Community Status Updates
Black Kaiser → Tenshi
Όντως, είναι πιο υποφερτό. Ευτυχώς γιατί όλο και πιο πολλά παιχνίδια τελευταία χρησιμοποιούν stream server.
Jul 13 2010 20:08
matassos → Kenny
ετσι ετσι, εβαλα μια μαπεξ εχθες μωλις μπηκα στο νετ αλλα τωρα που βρηκα χρονο διαλεξα μια καλη, τωρα μου τελειωσαν οι ξαπλωμενες οπωτε θα αρχισει να ανεβαινει το επιπεδο!!
το προβλημα ειναι να βρισκω χρωμα για τα γραμματα που να ταιριαζει και με την εικονα..
Jul 13 2010 20:05
Sakura!!! → Napster
αααααα να σε πώωωω, διάβασα ότι έχεις κατεβάσει όλα τα επεισόδια απο το Gaki no Tsukai
μπορείς να μου δώσεις λινκ?
Btw πώς σε λένε? fufufu ^-^
Jul 13 2010 20:00
Raven Princess → HelenGreece4ever
Μαλιστα καταλαβα!!!!το ειχα ψαξει κι εγω λιγο γιατι ηταν η πρωτη φορα που το εβλεπα αυτο σε ανιμε και μου φαινοταν λιγο παραξενο.αλλα ενταξει το συνηθισα υποθετω. :) σ'ευχαριστω πολυ παντως για τις πληροφοριες!
Jul 13 2010 19:29
croco~boy → didimakia
Thx ρε~
Ειναι απο Highschool of the dead γ αυτο ειναι pure win :D
Jul 13 2010 19:25
6Greed9 → Zoro
το naruto καλο ειναι μωρε,απλα δεν ειναι τοσο του γουστου μου, και ποτε δεν τρελαθηκα μαζι του,και ενας βασικος λογος ειναι ο ιδιος ο naruto.
το bleach απο την αλλη παντα το προτιμουσα,παλιοτερα μαλιστα μου αρεσε πολυ,αλλα εδω και πολυ καιρο πεφτει η μια ξενερα μετα την αλλη...μεγαλη απογοητευση,το τελευταιο arc μπορουσε να απογειωθει αλλα τα εκανε σαλατα ολα,το χειροτερο μακραν...οχι τιποτα αλλο,ειναι και αρκετα σημαντικο.
τεσπα,και στα 2 παντως στο ανιμε ειμαι πολυ πισω.
ωραια,το d-grayman θα το τσεκαρω καποια στιγμη.
τιποτα για το req ευχαριστηση μου
Jul 13 2010 18:52
acid black cherry → Kenny
και το "φωτιες μας αναψες" επισης
ειναι λιγο kinky!:kakaka:
Jul 13 2010 18:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed