Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → firestone

:D πως σε λενε δε σε ρωτησα
Jul 15 2010 08:56
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

teleiaaa:D exeis akoma to thl mou? pare me otan erxesai
Jul 15 2010 08:56
Photo

Yoruichi → HelenGreece4ever

χαχαχαχαχα!! εγω την λεω Γατονι... γιατι περαν του οτι μεταμορφωνετε σε γατα, ειναι γατονι η τυπισσα χεχε! Για αυτο μ'αρεσει αυτος ο χαρακτηρας. Ειναι τσιτα εξυπνη και πονηρη, παρατηρει τα παντα γυρω της και ειναι παντα on alert ακριβως σαν γατα :D
Jul 15 2010 06:44
Photo

mishira nu nin → HelenGreece4ever

γεια και σε σενα. Το zampakutou της Unohana δεν το εχουν δειξει ποτε χωρις την καπα γιατι μαλλον πολυ απλα δεν εχει ανθρωπινη μορφη και οπως βλεπεις ακομα παραμενει ενα μυστηριο οσον αφορα την bankai Μορφη του οπως και η ιδια η Unohana η οποια δεν εχει πολεμησει ποτε καποιον αντιπαλο.. ελπιζω να την δειξει τωρα γιαι την περιμενω πως και πως!!! ^^
Jul 15 2010 06:40
Photo

Yoruichi

Οταν ο ανθρωπος εχει καψει αυτα παθαινει!! :P:P:P απανταει αλλου 'ντ αλλου, μετα ψαχνει πως να κανει delete το post, του περνει καμια ωρα να το βρει και μετα πρεπει να φυγει για δουλεια τρεχοντας :P:P
Jul 15 2010 06:38
Photo

Sadman → Ryuji

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πότε θα βγει...
Jul 15 2010 03:55
Photo

Glaurung → Anelis

Μα , μα ... εμείς δεν ήμασταν φίλοι ; What the f… well , it doesn't matter. Και ναι , άμα έχω έμπνευση το προσπαθώ κάπως :P
Jul 15 2010 03:01
Photo

Anelis → Glaurung

τσίμπα και εσύ ένα ρικουέστ επίδοξο ημιτρολ cocorosieeeee!
Jul 15 2010 02:34
Photo

Ryuji → Sadman

Πλάκα κάνεις τα έχω λιώσει και τα δύο:hihi2:! Αλλά πολύ λίγες πίστες δυστυχώς :nanteee:. Anw μήπως ξέρεις αν θα βγεί 3? Είχα ακούσει κάτι rumors αλλά δεν ξέρω για σίγουρα.
Jul 15 2010 02:33
Photo

Radagast → melkior

Εδώ : [URL]http://www.bakabt.com/details.php?id=148881&page=0[/URL] για όλα μαζί από niizk (μόνο 2 ταινίες νομίζω υπάρχουν). Δες πρώτα τη σειρά και μετά τις ova/ταινίες. Και τι sorry, ότι θες, feel free to ask, μια παρέα είμαστε. :) Το Kino no tabi πάντως είναι εξαιρετικό. PS : Δες και το Hi no tori για fantasy. (μόλις 13eps με συνολικά 4 stories or so) Aν σου αρέσει δες και τα ovas του που είναι ακόμα πιο ποιοτικά αν και παλιότερα.
Jul 15 2010 00:57
Photo

KennyTea-chan

Δεν δουλεύει, γιατί για να δουλέψει πρέπει πρώτα να μπει ο χρήστης στο imagesocket.com και να κάνει confirm birth date... πάρ' τ' αυγό και πάτα του μια ξούρα δλδ...
Jul 15 2010 00:20
Photo

Tea-chanKenny

Hey, wait... it actually works for me even now.
Jul 15 2010 00:10
Photo

Tea-chanKenny

*διαολοστέλνει το ίντερνετ* Έχει splatter και δε το παίρνουν οι άλλοι host. THE HELL. Δούλευε όταν το έκανα!!!
Jul 15 2010 00:09
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[IMG]http://i32.tinypic.com/119cuhy.jpg[/IMG]
Jul 14 2010 23:57
Photo

KennyTea-chan

Η τελευταία είκονα (αυτή που έχεις ανεβάσει στο Imagesocket) δεν φορτώνει. Δοκίμασε με κανένα photobucket ή tinypic.
Jul 14 2010 23:45