Community Status Updates
Night Wizard Seal → Napster
Ναι ρε Θεέ! Τι κομματάρα έβαλες; Duel Jewel FTW! Από τα καλύτερα τα τραγούδια τους μακράν!
May 09 2012 16:53
-
Napster
Χαίρομαι που σου άρεσε.
Η μπάντα μου αρέσει, το τραγούδι...ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!
May 09 2012 20:55 -
Night Wizard Seal
yeah, perfect song!
May 09 2012 21:24 -
Napster
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει αρκετά τραγούδια απο την συγκεκριμένη μπάντα, βασικά δεν έχω ασχολήθει και τόσο μαζί τους. Ίσως θα έπρεπε μιας και έχουν μερικά τραγούδια που μου αρέσουν αρκετά.
May 11 2012 03:24
Kunoichi.meriinawa → konata.otaku
Y U NO speak??? i saw you stalking nyan nyan xDD
May 09 2012 16:19
-
konata.otaku
me no stalking..me just..checking out yo profile >.>
May 10 2012 08:19 -
Kunoichi.meriinawa
yeah that's how u say it naw bi@tch :3 Τελικά λες στους άλλους να στρώσουν τον ποπό τους κάτω και να διαβάσουν αλλά εσένα δεν σε βλέπω..! του σου λε! ;p
P.S. u no stalker, u hipster w binoculars
May 10 2012 15:28
-
Dio Brando
Το Haki που προβλεπει.
Color of observation.
May 09 2012 16:12
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Μα πραγματικά μ' έχεις ξεκάνει σ΄αυτό το παιχνίδι. Και κόψε τις genderbenderιές!!!
May 09 2012 14:03
-
Fallen_Mpougatsa
Nαι το ξέρω, αλλά τώρα πάει έγινε και δεν αλλάζει. Οπότε, you do it now; the weight flls on your shoulders. Make us proud.
May 09 2012 19:54 -
OdyMonaxos
Να μην είχε μαζέψει κιόλας καλά θα 'ταν.
May 09 2012 20:01 -
Fallen_Mpougatsa
Nα μην είχε μαζέψει τι?
May 09 2012 20:05
-
mono
Μάλλον θες να πεις ενστερνίζεσαι. Εγκωμιάζω σημαίνει λέω καλά λόγια και δεν ξέρω καν αν γίνεται χρήση της παθητικής φωνής ^^
(Η παρατήρηση γίνεται με όλη την καλή διάθεση, προς αποφυγή παρεξήγησης
)
May 09 2012 12:43 -
Kamui
Για κάποιο λόγο είχα κι εγώ μια μικρή αμφιβολία για το αν χρησιμοποίησα σωστά τη λέξη.
Ευχαριστώ πάντως, ξέρω οτι δεν υπήρχε κακή διάθεση και με βοηθάς κιόλας.
May 09 2012 12:51
-
Fallen_Mpougatsa
Dat smiley is uber cute; makes my day every time.
May 09 2012 12:17 -
Kamen Tantei Zura
:3
May 09 2012 16:29 -
Fallen_Mpougatsa
D'awwwwwww... :3
May 09 2012 16:34
Trivia Spitting Monster → mono
Το άθλιο βιβλίο που αναφέρεις στο worst books thread και που πρέπει να βρω αμέσως γιατί αλλιώς θα σκάσω (ανάποδη ψυχολογία, μην το ψάχνεις!) μήπως είναι το "Κι ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες"; Γιατί αυτό έχει γίνει σειρά, αλλά ο συγγραφέας δεν είναι γυναίκα!
May 08 2012 23:36
-
mono
Αυτό είναι ναι! Ήμουν σίγουρη ότι το είχε γράψει γυναίκα αλλά τώρα που το σκέφτομαι τέτοια απαξιωτική παπάτζα μόνο άντρας θα μπορούσε να το είχε γράψει. Αν το διαβάσεις κάποια στιγμή που το απεύχομαι, σε παρακαλώ μην μου στείλεις κανά φάκελο με άνθρακα μέσα, εγώ προειδοποίησα Τ_Τ
May 08 2012 23:40 -
Trivia Spitting Monster
Μην ανησυχείς, το κάνω με δική μου θέληση και μόνο! Και δεν σκοπεύω ούτε να στείλω γράμματα με άνθρακα ούτε απειλητικά σημειώματα! Είμαι μαζόχα στα βιβλία και το χαίρομαι! XD
May 08 2012 23:42 -
mono
Και εγώ που έκανα spoiler για το τέλος για να βεβαιωθώ ότι δεν θα το διαβάσει κανείς
Have it your way then, you have been warned!
