Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Lord Leon

View PostLord Leon, on 16 May 2012 - 19:22, said:

Αν του πεις αντιο και αυτό ξαναγυρισει, γιατι κανει τσουντεριες πόσο πέναλτυ έχουμε;
May 18 2012 12:07
  • Tsunade-sama's Photo
    Tsunade-sama
    ΚΛΑΙΩ!!!
    May 18 2012 12:07
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    θα σου προσφερα το μαντηλι μου, αλλα το χω για τα γράσα και θα γινεις σαν τον καζαμπούμπου.
    May 18 2012 18:32
Photo

Black Kaiser → Osama Bin Laden

Kai"S"er ? Πως το έπαθες? :P
May 18 2012 11:13
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Πφφ, δεν έχω καθόλου όρεξη σήμερα. Πραγματικά διάθεση 0. Δεν το πρόσεξα καν.
    May 18 2012 11:24
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Μου το έχουν ξαναπει αυτό και, πραγματικά, δεν γίνεται. Το attachment, απλώς το ανεβάζεις και "κολλάει" στο ποστ. Δεν είναι μέρος του ποστ, άρα δεν μπορώ να το πειράξω με το edit.
    May 18 2012 11:34
Photo

OdyMonaxos

ΜΜΜΦΦΦ!!! ΜΜΜΜΦΦΦΦ!!!
May 18 2012 02:44
Photo

zoro77 → Kaidou

Ναι αν εννοει big mam λεμε το ιδιο οτι ακομα και σε περιπτωση να αρνηθει ο Luffy μπορει κατι να γινει και αυτοι οι τρεις να ενωθουν. Παντως αυτο που θελω να δω για αρχη ειναι η διαφορα δυναμικοτητας αναμεσα σε αυτους τους 3. Ειναι ο Luffy ποιο δυνατος απο τους αλλους 2 υστερα απο την διχρονη προπονηση? Η ειναι περισπου στην ιδια δυναμη και ουσιαστικα εχασε χρονο? Πιστευω επειδη το δευτερο το θεωρω λιγο δυσκολο κατι παραπανω θα κανει ο Luffy απο τους αλλους 2 για να εξηγηθει αυτο το timeskip σε σχεση με τους αλλους. Η τουλαχιστον μονο σε σχεση με τον kidd γιατι δεν ξερουμε για τον law τι εκανε αφου αργησε δεν μπηκε κατευθειαν στον New World..
May 18 2012 01:37
  • zoro77's Photo
    zoro77
    καληνυχτιζω φιλαρακι. περασε η ωρα xD
    May 18 2012 01:44
Photo

zoro77 → Kaidou

Eιναι οντως πολυ πιθανο. Παντως γενικα ειναι πιθανο οι supernova να εχουν χωριστει και να παλευουν και τους 4 yonku. Δηλαδη εμενα δεν θα μου κανει εντυπωση ο Law να μιλησει για καναν Blackbeard με την λογικη οτι ξερει οτι ο kidd παει για big mam και οτι ο drake κατι εχει κανει με kaidou.... Ή πχ αλλοι supernovas αυτην την στιγμη να παλευουν με καναν shanks. Πραγματικα δεν ξερω. Και εδω ειναι η μαγεια του One Piece. Εχει ενα τεραστιο πληθος χαρακτηρων και πολλα σεναρια ειναι ανοιχτα.
May 18 2012 01:30
Photo

Kaidou → zoro77

Τεσπα,αν εν τελη ο Λο εννοει την BM,ασχετως αποφασεως του Luffy,θα εχουμε σιγουρα μια συναντηση αυτων των τριων στο νησι της BM.Και οι 3 θα εχουν σαν στοχο να πλακωσουν την BM,οποτε δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον τροπο ωστε να γινει κατι τετοιο χωρις να συνεργαστουν.Εκτος και πελατιασει εναν εναν ξεχωριστα η BM,και στο τελος εμφανιστει ο Luffy για να της δωσει το τελειωτικο χτυπημα,κατι που το θεωρω χειροτερο σαν πλοκη απο το προφανες που υποστηριζω ...
May 18 2012 01:25
Photo

