Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

ψιτ αρχισες τελικα εσυ αυτο που σου ειπα?
Jul 01 2010 13:46
Photo

Dr.ApE

Monkey D Luffy χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι κάρτες yu-gi-oh πουλάνε στην σπηλιά των κόμιξ που είναι στην ναυρίνου,"διεύθυνση : Πλατεία Ιπποδρομίου 3"...Έχει πάρα πολλά από κομιξ,αν θέλεις ρίξε μια ματιά γιατί νομίζω ότι έχει και κάρτες που σε ενδιαφέρει
Jul 01 2010 13:40
Photo

valadorn → endless_inspiration

Σ'ευχαριστω και παλι αν και δεν εγγυωμαι 100% οτι ειμαι σε πολυ μεγαλη βαθμολογια μεχρι να πιασω στα χερια μου τους βαθμους. Παντως οι πιθανοτητες ειναι υπερ μου. Οχι στο γραμμικο μας εδωσαν σκαρηφιμα. Τερμα οι συζητησεις λεω για βαθμους, παει τελειωσαν κ ειμαι επιτελους ελευθερος. Δεν ειναι τπτ και αν προσπαθησεις θα τα πας περιφημα ειμαι σιγουρος! Ωραιο avatar!Η Takada ειναι μαλλον η αγπημενη μου γυναικα χαρακτηρας απο ανime/manga...
Jul 01 2010 13:28
Photo

KamenoC → HelenGreece4ever

Ναι το καταλαβα μολις ειδα το profile σου :P
Jul 01 2010 13:08
Photo

Tea-chan → Hatake Kakashi

Μια χαρούλα είμαι, πάω για πτυχίο το Σεπτέμβρη. :) Ο Kakashi παράτησε το Naruto... όντως, δε σε βλέπουμε συχνά στα chapter. XD Ευχαριστώ! Ναι, αυτήν την εβδομάδα τελειώνει το anime. Το manga τελείωσε μόλις μερικές εβδομάδες πριν.
Jul 01 2010 13:05
Photo

Hatake Kakashi → Tea-chan

Καλως σε βρηκα!!τι κανεις ολα καλα? Εμπαινα που και που αλλα δεν ποσταρα,τους τελευταιους μηνες το ειχα ψιλοπαρατησει το Naruto,να φανταστεις το διαβαζα καθε 2-3 εβδομαδες και αν.btw πολυ ωραιο αβαταρ,το τελευταιο επισοδειο FMA ειναι αυτη την εβδομαδα?Εχω αφησει μερικα και θελω να τα δω ολα καπακι οταν τελιωσει :)
Jul 01 2010 13:00
Photo

HelenGreece4ever → KamenoC

και 1η η Rukia!!! :lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Jul 01 2010 12:54
Photo

HelenGreece4ever → KamenoC

α, εμένα 2ος:ureshii:
Jul 01 2010 12:51
Photo

Tea-chan → Hatake Kakashi

Κατ'αρχάς, πού χάθηκες εσύ; Καλώς ήρθες! Κατά δεύτερον: [QUOTE]Πριν πολυ καιρο σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο Κισι ειχε πει οτι θα βλεπαμε το ισχυροτερο kunoichi συντομα αλλος ελεγε θα ειναι η κοναν,αλλος ελεγε οτι θα ειναι η μανα του Ναρουτο που δεν την ειχαμε δει μεχρι τοτε,εγω απο τοτε ελεγα οτι ειναι ο Σασουκε τελικα ηρθε το νεο τσαπτερ και με επιβεβαιωσε [/QUOTE] ΨΟΦΑΩ!!!! XD
Jul 01 2010 12:39
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

Εξακολουθω να βλεπω πως ειναι μονοπλευρο το imagedump και τσαντιζομε [IMG]http://i48.tinypic.com/2a7itd1.jpg[/IMG]
Jul 01 2010 12:37
Photo

Night Wizard Sealiristella

Yes yes. :) T_T Πως μεγαλώνουμε όλοι τόσο γρήγορα. Ούτε που το κατάλαβα πως πέρασε ο χρόνος Τ_Τ
Jul 01 2010 11:45
Photo

Kamen Tantei Zura → GhostPrince

ναι πάντα το πλοτ μετράει, αν δεν έχει βάση κάπου το θέμα όσο action και να έχει πχ δεν λέει XD παρακαλώ :)
Jul 01 2010 11:45
Photo

GhostPrince → Jorg

aχα! thanks ^^ τεσπα...τι γινεται εσυ? τι νεα? πως τα πηγες εξετασεις? :P
Jul 01 2010 11:10
Photo

karkas → IreneTheCardcaptor

Ναι! Εγώ είχα πιάσει ένα (με αρκετή τύχη αν θυμάμαι καλά) σε εκείνο το βουνό-νησί (Mt. Pyre νομίζω, που έχει σχέση με το storyline και μονίμως βγαίνουν κάτι φαντάσματα) στα πανω πανω χορταρια! Ελπίζω να βοήθησα! (Το Feebas είναι τεράστια ιστορία...πραγματικά γλοιώδης τρόπος να φτάσεις στο Milotic!)
Jul 01 2010 10:54
Photo

Jorg → GhostPrince

Γεια, καλα :P. Το avatar mου ειναι απο το Beelzebub, αλλα δεν εχει βγει σε anime. Θα βγει ενα ova αν δεν κανω λαθος... τεσπα ειναι μονο σε manga τωρα.
Jul 01 2010 10:32