May 08 2012 23:45
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Είναι βασισμένος σε μια ιστορική κάστα που συγκρούστηκε στην εγγύς ανατολή με τους σταυροφόρους. Προσβλητικότατο στερεότυπο. Επίσης έγχρωμοι είναι οι Αφρικανοί, όχι οι Άραβες. Επίσης, το στερεότυπο του τρελού καθολικού θρησκευόμενου γιατί δεν το αναφέρεις; Προσβλητικό δεν είναι;
May 08 2012 23:20
-
Trivia Spitting Monster
Μωρέ, εξαρτάται από το πώς τα χρησιμοποιείς. Ο Brown πουλάει την πραμάτεια του στον πολύ, ΠΟΛΥ μέσο Αμερικάνο (γιατί τον χρησιμοποιώ αυτόν τον ρατσιστικό όρο;!). Άρα, θα του πει για τους κακούς Άραβες και τις σέξι, "χειραφετημένες" επιστημόνισες!
May 08 2012 23:31 -
OdyMonaxos
Πουλάει στο μέσο Αμερικάνο επειδή του δίνει θεωρίες συνομοσίας, όχι επειδή προάγει το μίσος προς τους ανατολίτες.
May 08 2012 23:35 -
OdyMonaxos
Επίσης είναι λίγο μεγαλομανής, γι αυτό βγάζει ΤΗΝ αντιχριστιανική σέκτα, ΤΟ χριστιανικό φρούριο, ΤΟ ερευνητικό κέντρο μέσα. Ε, δίνει και στον χίτμαν έναν μεγαλοπρεπή ιστορικό μανδύα. Δεν έχει καμία αναφορά στη σύγχρονη μέση ανατολή. ΚΑΜΙΑ
May 08 2012 23:37
-
zennith666
Λες εε?
May 09 2012 00:01
Night Wizard Seal → OdyMonaxos
Κοίτα,τώρα στην κατοχή μου έχω το 1984 και χαμένο δε θα το αφήσω να πάει
Στο μέλλον θα κοιτάξω και τη φάρμα. Το έχω ακουστά.
May 08 2012 22:26
-
OdyMonaxos
Ρίξε μια ματιά στο σπίτι και ρώτα τους γονείς σου, λογικά θα το 'χετε.
May 08 2012 22:27
Lord Leon → RevengerGR
hey! τσεκαρε στο αγγελιες πωληση εχω δει κατα καιρους να πουλανε αυτα που σε ενδιαφερουν αλλα θελει λιγο ψαξιμο.
May 08 2012 21:56
-
RevengerGR
Ευχαριστω αν και τα περισσοτερα ειναι πανω απο 1 χρονο αρα δυσκολο να απαντησουν οι περισσοτεροι.
May 10 2012 18:16
Anelis → Trivia Spitting Monster
Χωριανοί, ακούσατε τι λέει για το Cathcer in the Rye?! XD Holden forever! Είναι η επιτομή του εφήβου, μου φαίνεται περίεργο που σε κούρασε. I mean, we've all been there.
May 08 2012 20:18
-
Trivia Spitting Monster
Σωστό! Ίσα ίσα, είναι σαν εκείνα τα παιδιά που τα βλέπεις στο μάθημα να λουφάζουν στο θρανίο τους, κι έτσι και τα βρεις στο διάλειμμα και τους πιάσεις κουβεντούλα, θα πάει η γλώσσα τους ροδάνι. Και αυτό είναι υπέροχο! Βέβαια, το διάβαζα και ανάμεσα στις παρακολουθήσεις στη σχολή, οπότε μάλλον έπαιξε και αυτό στην έξτρα κούραση που σου μεταδίδει ο Holden (που, ξανά, είναι στα θετικά του βιβλίου!). Και μια και το έφερε η κουβέντα, τι άλλο από Salinger έχεις διαβάσει;
May 08 2012 20:56 -
Anelis
Το Franny & Zooey, το Raise High the Roof Beam, Carpenters and Seymour: An Introduction και θέλω να πιάσω και το nine stories. Άλλα βιβλία δεν έχει, μόνο μικρές ιστορίες διασκορπισμένες σε διάφορες ανθολογίες. Το Catcher είναι το πιο εύκολό του βιβλίο. Το Franny & Zooey είναι απίστευτο βιβλίο, αν και μπορεί να κουράσει κάπως με τα φιλοσοφικά του ζητήματα (το διάβασα στα 15 και σε κάποια σημεία είχα δυσκολευτεί, αν το πιάσεις τώρα νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα.) Ε και το τελευταίο ντρέπομαι να το πω αλλά δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ! Ήταν από τα βιβλία που ζαλιζόταν το κεφάλι μου και πλέον δε θυμάμαι καν ποιο ήταν το θέμα. Είναι από αυτά που πρέπει κάποτε να ξαναδιαβάσω.
May 08 2012 21:07 -
Trivia Spitting Monster
1,000,000 thanks! Κι εγώ θέλω να πιάσω το Nine Stories. Α΄ντε να δούμε πότε!
May 08 2012 21:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed