Community Status Updates

Tristessa → Eleni~WaIKinG oN AiR~
To Αki fanservice στη sig σου=uber respect XD Είσαι δικιά μου εσύ! XDD

Lucy Heartfilia → GhostPrince
Lol Omedetou!!!! :yahoo: τυχερούλη,... δεν σου αρέσει η θεωρία;;; λολ είναι οι μονοι σίγουροι βαθμοί μου στην Χημεία κυρίως.... Nope σημερα δεν γράφαμε, γράφουμε ξανά την Τρίτη... Φυσική και ναι έχω σκάσει στο διάβασμα (λεμε τωρα, γιατί θα χαζέψω για τουλαχιστον 2-3 ωρες την ημέρα... *sigh* Παντως η ύλη φαίνεται τεράστια και ατελίωτη :iyaaa: Άρχισε και να ξανακάνει ζέστη οπότε είμαι αγκαλιά με τον ανεμνηστήρα :heat: Τελος παντων... τι άλλα;

Tea-chan → Ritsuka
[url]http://escafan.deviantart.com/gallery/#Escaflowne-fanarts[/url]
Καλό κάψιμο!

miko-chin → Erisadesu
μαρί θα με σκοτώσεις με το avatar σου!!!!!!και μετά θα λέει η γειτονιά ότι πέθανα από nosebleed!

iristella → Banshee Howl'd
Καλησπέρα! Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση. Καλή συνέχεια ^^

elenikd → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Πάλι νεύρο είσαι;;;; :mador2:
Παπάρο-chan!!!! :hahaha: :wis:

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
den ftanei p sou vrika theiko avatar!!grrrrrrrrrrrr
:mador2::emptyonexg1::stubborn::madtodeath:

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
ououuu paparooooooooo!!!:wis:
:nosey::orly::wooi2::congrats:

GhostPrince → Lucy Heartfilia
thanks....u too ^^
kai yeee...σημερα τελιωσαμε..(επιτελους) no more ανχος....no more λιωσιμο σε βιβλια XD τωρα εξετασεις school...σε 3-4 μερουλες ^^ χαλαραα..:wis: btw gamata egrapsa shmera rpogramatismo....αν και για προτα φορα στα 10 χρονια βαλανε μονο ασκησεις...no 8εωρια...:Q:( XD:hot:
anyway
τι λεει εσυ? πως πηγες σημερα? [γραφατε?]

robinofonepiece
Ok alla dn borw na grafw sta ellhnika sorry einai polu vareto k exw ksehasei plirws.Filika

Saf520 → DmJapan
Αν κ λιγο καθυστερημενα... θενξ κ για την καλη επιτυχια κ για το friend repuest !!! ^_^

miko-chin → amaya3
my soul friend ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!Εντωμεταξύ την Τετάρτη γράφω πρώτο μάθημα Μαθηματικά και δεν ξέρω την τύφλα μου(συγχώρα με my soul friend).

Vetus
Ο λόγος που είπα ότι εξαιρούνται τα multifrancise όπως το hack// είναι επειδή videogames και anime του hack// βγήκαν παράλληλα. Δηλαδή, δεν βγήκε πρώτα το videogame και μετά από την επιτυχία που είχε βγήκε στην συνέχεια και σε anime.
Kι οι λόγοι που εξαιρούνται τα visual novels και τα eroge είναι:
- Eπειδή άλλο πράγμα κλασσικά videogames όπως το Pac-Man κι άλλο πράγμα visual novels όπου στην ουσιά είναι σαν να διαβάζεις νουβέλα αλλά με εικόνες κι ήχο. Ένα πράγμα σαν interactive anime, δηλαδή.
- Επειδή είναι άπειρα. ΧD
Eλπίζω να σε κάλυψα. ;)