Community Status Updates
iristella → KernaxVol
Εχω την εντύπωση ότι στο rate thy neighbor, βαθμολόγησες άλλο σετ από αυτό που έχω βάλει στο post στο spoiler tag. XD (εκτός και αν δίνουμε διαφορετικό ορισμό στη μελαγχολία οπότε πάσο και δεκτό)
Jul 11 2010 22:09
Anelis → Serestrum
Bro it's been tough growing up in da hood, you know how it is dawg
bitches be crazy
/knuckles
Jul 11 2010 21:46
Anelis → Serestrum
πήγαμε, γυρίσαμε and all was good!!
έπεται τσιμπούσι, ρώτα το μαρούλι
Jul 11 2010 21:34
Sakura!!! → Fingolfin
Arigatoo!! na vazw toses fores tin mera pago?..panw apo ton epidesmo dld na min vgalw ton epidesmo? su eixe pristei esena?..
sorry pou rwtaw polla ala einai i prwti fora pou travmatizome toso poly..:/ :(
Jul 11 2010 21:23
Paprika! → sailor mercury
Καλησπέρα! Όλα καλά;;!! Χαίρομαι πολύ που βρίσκω στο forum όλο και περισσότερα άτομα που τους αρέσει η Sailormoon!!! ;) Είναι το αγαπημένο μου anime από όταν πήγαινα στο δημοτικό και τώρα που είμαι πια ενήλικη, εξακολουθεί να είναι!!! :))) Είμαι πρόσφατο μέλος και μέχρι τώρα έχω βρει εδώ απίστευτες πληροφορίες σχετικά με ό,τι αφορά στα anime και τα manga!! Τώρα είναι η σειρά να κάνω και μερικούς φίλους μέσα στο forum, γι' αυτό θα χαρώ πολύ αν με κάνεις add! P.S. Χαίρομαι που σε βρίσκω!!! :) :)
Jul 11 2010 19:55
HelenGreece4ever → DoB
ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2: poor Orihime...
Jul 11 2010 18:47
HelenGreece4ever → 愛情のある中心
ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2:
Jul 11 2010 18:44
HelenGreece4ever → ChopperFan93
ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2: ποόσο λυπήθηκα, γιατί ο Ulquiorra είναι από τους λίγους κακούς που μου αρέσουν και ίσος να φτιάξω με αυτόν το profile μου :if:
Jul 11 2010 18:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed