Community Status Updates
iristella → johntheo95
Μάλλον εννοείς κάτι τέτοιο
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2560&highlight=%C1%E3%EF%F1%DD%F2+%EC%DD%F3%F9+Internet"]Αγορές μέσω Internet[/URL]
Mπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις που θες σε αυτό το thread ή να κοιτάξεις τις προηγούμενες σελίδες για προτάσεις και εντυπωσεις.
Jul 29 2010 10:46
Yuki-chan → Cassiel
Για και σε εσένα και συγνωμη για το ορθογραφικό ειμαι λιγο.:canthelp:..Τι κανεις??
Jul 29 2010 10:39
johntheo95 → iristella
sorry που ενοχλω ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο thread με ιστοσελιδες για αγορα προιοντων ανιμε
(πχ το PLAY-ASIA.com ειναι καλο?)αν δεν υπαρχει να ανοιξω ενα?Εψαξα αλλα δεν βρικα κατι.
Ευχαριστω.
Jul 29 2010 10:39
Portgas D. Spark → Cassiel
vsk apo thn mia nai alla apo thn allh file me exeis porwsei ta cosplay soy!!!!eidika ekeino me ton Ace einai asta na pane!!!!kai epeidh 8elw kai gw na ntu8w Ace lew kamia sumvoulh re file mipws mas dwseis!!!! :P
Jul 29 2010 01:40
Cassiel → Yuki-chan
Όχι όχι λάθος κάνεις.Δεν ειμαι ο Παναγιότης. Είμαι ο Παναγιώτης:hihi2:!!!Πέρα από την πλάκα....γεια σου βριιιιιιιιι:joyful:
Jul 28 2010 23:57
meidei → QueenofHearts
Να 'χα μόνο το κρύο σου... Αϋπνία και διάβασμα έχω κι εγώ... Και ζέστη.
Jul 28 2010 23:27
QueenofHearts → meidei
Να σου πω την αλήθεια, τώρα που το βλέπω ούτε κι εγώ!! χαχαχαχα!!! Μάλλον με πείραξε το κρύο , η αϋπνία και το διάβασμα! χαχαχα!!!
Jul 28 2010 23:19
meidei → QueenofHearts
Με τον όρο αγοραστικό κοινό εννοούσα τους ιδίους. Αποτυχημένη μεταφορική χρήση του όρου...
Jul 28 2010 23:11
QueenofHearts → meidei
Μα οι gay είναι άντρες, το αγοραστικό κοινό δεν έχει σχέση! Το quote είναι out of context οπότε και χάνει την ουσία του.
Jul 28 2010 23:09
Kenny → phm
[QUOTE]Απλά το anime είναι πιο moe-yuri oriented.[/QUOTE]Το φανταζόμουν ότι αυτά θα ήταν "καλλιτεχνικές πινελιές" του studio. Α ρε GONZO, αιωνία σου η μνήμη...
Καλώς, λοιπόν. Το ψήνω να droppάρω το anime και να πιάσω το manga από κει που είχα μείνει. Όσο για το scanlation, δυστυχώς απ' ό,τι βλέπω είναι up to date, αρα από δω και πέρα προβλέπεται μακρύς ο δρόμος. XD[QUOTE]Εντομεταξύ σημερα κάικα αρκετά στο mahjong... Μέχρι και στον ύπνο μου το έβλεπα[/QUOTE]Αυτά είναι. :hahaha:
Jul 28 2010 22:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed