Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

Θελω να μαθω ποση ωρα σου πηρε να γραψεις το post στο fma. Σε καμποσα συμφωνω xd
Jul 24 2010 04:24
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

in return i provide [IMG]http://i32.tinypic.com/3496r6w.jpg[/IMG]
Jul 24 2010 03:00
Photo

LethalMike → DoB

Λοιπον εγω μολις τελειωσα το fma brotherhood γαματο τελος, Και τωρα συνεχιζω το tehnolyze το οποιο εχω αφησει στην μεση, το Gintama με τι εχει να κανει ;
Jul 24 2010 01:23
Photo

Yuki-chan → Zoro

Το εχω διαβασει και μου αρεσε καιπολυ το τελος...του τεριαζε...επισεις μου αρεσει και πολυ ο Κολονελ..^^
Jul 24 2010 01:13
Photo

Zoro → GhostPrince

Ναι εγώ τα έπιασα και τα 3 (fma, fmaB, manga) και στο προτείνω με τα 1000 το manga, έχει μπόλικο πράμα που κόψανε ακόμα και στο Brotherhood και, αν και τα περισσότερα δεν ήταν ζωτικής σημασίας, βοήθησαν έστω και λίγο παραπάνω στην ανάπτυξη κάποιων χαρακτήρων και στην καλύτερη εξήγηση κάποιων καταστάσεων. Επίσης η μάχη του Ishbal στον τόμο 15 αξίζει να την διαβάσεις ακόμα και μόνη της, καμία σχέση με το 1 επεισόδιο που αφιέρωσαν στο anime και τις άλλες τόσες διάσπαρτες σκηνές, στο manga έγινε πολύ καλύτερα, αριστούργημα. Α ναι, σαν να τον έχω ξαναπετύχει τον τύπο κάπου, αλλά με γυαλιά ηλίου είναι όντως αγνώριστος. :)
Jul 24 2010 00:28
Photo

Zoro → Yuki-chan

Domo, glad you liked, μου πήρε και ώρα να το φτιάξω. ^^ (από Fullmetal Alchemist btw, αν δεν το έχεις δει/διαβάσει προτείνεται απείρως)
Jul 24 2010 00:24
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

:3 Τουλάχιστον θα πας διακοπές και θα χαλαρώσεις... Κάτι ύπνοι που θα πέσουν~ :/ Oh well, καλή τύχη! Εγώ κλασσικά, διάαααβασμα... Έπαθα και ψύξη τώρα και πονάωωωω :(
Jul 24 2010 00:22
Photo

Mad_HatterTea-chan

Λιγο (εμμ πολυ) καθυστερημενα αλλα χρονια πολλα! [SIZE=1]Ξεχαστηκα ο μαλ4κας[/SIZE]
Jul 24 2010 00:12
Photo

Mad_Hatter → matassos

lol εννοειτε οχι μονο των sideboob xd too much clothes btw στη σημερινη καθε μερα τις αλλαζεις?
Jul 24 2010 00:09
Photo

Mad_HatterPhantom Duck

Χρονια πολλα man, με μια μικρη καθυστερηση βεβαια xd
Jul 24 2010 00:07
Photo

matassos → Mad_Hatter

λολ ελπιζω οχι μονο των sideboob! ;)
Jul 23 2010 23:16
Photo

Mad_Hatteriristella

ε οχι και κιτσ το gar μουστακι xd
Jul 23 2010 23:09
Photo

DoB → LethalMike

Me too, χαίρομαι... Σε τι anime φάση βρισκόμαστε; Εγώ βλέπω φανατικά Gintama τις τελευταίες μέρες. Είναι απλά φοβερό, τα σπάει!
Jul 23 2010 22:32
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Σου ευχομαι καλο καλοκαιρι να εχεις γιατι αυριο φευγω πρωι και δεν θα μπω καθολου στο φορουμ αφτο τον καιρο ετσι οταν θα ερθω θα σου στειλω μηνημα καλα να παιρνας.Τα λεμε.
Jul 23 2010 22:25
Photo

iristellaMad_Hatter

Κοίτα αν είναι την μονοτονία των Bishonen να την σπάνε οι υποψηφιότητες για το Kitscherella thanks! but no thanks. Θα μείνω στην μονοτονία μου. :P
Jul 23 2010 20:19