Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Glaurung

Αγαπώ blacksad! Καλοφόρετο το σετάκι
Jul 16 2010 01:40
Photo

Anelis → Strange Loop

well, let us put an end to this whining business, shall we? [IMG]http://www.funnyforumpics.com/forums/STFU/2/STFU-Bitch_do_you.jpg[/IMG]
Jul 16 2010 01:33
Photo

Anelis → Serestrum

awwwwww, i'm touched bro!!! *tear* Θα ανταποδώσω μιας και σου αρέσουν τα lolcats, while staying on the zombie topic [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/1585/zombieslaves.jpg[/IMG] /brofist
Jul 16 2010 01:30
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → unagi

Mμμ λες??Ναι ίσως...Εγώ συγκινήθηκα στο τέλος! Glad u liked it!!:ureshii:
Jul 16 2010 00:57
Photo

unagi → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Ευχαριστώ!!!Την ειδα τη ταινία... πολύ καλή ήταν αλλα πιστεύω οτι με καλύτερο σκηνοθέτη θα γινότανε καλύτερή...:cry5: πάντως ειχε ωραίο story και καλο τέλος, σχεδόν συγκινήθηκα στο τέλος.
Jul 16 2010 00:48
Photo

Ayaka-chan → iris 生活 kurosaki

^___^
Jul 16 2010 00:05
Photo

Συνήθως τα συζητάνε σε άλλα φόρουμς αυτά ;P
Jul 16 2010 00:01
Photo

δεν ξέρω... έχω ακούσει τα χειρότερα για να είμαι ειλικρινής XD άσε... που θα μου πάει... αν βαρεθώ καμιά μέρα... θα το εξερευνήσω XD
Jul 15 2010 23:53
Photo

Έχω συνηθίσει σε πιο απλά και πιο ελεύθερα φόρουμς... έχω αούσει ότι είναι πολύ αυστηροί οι mods εδώ πέρα και δεν μπορώ να συνηθίσω την δομή του φόρουμ :P Γι'αυτό συνήθως είμαι σε ξένα φόρουμς ^^
Jul 15 2010 23:45
Photo

Thaaaanks! Ελπίζω αυτή τη φορά να μείνω XD
Jul 15 2010 23:43
Photo

Vagelioiristella

Καλησπερα iristella:hi:. Τι κανεις; Καλα εισαι; Ψαχνω για ενα game, το lamento (ειμαι σιγουρη πως το εχεις ακουστα) και θα ηθελα να με διαφωτησεις σε ενα θεματακι σχετικα με αυτο: υπαρχει patched version; Στο ιντερνετ διαβασα πως δεν εχει βγει καποιο, αλλα μετα εψαξα λιγο στους aarinfantasy και εχουν βγαλει download links με το συγκεκριμενο. Μηπως γνωριζεις αν ειναι μεταφρασμενο; Ευχαριστω:ureshii:
Jul 15 2010 22:50
Photo

Vagelio → SpirosK81

Σ΄ευχαριστω Σπυρο :gotit: Ασχολουμαι καιρο με το σκιτσο και εχω ψιλομαθει, αν και το εχω απλως σαν χομπι (ισως προσπαθησω να ασχοληθω επαγγελματικα αφου σπουδασω). Πηγες στο deviant art account μου και τα ειδες; Και απ' οτι βλεπω κι εσυ εχεις την τεχνη σαν ενασχοληση (βλεπω τα about me τωρα XD). Sci-fi novels; Ακουγεται πολυ ενδιαφερον, εχεις κανενα demo ανεβασμενο στο ιντερνετ;
Jul 15 2010 21:43
Photo

HelenGreece4ever → DoB

ναι, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, ααααααααα. να σου πω, τι θα έλεγες για το ζευγάρι RukiRenji; εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο φίλοι, αλλά η βλακεία είναι ότι είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ τους ακόμα...
Jul 15 2010 21:21
Photo

HelenGreece4ever → Mr. Brightside

τίποτα, me too
Jul 15 2010 21:15
Photo

HelenGreece4ever → Yoruichi

ναι!!!!!!!! και είναι τέλειο που ερευνά ας το πούμε πολλά πράγματα και βρήσκει πληροφορίες μόνη της
Jul 15 2010 21:14