Community Status Updates

Nicktheartist → Shade D. Slayer
[ShadeSlayer eis to epi8eto] δεν το πιασα αυτο με μπερδεψες :blurah5:

Shade D. Slayer → Nicktheartist
oso gia serwer. dn exw katastalaksei akoma. isws mpw na kanw kana ddos ston sv tou fallen, 8a dw =d
ShadeSlayer eis to epi8eto

unagi → Erisadesu
Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω ότι ζω σε μία μη ρεαλιστική πραγματικότητα.

Nicktheartist → Shade D. Slayer
μαλλον θα μπω στον σερβερ του fallenspiritGR μιας και ανοιγει αφτος και αμα θες γινεται να μου προτεινεις και εσυ κανα σερβερ?Υ.Γ.οσο για τα ff το 7 πιστευω ειναι το καλυτερο απο ολα γιατι εχει φοβερη ιστορια και τα εχω παιξει ολα οτι εχουν βγει περι 7 και ff στο γενικο.

Nicktheartist → kelborn3
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ εισαι και ο πρωτος.
Υ.Γ.εχεις ωραιο profil

iristella → Tea-chan
Έλα καλέ υπερβολές. Δεν θα το έλεγα και δουλεία. Περισσότερο σε συνεργασία με αμοιβαία κέρδη μου φέρνει. Het rules too btw.
A όλα και όλα το σωστό να λέγεται. Διακρίσεις εγώ δεν κάνω. Αν είναι ωραίο το story στηρίζω.

Zoro → Loke
Ναι το είδα κι εγώ το trailer και απ' όσο συμπέρανα και αυτός και ο Willis δεν πρέπει να έχουν κεντρικό ρόλο στην ομάδα, μάλλον πιο πολύ cameos θα παίξουν, εδώ στο youtube ένας έλεγε κιόλας ότι από το trailer και μόνο παίζει να είδαμε το 1/3 των ερμηνειών τους μέσα στην ταινία!
Πάντως τι αντριλίκι έχει να πέσει, η οθόνη μου ήθελε ξύρισμα μόνο και μόνο από το trailer! XD

Zoro → laraska
Καλά ρε συ, έχεις το Berserk σχεδόν on par με Urasawa δλδ; :oo:
Ήξερα ότι σου άρεσε, αλλά όχι τόσο πολύ, έτσι! Αν και τελικά μας είχες βγει πιο πολύ Griffisu fan παρά Gatsu, ε; :P

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan
e kala. x8es prox8es to idio einai. kai dn eipa bh... eimai sigouri pantos!

Tea-chan → iristella
Never! Δε λυγίζουμε ποτέ! Η τυραννία των yaoi δε θα μας κατακτήσει, δε θα μας ρίξει στη δουλεία!:hero: Het FTW.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Arigatou :D Επισης!!
Α, τον λενε Jaejoong Kim...Πεθαινω!

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Aν κλέισεις το pc και ανοίξεις το βιβλιο θα βρείς μυαλό να διαβάσεις αλλά που. Και μάλλον θα πρέπει να εφαρμόζω και η ίδια τις συμβουλές που δίνω αλλά που...:hahaha: Καλή επιτυχία για αύριο ρε. Με τη νίκη που λέμε.
Το τεκνό είναι πολύ HOT.:wooi2: