Jump to content

Community Status Updates

Photo

Harukaze → animestarling

Απλά ήταν επική η Παρασκευή μου! Ανυπομονώ για την συνέχεια... :-)
May 12 2012 00:31
  • Harukaze's Photo
    Harukaze
    ωωω έννοια σου! θα ειμαι εξοπλησμένη!
    May 12 2012 19:48
  • animestarling's Photo
    animestarling
    το επομενο meeting παει για μετα εξεταστικη, εκτος και αν πας Αθηνα...
    Λεωωω εγω τωρα...
    May 14 2012 00:14
  • Harukaze's Photo
    Harukaze
    θα προλαβουμε μωρέ!
    αλήμονο!
    πάντως όποτε θες! εγω ξερεις... χαλλλαρα...
    May 14 2012 19:38
Photo

Mike The Great → Kain

Πρωτον,σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια για την ιστορια μου στο διαγωνισμο!Για τα αλλα,οντως μπορει να ειχα καποιο ψυχρο γραψιμο.Για τις παραγραφους δεν φταιω εγω.Φταιει το Zoho!Οχι την ιστορια δεν την πηγαινα προς τρομου.Την πηγα προς μυστηριου.Ελπιζω οι περισσοτεροι να το καταλαβαν.Να σου πω και ολη μου την αληθεια?Απογοητευτηκα και λιγο που πηγε τοσο χαλια η ιστορια μου.Πιστευα οτι θα ειχα περισσοτερους ψηφους.Τεσπα δεν πειραζει
May 11 2012 23:40
  • Kain's Photo
    Kain
    What mono said.
    Μόνο εξάσκηση χρειάζεσαι. Η ιδέα ήταν πολύ καλή, και αυτό είναι το δυσκολότερο σημείο στη δημιουργία μιας ιστορίας. :-)
    Ο μεγαλύτερος φόβος μου όταν κάνω κριτική στη δουλειά κάποιου είναι πάντα μήπως αντί να τον ενθαρρύνω να συνεχίσει, τον αποθαρρύνω. Δεν το θέλω αυτό σε καμία περίπτωση, ειδικά εφόσον ο άλλος έχει τόσες προοπτικές.
    ...Αυτό με τις παραγράφους στο Zoho το κατάλαβα λίγο αργά. ^^'
    May 12 2012 10:22
  • Warchief's Photo
    Warchief
    ποιος τρολλάρει ποιον τώρα
    May 12 2012 11:08
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Δεν με αποθαρρυνες Kain.Αφου δεν ηρθαν οι περισσοτεροι ψηφοι παει να πει οτι οντως ειχε καμποσα προβληματα στην εκτελεση.Αν μπορεσω να παρω μερος στον δευτερο γυρο και βρω χρονο(γιατι τον Ιουνιο αρχιζει ηεξεταστικη μου)θα προσπαθησω να βελτιωσω την εκτελεση μου!!

Mono σε ευχαριστω και εσενα που μπηκες στο κοπο να γραψεις τα σχολια σου!!!
    May 12 2012 12:30
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Το forum δεν υποστηρίζει αρχεία xls ως attachments. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, και αν όχι, γίνεται ν' αλλάξει αυτό;
May 11 2012 23:33
Photo

