Community Status Updates
Jcenawl → Skinner1991
Ti vgaineis apo to msn mwrh pordh afou akoma sto pc eisai :P
Apr 19 2012 23:59
-
Skinner1991
den hmoun sto pc re phga kai thn epesa pou m eides online?
Apr 20 2012 10:31 -
Jcenawl
Vsk dn kserw, eihes vgei apo msn an thimamai kai meta surfara sto anime.gr kai se deixne online xD
Apr 24 2012 02:07
OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa
Όταν λέω πως γίνεται twilight μιλάω για μια ρομαντική ιστορία του ΚΩΛΟΥ με επίκεντρο ένα βόδι γένους θυληκού. Ye be warned...
Apr 19 2012 23:11
-
OdyMonaxos
http://en.wikipedia.org/wiki/Popular_culture
Διάβασε και θα καταλάβεις. Α, και η Μίνα Χάρκερ ερωτευμένη γυναίκα είναι. Και δεν έχει πάθει πλάκα μαζί της μόνο ο αρραβωνιστικός της Τζόναθαν Χάρκερ (που μετά από τον ταξίδι του στην Τρανσυλβανία όπου συνάντησε έναν συγκεκριμένο ευγενή ήρθε ο χαμός) αλλά στάζει μέλι κι ένας άλλος συγκεκριμένος, ένας Ολλανδός καθηγητής, Αβραάμ στο μικρό, που πέρα από τις βαθιές ιατρικές του γνώσεις ξέρει να αντιμετωπίζει και το υπερφυσικό.
The...
Apr 21 2012 00:20 -
Kunoichi.meriinawa
Το έφαγε πάλι... ξαναγράφτα.. :P
Apr 21 2012 01:38 -
OdyMonaxos
Δεν χρειάζεται ήθελα να σου πω να μην γκρινιάξεις επειδή δεν είναι σπόιλερς. Και οι κότες τους ξέρουν τους κυρίους.
Apr 21 2012 02:45
Nekyia → veg3ta
MUHAHA i feed off your pain. Well, απ'ότι θυμάμαι αυτό είχαμε πει, γτ όταν έμπαινε κάτι καινούριο ψηφιζόταν αυτό, αλλά μπορεί να μην ισχύσει αν το αποφασίσουμε ομαδικώς λολ. Mπορεί να'ναι ωραία μωρεεε, εκτός αν τα'χεις δει ήδη και δεν σ'άρεσαν. xD
Apr 19 2012 21:32
DoB → Anelis
Αυτό όμως που πρέπει να πω, και ας με πείτε χαζό φανγκελ ~κλάειν~ (παρόλο που και εσείς νιώσατε τα βάημπς) είναι το γλυκό-γλυκό και τρυφερό homolust που διαδραματίζεται!! <3 (Και έχω κόψει και τα yaoi τρομάρα μου.)
Apr 19 2012 21:25
-
DoB
Oops, σκόπευα να το κάνω quote αλλά δε μου έκανε τη χάρη... Τα πιάσαμε κι εμείς τα vibes, ναι ναι, η αλήθεια είναι αυτή.. AND WE LIKE!!! YEAH! ;) Once a fujoshi, always a fujoshi dear Anelis, one does not imply give up yaoi. Λες να βγάλουν κανένα doujinshi?
Apr 19 2012 21:28 -
Anelis
Έτσι ρε φίλε!
Κοίτα, εδώ είχαν βγάλει για το tiger & bunny. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας.
Άσε που είναι τρελό γούτσου-γούτσου ζευγαράκι οι δυό τους! xD
Apr 20 2012 11:49 -
DoB
To τελευταίο ep Sakamichi No Apollon το είδες; Όσο πάει κι αγριεύει η κατάσταση!! *_* Δεν έχουν βγάλει yaoi αυτή τη season και παίρνω από κει τη δόση μου! Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αφού έχει μάλιστα και τόσο het μέσα! Πω πω σίγουρα θα βγουν dj!
