Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Zoro → karkas
Κανένα πρόβλημα μεσιέ, ελπίζω να μην άργησα υπέρ του δέοντος! Και μην ανησυχείς, με το που βγει και μόνο μια μέτρια μετάφραση θα είναι πιο δύσκολο να μην την παρατηρήσεις παρά να την (αν και btw δεν είμαι σίγουρος αν η ταινία θα είναι αντάξια των όσων ακούμε και του ονόματος Oda με μεγάλα χρυσά γράμματα στους τίτλους... βλέπω ζωολογικό κήπο με τεράστια ζωάκια, τούμπανο κακό με ηλίθια εμφάνιση και evil σχέδιο και σκιάζομαι!).

Black Kaiser → nancy_neko
OMG you found it. :p
Βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα πια εκεί γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει Bleach Latest chapter thread αλλα Black Hole v2.

ChopperFan93 → HelenGreece4ever
Ohayo!:hi:Και μενα μ αρεσει πολυ οπως θα χεις καταλαβει ειδικα μετα τα τελευταια επεισοδια...Thnx γ το friend invite btw!:wis:

Black Kaiser → nancy_neko
[QUOTE]well,ποιος γκρινιαζει αδιακριτως?εκτος αυτου,πουθενα δεν ειδα ειρωνια[/QUOTE]
Δεν αναφέρομαι τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά μιας και Bachatron το ανέφερε, είπα την γνώμη μου. Και δεν είναι τόσο στο Naruto το πρόβλημα όσο σε ένα "γειτονικό" thread.[U][/U]

HelenGreece4ever → Yoruichi
hi, h Yoruichi einai 3h apo tous agaphmenous m xarakthres st bleach!!!

HelenGreece4ever → ChopperFan93
geia!!! m aresei poly o Ulquiorra Schiffer!!! [IMG]http://i50.tinypic.com/c4wgy.jpg[/IMG]

nancy_neko → kelborn3
ασε ρε...πας να πεις κατι,και σου ορμανε να πουμε :P
kai egw gelaw,gt exi plaka
oi adikimenikes k ypokimenikes apopsis ine tragika makria i mia m tn allh
pragmatika,dn ktlvenw,pws ginete,na les kati aplo,(i8ela na kratisi k allo i maxh xwris n xw8i i kushina etc)kai na su lene oti griniazis
ma ama exi ginei skatules t naruto,den 8a to peis??? XD

kelborn3 → nancy_neko
Xεχ σε φαγανε τα ορνεα του lag.Αλλα ενταξει δεν παιζει κατι.Zomg kai 3 lol καιρο ειχαμε να δουμε τοση πλακα στο thread του ναρουτο.Θα πεσει επικο γελιο σημερα.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Ωχ, φεηλ! Ε τεσπα, βαλε εσυ τοτε, απλα ας βαλει καποιος να λιωσω παλι τα τριβια :P

croco~boy → °•πίΟu-πίΟu•°™
Διαβασε το σποιλερ XD!!! Kοντα εισαι αλλα δεν ειναι αυτος!

VampireGirlization → shinigami94
δεν ειναι οτι δεν το θυμασαι ειναι οτι δεν θες να μου πεισ.....

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ό,τι λέει η από κάτω. Επίσης είναι spoiler για το συγκεκριμένο manga. Το έσβησα.