Jump to content

Community Status Updates

Photo

croco~boy → laraska

Eχει μονο megavideo σαν πλαυερ geez.......!! Ξερεις πως γινεται να κανω restart το ρουτερ μ?>
Jun 19 2010 20:54
Photo

Glaurung → Tenshi

Οκ , συγχαρητήρια λοιπόν !!! :D Καλή ξεκούραση , τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ( σου εύχομαι και ωραία ;)) Ναι , το πιστεύω αυτό . Πηγαίνω από μικρό παιδί κάθε χρόνο Γερμανία και ακόμα δεν έχω πάει , ξέφτίλα ! Έχεις καθόλου χρήσιμες πληροφορίες να μου δώσεις , όπως πχ που είναι φτηνά να μείνεις , σε ποια περιοχή να ψάξω κτλ ; Εγώ θα πάω 21 Ιουλίου με 1 Αυγούστου κοντά στα Χανιά αλλά μάλλον δεν θα έχουμε αμάξι , οπότε το πιο πιθανό είναι να ήμαστε στη γύρο περιοχή μόνο . Πάντως χαίρομαι που θα ξαναπάω , είχα πάει πέρσι σε ένα φίλο που έχει σπίτι κοντά και μου άρεσε πολύ η πόλη . Εσύ που θα είσαι ; :)
Jun 19 2010 20:53
Photo

Loke → laraska

ναι γτ οπως ειπα ψαχνω να το αγορασω οχι να το κατεβασω ή να το διαβασω Online, οποτε δεν υπηρχε λογος να κοιταξω για τορρεντ :)
Jun 19 2010 20:52
Photo

laraska → croco~boy

θα τα κανεις πανω σου λεμε σε καποιες φασεις !
Jun 19 2010 20:52
Photo

croco~boy → laraska

Τρομου ειναι? Anyways ευχαριστω!
Jun 19 2010 20:50
Photo

laraska → croco~boy

εδωωωωωωωωωωωωωω δες αυτην να ανοιξει το ματι σου !!! [URL]http://www.movies-links.tv/movies/silk/[/URL] ( megavideo δες , το αλλο λινκ ειναι ασχετο) εχει και οτι ταινια θελεις του κινηματογραφου ...που ακομα δεν εχει δειξει στην ελλαδα ... [URL]http://www.movies-links.tv/[/URL]
Jun 19 2010 20:50
Photo

Tenshi → Glaurung

ωωω ναι!! Πολυ καλα θυμασαι αγαπητε μου!! :D Σου προτινω, ή μαλλον σε αναγκαζω να πας στο ΜΕΓΑ Βερολινο!! Εχεις πολλα να δεις και να μαθεις αν πας εκει, πιστεψε με! Κρητη ποτε θα κατεβεις? Εγω θα ειμαι εκει! ;)
Jun 19 2010 20:41
Photo

red pyramid → Kenny

Σχετικά με χωματερή και Μπλακσαντ, και τα δύο μπορείς να τα βρείς στο Comicon. Εκεί είχα πάρει εγώ τις δικιές μου κόπιες, σε ελληνικά και τα δύο. Το Μπλακσαντ έκανε 6 ευρώ ενώ η Χωματερή 11 - 13, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Jun 19 2010 20:29
Photo

Nozomu → didimakia

Well that's irritating indeed.... :/
Jun 19 2010 20:27
Photo

didimakia → Nozomu

Well αυτο ειναι και θετικο... :P ομως μου την σπανε μερικοι που εχουν το υφος το ''εγω τα ξερω ολα, υπαρχει η δικη μου η γνωμη και η λαθος'' και προσπαθουν να σου περασουν την γνωμη τους καπως ετσι...
Jun 19 2010 20:17
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → karkas

E τα ειχα φαει στη μαπα.. Πως να μην το προσεξω; Ασε ρε που το κανες επιτηδες XD
Jun 19 2010 20:10
Photo

Nozomu → didimakia

Nννννναι! Αλλα ποτε δεν 3ερεις ποιος κρυβεται πισω απο ενα username...:golgo: :P
Jun 19 2010 20:10
Photo

FallenSpiritGR → ma_foteini

χαχαχαχαχα τη θα έκανα? anime-Lovers είμαστε απλός θα κατανοούσα (δηλαδή έτσι ελπίζω χαχα) άσε άσε πάντως κλονίστηκα πραγματικά εκινη την μέρα λέω θα φάω ξύλο σήμερα χαχαχα
Jun 19 2010 20:00
Photo

didimakia → Nozomu

Χεχε...ποιος να προσβληθει μωρε? ολοι εδω trolls ειμαστε...ευκαιρια για σαρκασμους θελουν ολοι... αφου ειναι απ τους πιο ωραιους τροπους για να γελασεις... :P
Jun 19 2010 19:59
Photo

Nozomu → didimakia

Ειρωνικες? Εγω? Ποτε?:himitsu: Thnx! Πιο πολυ για πλακα τις ποσταρω και μεχρι στιγμης παλι καλα κανενας δεν εχει προσβλη8ει. :tensai: Αλλα και παλι εχει πλακα ειδικα οταν καποιος απανταει επισεις με εικονα... ααααχ:awww: ποσο μου αρεσουν οι εικονομαχιες ( :P ) στη μαυρη τρυπα... κα8ομαι και γελαω σαν χαζο...:hahaha:
Jun 19 2010 19:56