May 05 2012 13:16
veg3ta → Nekyia
Ευχομαι να κανεις λαθος, αλλιως θα αναγκαστω να δω Higlander και Tales of the Earthsea :(
Apr 19 2012 21:18
-
Warchief
γεια σου
τι κανεις
καλα εισαι
Apr 19 2012 20:59 -
Putin
nai
Apr 20 2012 03:45 -
Warchief
τα λεμε οκ
;;;;;;;;;
Apr 20 2012 11:36
-
Tenshi
Έλα ναι! το πήρα. σε ευχαριστώ πάρα πολύ. ήταν πολύ βοηθητικό και εύκολο ;)
Apr 20 2012 09:55
-
ice_hime
δεν χρειάστηκε τελικά κάποιος βρέθηκε και το απάντησε!!!
Apr 21 2012 07:54
SpeedFreak → Kunoichi.meriinawa
Ε με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση, αλλάέλειπα όλο αυτόν τον καιρό και καπάκι χάλασε ο υπολογιατής..Μου αρέσει πολύ ο Καβάφης από ποιητές ..Έχω διαβάδει και άλλους αλλά έχω ξεχάσει ονόματα..Εσύ??
Apr 19 2012 17:24
-
SpeedFreak
αχαχαχα..ωραια...ειλικρινά και με τις τρεις φορές που το διάβασα δεν το κατάλαβα..τελείως τουλάχιστον..Θα μπορούσες να κάνεις τον διερμηνέα?.:-)Και μιας και το έχουμε θερμό ακόμα,δεν αντιστέκομαι να παραθέσω τα λόγια της βασίλισσας Ελισάβετ , η οποία ορθά μίλησε για την υποκρισία που υπάρχει στην κοινωνία και την κατάσταση της ίδιας,λες και ζούσε στον αιώνα μας..<<Η ευτυχία που γυρεύουν οι άνθρωποι στην αλήθεια και αποζητούν από αυτήν είναι σκλαβωμένοι σε νόμους τραγικούς.Ζούμε στην ά...
Apr 22 2012 18:31 -
SpeedFreak
κρη ενός βαράθρου από οδύνη και θλίψη που το 'σκαψε το ψέμα της κοινωνικής ηθικής.Το βάραθρο είναι βάραθρο και όταν δοκιμάσομεν να το πηδήσομεν,πάφτομεν μέσα και γινόμαστε θρύψαλα.Όταν για μια φορά το βάραθρο θα γεμίσει από ανθρώπινο πόνο και πτώματα ευτυχίας, τότε θα μπορεί κανείς να το περνάει απρόσκοπτα.>>
Apr 22 2012 18:35 -
SpeedFreak
Εντωμεταξύ μου άρεσε τόσο πολύ που το έχω μάθει απέξω,κι αυτό και άλλα πολλά..Όσον αφορά τους ξένους ποιητές για τους οποίους λέγαμε, σου είπα ότι δεν θυμάμαι αν έχω διαβάσει κατι καλό, μάλλον επειδή δεν έχω διαβάσει ή δεν θυμάμαι..σοβαρά..Θα το κοιτάξω σίγουρα αυτό που είπες..Έτσι κι αλλιώς πριν λίγο καιρό άρχισα να διαβάζω για την τέχνη του θεάτρου, οπότε ο Μίστερ Σέξπηρ θα μου έρθει καπάκι.
Apr 22 2012 18:38
-
OdyMonaxos
Παρντόν;;; Κάτι χάνω;;
Apr 19 2012 17:19
Battlemage → Mad_Hatter
Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Devilman φαντάζομαι εννοείς το πρώτο; Γιατί απο οτι βλέπω έχουν βγεί αρκετά spin-offs.
Apr 19 2012 01:41
-
Mad_Hatter
ναι, αυτό
http://www.mangaupdates.com/series.html?id=969
Apr 19 2012 01:49
Putin → Mad_Hatter
Η αίσθηση του να γκουγκλάρεις το νικ σου και να σου βγάζει στα αποτελέσματα ανεβασμένα μάτσιζ σου στο γιουτιούμπ
Apr 19 2012 00:28
-
Mad_Hatter
Ζήτα copyrights!
Apr 19 2012 00:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed