Community Status Updates

VampireGirlization → shinigami94
μαλιστα....!!!
και αυτο εχει 3 κυκλους ε??
θα το δω....!!εσυ το εχεις δει?

VampireGirlization → GhostPrince
εε τιποτα μωε....εδω βαριεμαι την ζωη μου....εσυ?
καλο καλοκαιρι και σε εσενα....

Hyuuga_Nikorasu → Mr Sandman
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!
Θα σου δωσω fairy tail να δεις!

Kai → Kenny
Ναι, δεν έχει πολύ καιρό που ανακοινώθηκε ότι πάει για Οκτώβρη, 13 επεισόδια.
Ναι, Σαλονίκη :D

Kenny → Kai
Α, θα γίνει και anime; Τώρα το έμαθα. Μακάρι να είναι καλό. ^^
Θεσσαλονίκη κι εσύ;

Kai → Kenny
:ρ Np, σε τέτοια θα κολλάμε; Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τύχει xD. Πληροφοριακά το είπα :riiight:
Nice choice btw, φοβερό manga, μακάρι να είναι αντάξιο και το anime και να μην το χαλάσουν. :knock-knock:

didimakia → Kenny
Indeed εχει τεραστια drills :P
Η σειρα εχει πλακα παντως...ειδικα η αλλη που συνεχεια σκονταφτει XD

matassos → Kenny
ναι οντος μολις το εβαλα, αλλιως περιμενα να ναι αλλα τελικα κανει καλη δουλεια. πολα κλικ ομως πρεπει να βρω τι φταιει..

Kenny → matassos
Δεν νομίζω ότι είναι βολικό να ανοίγεις 100 νέα tabs για 100 εικόνες... δοκίμασε το add-on που σου είπα, λύνει χέρια. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά μιας και δεν έχεις thumbnails, μπορείς να κοιτάς τι είναι τι με ένα click, κι αν δεν σου αρέσει, ξανακάνεις click και ξαναγίνεται thumbnail.

matassos → Kenny
ουτος η αλλος εγω με το κοντρολ πατημενο τις ανοιγω ολες οσες με νιαζουν σε ενα θρεντ(πλεον οσες μπορω γιατι δεν βλεπω κιολας λογο πορεπισκοπησης), δεν σε πεταει απο την σελιδα αλλα ανοιγει καρτελες με την καθε εικονα, τις κατεβαζεις πιο γρηγορα ετσι.. τωρα δεν ξερω θα το δοκιμασω...

Kenny → matassos
Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις το 4chan addon για τον Firefox που προσφέρει διάφορες ευκολίες. Μία από αυτές είναι το γεγονός ότι αν κάνεις click σε κάποια εικόνα, σου την ανοίγει σε full μέγεθος [B]στην ίδια σελίδα[/B]. Βολεύει τρελά... σε σημείο που αν είμαι σε pc που δεν το έχει, βαριέμαι να μπω 4chan. XD

matassos → Kenny
επρεπε να το ξερα δεν υπαρχει κατι που να μην εχεις.. θενξ για το λινκ εχει μερικες καλες.. ειχα καιρο να ασχολειθω με εικονες, ρε συ παλια εμπαινα 4chan ή google (κυριως σε αυτα εχω το προβλημα) και μου τις εδειχνε τις εικονες (την προεπισκοπηση) τωρα δεν μου τις δειχνει απλα ασπρα τετραγωνα :/ πρεπει να μπαινω μεσα και να τις βλεπω μια μια αν αξιζουν χανοντας χρονο.. ξερεις τι παιζει??

Barbara → Hitorinai Kokoro
hey!! Να σε ρωτήσω..ξες από που μπορώ να κατεβάσω live των Kanjani8??