mono → Osama Bin Laden

Hey! Καταρχάς πολύ ωραία ιδέα το story contest, το διασκέδασα! Δύο πραγματάκια. Πρώτον, έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να γίνεται η υποβολή των ιστοριών ανώνυμα? Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Και δεύτερον σας ενδιαφέρει να υπαρχει ο διαγωνισμός στο calendar σαν event? Πήρα την πρωτοβουλία και έβαλα την αρχή και τη λήξη της ψυφοφορίας αλλά μπορείτε να βάζετε και πότε ξεκινάνε και τελειώνουν οι υποβολές. Αν σας ενδιαφέρει, είναι πολύ εύκολο να το κάνετε εσείς αλλιώς μπορώ να το κάνω εγώ ^^ Και πάλι συγχαρητήρια. Ίσως αν μου έρθει καμιά έμπνευση προσπαθήσω κι εγώ κάποια στιγμή :P
May 11 2012 23:27
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Εμείς ευχαριστούμε γαι την υποστήριξη. Το ανώνυμο, πιστεύω ότι θα περιπλέξει πολύ τα πράγματα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος. Δεν κόβει την τάση των "φίλων", γιατί ο διαγωνιζόμενος θα μπορούσε να πει στους φίλους του πια είναι η ιστορία του και, ύστερα χμμμ όχι, αγνόησε τι είπα πιο πάνω δεν είναι κακή ιδέα (έχει αρχίσει το μυαλό μου να γεμίζει πιθανότητες), αλλά καλύτερα να το αφήσουμε προς το παρόν. Ας δούμε πρώτα τι συμμετοχή θα έχουμε και με ένα δύο με "ελέυθερα" θέματα και μετά βλέπουμε. Όσο για το ημερολόγιο, είναι καλή ιδέα, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα το ξεχάσω :P Οπότε, αν δεν σου κάνει κόπος, αν δεις και μετά από μια δυο μέρες από την έναρξη του γύρου δεν έχουμε καταχωρήσει τίποτα, κάνε εσύ την καταχώρηση. Σε περιμένουμε σαν υποψήφια. Δεν θέλει πολύ σκέψη μόνο όρεξη ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ (αποτυχημένη διαφήμιση)

With regards,

Twilight Saga Productions Chief Executioner Laden
    May 12 2012 10:38
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Πρώτον, ευχαριστώ κι εγώ για το ημερολόγιο, χ2. Δεύτερον, βάζω βέτο για τ' ανώνυμα, επειδή θα πρέπει να τ' ανεβάζουμε εμείς και ένα κείμενο που ανέβασα αντί για το παιδί που το έγραψε, μου έβγαλε την πίστη. Έκανα πραγματικά γλωσσική επιμέλεια.
    Σ' ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο και περιμένω το κείμενό σου.
    Τα προγνωστικά σου ήταν ατυχή τελικά :P
    May 14 2012 11:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Hitachi? Hitachi? Αααααχ...τι τραβάω.
May 11 2012 23:27
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Εδώ και τόσους μήνες δεν το 'χες πάρει πρέφα; :P
    May 11 2012 23:29
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Congrats για την τρίτη θέση!!
May 11 2012 23:00
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Thanks, you too. :)
    May 12 2012 09:54
Photo
Photo

iristella → RevengerGR

Σου άλλαξα την υπογραφή επειδή ήταν εκτός των επιτρεπόμενων από τους κανόνες διαστάσεων.Εχουμε και thread με αγγελίες για αγορά και πωλήσεις πάντως αν ενδιαφέρεσαι.
May 11 2012 22:27
Photo

mono → RevengerGR

Επισήμανση spoiler
May 11 2012 22:27
Photo

Fandom → Skinner1991

re tragike tupe apo pote se lene mpoumpou ? to onoma ths piatsas einai ? :P
May 11 2012 22:26
  • Skinner1991's Photo
    Skinner1991
    απο την αρχη της εβδομαδας.
    ειχαμε μια μικρη παρεξηγηση στο δρακοφοινικα το ενα εφερε το αλλο και τωρα με λενε μπουμπου:P
    May 12 2012 09:16
  • Fandom's Photo
    Fandom
    kl katse na ma8eutoun auta k st sxolh k 8a s pw egw :P

May 12 2012 12:35
Photo
Photo

Kenny → Napster

Yeap, θα είναι μια πρόκληση για τον Watsuki. ← Γέλασα δυνατά μ' αυτό το post. Δεν ήθελα να spammάρω μέσα στο thread, γι' αυτό στο λέω εδώ.
May 11 2012 21:09
  • Napster's Photo
    Napster
    Thanks. Δεν μπορούσα να μην το γράψω. Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε όταν το διάβασα. xD
    May 11 2012 22:33
Photo

Kalamaris → zennith666

666 posts dear zenit666?
May 11 2012 20:23
  • zennith666's Photo
    zennith666
    Καλά εε πραγματικά μόλις το είδα XD.
    May 11 2012 20:59
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Epic post count is epic xD