Community Status Updates

croco~boy → laraska
Eχει μονο megavideo σαν πλαυερ geez.......!! Ξερεις πως γινεται να κανω restart το ρουτερ μ?>

Glaurung → Tenshi
Οκ , συγχαρητήρια λοιπόν !!! :D Καλή ξεκούραση , τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ( σου εύχομαι και ωραία ;))
Ναι , το πιστεύω αυτό . Πηγαίνω από μικρό παιδί κάθε χρόνο Γερμανία και ακόμα δεν έχω πάει , ξέφτίλα ! Έχεις καθόλου χρήσιμες πληροφορίες να μου δώσεις , όπως πχ που είναι φτηνά να μείνεις , σε ποια περιοχή να ψάξω κτλ ;
Εγώ θα πάω 21 Ιουλίου με 1 Αυγούστου κοντά στα Χανιά αλλά μάλλον δεν θα έχουμε αμάξι , οπότε το πιο πιθανό είναι να ήμαστε στη γύρο περιοχή μόνο . Πάντως χαίρομαι που θα ξαναπάω , είχα πάει πέρσι σε ένα φίλο που έχει σπίτι κοντά και μου άρεσε πολύ η πόλη . Εσύ που θα είσαι ; :)

Loke → laraska
ναι γτ οπως ειπα ψαχνω να το αγορασω οχι να το κατεβασω ή να το διαβασω Online, οποτε δεν υπηρχε λογος να κοιταξω για τορρεντ :)

laraska → croco~boy
εδωωωωωωωωωωωωωω
δες αυτην να ανοιξει το ματι σου !!!
[URL]http://www.movies-links.tv/movies/silk/[/URL]
( megavideo δες , το αλλο λινκ ειναι ασχετο)
εχει και οτι ταινια θελεις του κινηματογραφου ...που ακομα δεν εχει δειξει στην ελλαδα ...
[URL]http://www.movies-links.tv/[/URL]

Tenshi → Glaurung
ωωω ναι!! Πολυ καλα θυμασαι αγαπητε μου!! :D
Σου προτινω, ή μαλλον σε αναγκαζω να πας στο ΜΕΓΑ Βερολινο!! Εχεις πολλα να δεις και να μαθεις αν πας εκει, πιστεψε με!
Κρητη ποτε θα κατεβεις? Εγω θα ειμαι εκει! ;)

red pyramid → Kenny
Σχετικά με χωματερή και Μπλακσαντ, και τα δύο μπορείς να τα βρείς στο Comicon. Εκεί είχα πάρει εγώ τις δικιές μου κόπιες, σε ελληνικά και τα δύο. Το Μπλακσαντ έκανε 6 ευρώ ενώ η Χωματερή 11 - 13, δεν θυμάμαι ακριβώς.

didimakia → Nozomu
Well αυτο ειναι και θετικο... :P
ομως μου την σπανε μερικοι που εχουν το υφος το ''εγω τα ξερω ολα, υπαρχει η δικη μου η γνωμη και η λαθος'' και προσπαθουν να σου περασουν την γνωμη τους καπως ετσι...

°•πίΟu-πίΟu•°™ → karkas
E τα ειχα φαει στη μαπα.. Πως να μην το προσεξω;
Ασε ρε που το κανες επιτηδες XD

Nozomu → didimakia
Nννννναι! Αλλα ποτε δεν 3ερεις ποιος κρυβεται πισω απο ενα username...:golgo: :P

FallenSpiritGR → ma_foteini
χαχαχαχαχα τη θα έκανα? anime-Lovers είμαστε απλός θα κατανοούσα (δηλαδή έτσι ελπίζω χαχα)
άσε άσε πάντως κλονίστηκα πραγματικά εκινη την μέρα λέω θα φάω ξύλο σήμερα χαχαχα

didimakia → Nozomu
Χεχε...ποιος να προσβληθει μωρε? ολοι εδω trolls ειμαστε...ευκαιρια για σαρκασμους θελουν ολοι... αφου ειναι απ τους πιο ωραιους τροπους για να γελασεις... :P

Nozomu → didimakia
Ειρωνικες? Εγω? Ποτε?:himitsu: Thnx! Πιο πολυ για πλακα τις ποσταρω και μεχρι στιγμης παλι καλα κανενας δεν εχει προσβλη8ει. :tensai: Αλλα και παλι εχει πλακα ειδικα οταν καποιος απανταει επισεις με εικονα... ααααχ:awww: ποσο μου αρεσουν οι εικονομαχιες ( :P ) στη μαυρη τρυπα... κα8ομαι και γελαω σαν χαζο...:hahaha: