Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Θελω να μαθω ποση ωρα σου πηρε να γραψεις το post στο fma.
Σε καμποσα συμφωνω xd
Jul 24 2010 04:24
Mad_Hatter → The Tragic Prince
in return i provide
[IMG]http://i32.tinypic.com/3496r6w.jpg[/IMG]
Jul 24 2010 03:00
LethalMike → DoB
Λοιπον εγω μολις τελειωσα το fma brotherhood γαματο τελος, Και τωρα συνεχιζω το tehnolyze το οποιο εχω αφησει στην μεση, το Gintama με τι εχει να κανει ;
Jul 24 2010 01:23
Yuki-chan → Zoro
Το εχω διαβασει και μου αρεσε καιπολυ το τελος...του τεριαζε...επισεις μου αρεσει και πολυ ο Κολονελ..^^
Jul 24 2010 01:13
Zoro → GhostPrince
Ναι εγώ τα έπιασα και τα 3 (fma, fmaB, manga) και στο προτείνω με τα 1000 το manga, έχει μπόλικο πράμα που κόψανε ακόμα και στο Brotherhood και, αν και τα περισσότερα δεν ήταν ζωτικής σημασίας, βοήθησαν έστω και λίγο παραπάνω στην ανάπτυξη κάποιων χαρακτήρων και στην καλύτερη εξήγηση κάποιων καταστάσεων. Επίσης η μάχη του Ishbal στον τόμο 15 αξίζει να την διαβάσεις ακόμα και μόνη της, καμία σχέση με το 1 επεισόδιο που αφιέρωσαν στο anime και τις άλλες τόσες διάσπαρτες σκηνές, στο manga έγινε πολύ καλύτερα, αριστούργημα.
Α ναι, σαν να τον έχω ξαναπετύχει τον τύπο κάπου, αλλά με γυαλιά ηλίου είναι όντως αγνώριστος. :)
Jul 24 2010 00:28
Zoro → Yuki-chan
Domo, glad you liked, μου πήρε και ώρα να το φτιάξω. ^^
(από Fullmetal Alchemist btw, αν δεν το έχεις δει/διαβάσει προτείνεται απείρως)
Jul 24 2010 00:24
Stefi-chan → GhostPrince
:3 Τουλάχιστον θα πας διακοπές και θα χαλαρώσεις... Κάτι ύπνοι που θα πέσουν~
:/ Oh well, καλή τύχη!
Εγώ κλασσικά, διάαααβασμα... Έπαθα και ψύξη τώρα και πονάωωωω :(
Jul 24 2010 00:22
Mad_Hatter → Tea-chan
Λιγο (εμμ πολυ) καθυστερημενα αλλα χρονια πολλα!
[SIZE=1]Ξεχαστηκα ο μαλ4κας[/SIZE]
Jul 24 2010 00:12
Mad_Hatter → matassos
lol εννοειτε οχι μονο των sideboob xd
too much clothes btw στη σημερινη
καθε μερα τις αλλαζεις?
Jul 24 2010 00:09
DoB → LethalMike
Me too, χαίρομαι... Σε τι anime φάση βρισκόμαστε; Εγώ βλέπω φανατικά Gintama τις τελευταίες μέρες. Είναι απλά φοβερό, τα σπάει!
Jul 23 2010 22:32
Nicktheartist → 愛情のある中心
Σου ευχομαι καλο καλοκαιρι να εχεις γιατι αυριο φευγω πρωι και δεν θα μπω καθολου στο φορουμ αφτο τον καιρο ετσι οταν θα ερθω θα σου στειλω μηνημα καλα να παιρνας.Τα λεμε.
Jul 23 2010 22:25
iristella → Mad_Hatter
Κοίτα αν είναι την μονοτονία των Bishonen να την σπάνε οι υποψηφιότητες για το Kitscherella thanks! but no thanks. Θα μείνω στην μονοτονία μου. :P
Jul 23 2010 20:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed