Community Status Updates
Kenny → Maya-chan
Τα Haibane Renmei και Niea_7 είναι εξολοκλήρου δουλειές του θεούλη ABe... όχι μόνο σχέδιο, αλλά ΚΑΙ σενάριο. Πριν γίνουν anime και τα δύο, τα είχε εκδόσει σε doujinshi.
Κάποια στιγμή πρέπει να τα ανεβάσω στο BakaBT...
Jul 13 2010 15:40
D.Dragon → croco~boy
Είχε writing, εως 200 λέξεις αλλά όχι speaking. Το επίπεδο είναι ανάμεσα στο profeciency και το lower, advance θα έλεγα.
Jul 13 2010 15:28
croco~boy → D.Dragon
Eδωσες αγγλικα ως μαθημα επιλογης..σωστα? Επειδη μαλλον σκεφτομαι να δωσω ξανα γ αγγλικη φιλολογια, μπορεις να μ πεις αν εχει μονο writting η speaking η και τα δυο μαζι!
Τα θεματα ειναι ευκολα?
Jul 13 2010 14:41
MisaYoshiko → firestone
εγω και αλλο ενα παιδι ο φωτης. ευχαριστω ^^ εσυ εισαι καινουριος στα ανιμε κ σ αυτα?
Jul 13 2010 13:49
Kenny → Strange Loop
Λοιπόν, έχουμε καιρό να μιλήσουμε στο MSN και έχεις πάρει πολύ αέρα. Πρέπει να μπω μια μέρα και να σε προσγειώσω. XD
Όσο για την Asuka, dream on.
Jul 13 2010 13:02
Strange Loop → Kenny
I was expecting something backspace'd from you. Oi διακοπες πρεπει να σε χαλάνε...
Όσο για την Αsuka, ξεχνα την και βολέψου με καμια Γερμανιδα τουριστρια.. Βγαλτε και το μίσος σας για το χταπόδι στο σεξ. XD
Ps: Πλακίτσα bro....
Jul 13 2010 12:53
Kenny → Loke
Also... τι half-assed thread είναι αυτό για το Serial Experiments Lain ρε; Κάτσε γράψε μια παρουσίαση της προκοπής.
Jul 13 2010 12:39
Loke → Kenny
καλα ετσι για αλλιως τωρα κατεβαζω των AC αλλα οταν κατεβω κατω θα το μελετησω το θεμα ;)
Jul 13 2010 12:15
Loke → Kenny
κ των anime-kraze κοιτα τι μου εβγαζε, πρωτη φορα που εχω playback problem στη ζωη μου XD
[SPOILER][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2968/akrazeergoproxy011280x7.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jul 13 2010 12:12
Zem@c → D.Dragon
καλο το επομενο κεφαλαιο?..... ειδα καταλαθος ενα ονομα "mihawk" δν ξερω αν το ειδα σωστα γαμωτο...τεσπα...απλα κανεις δν εχει γραπσει την γνωμη του γενικα π.χ. "πολυ καλο κτλ κτλ"
Jul 13 2010 11:50
Kenny → Strange Loop
Κοίτα... εγώ λέω να μονομαχήσετε όλοι οι επίδοξοι "μνηστήρες" μεταξύ σας, και ο νικητής ας έρθει μετά να προκαλέσει εμένα που την έχω με παπά και με κουμπάρο...
Jul 13 2010 11:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed