Jump to content

Community Status Updates

Photo

VampireGirlization → shinigami94

μαλιστα....!!! και αυτο εχει 3 κυκλους ε?? θα το δω....!!εσυ το εχεις δει?
Jun 18 2010 13:40
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

εε τιποτα μωε....εδω βαριεμαι την ζωη μου....εσυ? καλο καλοκαιρι και σε εσενα....
Jun 18 2010 13:39
Photo

HelenGreece4ever → giota83

γειά, mlpobsession εδώ
Jun 18 2010 13:36
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Mr Sandman

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!! Θα σου δωσω fairy tail να δεις!
Jun 18 2010 13:31
Photo

KaiKenny

Ναι, δεν έχει πολύ καιρό που ανακοινώθηκε ότι πάει για Οκτώβρη, 13 επεισόδια. Ναι, Σαλονίκη :D
Jun 18 2010 13:19
Photo

KennyKai

Α, θα γίνει και anime; Τώρα το έμαθα. Μακάρι να είναι καλό. ^^ Θεσσαλονίκη κι εσύ;
Jun 18 2010 13:15
Photo

KaiKenny

:ρ Np, σε τέτοια θα κολλάμε; Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τύχει xD. Πληροφοριακά το είπα :riiight: Nice choice btw, φοβερό manga, μακάρι να είναι αντάξιο και το anime και να μην το χαλάσουν. :knock-knock:
Jun 18 2010 13:11
Photo

didimakia → Kenny

Indeed εχει τεραστια drills :P Η σειρα εχει πλακα παντως...ειδικα η αλλη που συνεχεια σκονταφτει XD
Jun 18 2010 13:10
Photo

KennyKai

Ah, sorry, my bad. :P
Jun 18 2010 12:40
Photo

matassos → Kenny

ναι οντος μολις το εβαλα, αλλιως περιμενα να ναι αλλα τελικα κανει καλη δουλεια. πολα κλικ ομως πρεπει να βρω τι φταιει..
Jun 18 2010 12:17
Photo

Kenny → matassos

Δεν νομίζω ότι είναι βολικό να ανοίγεις 100 νέα tabs για 100 εικόνες... δοκίμασε το add-on που σου είπα, λύνει χέρια. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά μιας και δεν έχεις thumbnails, μπορείς να κοιτάς τι είναι τι με ένα click, κι αν δεν σου αρέσει, ξανακάνεις click και ξαναγίνεται thumbnail.
Jun 18 2010 12:06
Photo

matassos → Kenny

ουτος η αλλος εγω με το κοντρολ πατημενο τις ανοιγω ολες οσες με νιαζουν σε ενα θρεντ(πλεον οσες μπορω γιατι δεν βλεπω κιολας λογο πορεπισκοπησης), δεν σε πεταει απο την σελιδα αλλα ανοιγει καρτελες με την καθε εικονα, τις κατεβαζεις πιο γρηγορα ετσι.. τωρα δεν ξερω θα το δοκιμασω...
Jun 18 2010 11:54
Photo

Kenny → matassos

Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις το 4chan addon για τον Firefox που προσφέρει διάφορες ευκολίες. Μία από αυτές είναι το γεγονός ότι αν κάνεις click σε κάποια εικόνα, σου την ανοίγει σε full μέγεθος [B]στην ίδια σελίδα[/B]. Βολεύει τρελά... σε σημείο που αν είμαι σε pc που δεν το έχει, βαριέμαι να μπω 4chan. XD
Jun 18 2010 11:51
Photo

matassos → Kenny

επρεπε να το ξερα δεν υπαρχει κατι που να μην εχεις.. θενξ για το λινκ εχει μερικες καλες.. ειχα καιρο να ασχολειθω με εικονες, ρε συ παλια εμπαινα 4chan ή google (κυριως σε αυτα εχω το προβλημα) και μου τις εδειχνε τις εικονες (την προεπισκοπηση) τωρα δεν μου τις δειχνει απλα ασπρα τετραγωνα :/ πρεπει να μπαινω μεσα και να τις βλεπω μια μια αν αξιζουν χανοντας χρονο.. ξερεις τι παιζει??
Jun 18 2010 11:47
Photo

Barbara → Hitorinai Kokoro

hey!! Να σε ρωτήσω..ξες από που μπορώ να κατεβάσω live των Kanjani8??
Jun 18 2010 11:39