Kaidou → zoro77

Ο Kidd γενικοτερα δεν φαινεται ατομο που συνεργαζεται ευκολα,αλλα δεν φαινεται και χαζος ωστε να παει μονος του εναντιον ενος Yonkou,και ακομα και αν το κανει,που πιστευω οτι θα το κανει,στο τελος θα καταληξει να αναγκαζεται να συνεργαστει με την Μγεαλη Μαμα για να την βαλουν κατω...
May 18 2012 01:22
Photo

zoro77 → Kaidou

Oντως μου φαινεται πιο πιθανο αυτο που λες για την σχεση Roger, WB και Shiki. Για ενδεχομενη παντως συμμαχια και των τριων δεν ειμαι πολυ σιγουρος. Οχι οτι δεν ειναι καλη θεωρια. Μια χαρα ειναι. Απλα μου φαινεται λιγο προβλεψιμη και o Οda σε κατι τετοια μας βγαζει ολους knock out xD Ασε που εγω πιστευω οτι ο Kidd με το που συναντηθει με luffy θα τον προκαλεσει σε μαχη γιατι ετσι ειχε πει οταν ο kidd ειχε πρωτοπατησει στο New World. Παντως για αρχη οντως για να ριξει καποιος πρωτοεμφανιζομενος yonky χρειαζεται συμμαχια. Ισως τωρα να μην γινει συμμαχια αλλα μπορει να τα φερουν ετσι τα πραγματα και σε καποια φαση να τυχει να ενωθουν μαζι. Γενικα παιζουν πολλα. Το σιγουρο παντως ειναι οτι απο δω και περα τα ονοματα των yonku θα τα ακουμε συνεχεια και γενικα στο New World θα χουμε παρα πολυ ξυλο. Ειτε με τους ιδιους τους yonku ειτε(κυριως με συμμαχους τους)Και ενα αλλο που θελω να πω ειναι οτι αν ενας yonku πεσει γρηγορα τοτε πιστευω οτι το one piece σαν σειρα manga δεν νομιζω να συνεχιστει παρα πολυ και ο φιλος μας ο oda θα μας κουναει το καμπανακι οτι σιγα σιγα θα τελειωνει. Αν ομως αργησει... και αυτο γινει με συμμαχια τοτε προβλεπω θα χουμε one piece για τα επομενα 15 xD
May 18 2012 01:18
Photo

Kaidou → zoro77

Ααα,μωρε.Χαλαρα τα πραγματα εδω,και εγω πορωμενος με το OP!!Εγω θα ηθελα ο Kidd και ο Law να αποκτησουν μια σχεση σαν του G.Roger με τον WB και τον Shiki.(o Law στην θεση του WB,δηλαδη μια πιο φιλικη σχεση και ο Kidd μια πιο ανταγωνιστικη σχεση σαν του Shiki)Και οπως ειπα και στο tread,πιστευω οτι αυτοι οι 3 θα συνεργαστουν ωστε να νικησουν την BM,και με αυτον τον τροπο θα δειξουν στην WG οτι η νεα γενια ειναι εδω,πιο δυνατη απο ποτε και δεν κωλωνει να τα βαλει ακομα και με τους πιο δυνατους!!!!
May 18 2012 00:04
Photo

zoro77 → Kaidou

Ευχαριστω ρε φιλε! Εσυ πως παει γενικα? Οσο για το ΟΡ απλα κορυφαιο!! Νταξει πραγματικα με το τελευταιο chapter μου λυθηκαν απειρες αποριες μου! Να γιατι τυπαδες οπως πχ crocodile,moria παλεψανε με yonku και ηττηθηκανε. Ειναι πολλα βασικα και μυριζομαι οτι και αλλοι γνωστοι χαρακτηρες την ιδια δουλεια κανουν. Πχ donflamingo. Παντως οπως εξεφρασα και στο latest chapter thread πολυ θα θελα ο luffy και ο law να αποκτησουν μια σχεση τυπου shanks-mihawk.
May 17 2012 23:58
  • zoro77's Photo
    zoro77
    ή να προσθεσω, τωρα εξηγηται γιατι ειχε τοσους συμμαχους πειρατες ο whitebeard..
    May 18 2012 00:02
Photo

Kaidou → zoro77

Οχι ρε μαν...Σου ευχομαι περαστικα!!
May 17 2012 23:51
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Επισης,πως βλεπεις τις εξελιξεις στο OP?Πραγματικα,ο Oda εχει φτασει στο ανωτατο επιπεδο επικιλας,και ολο ανεβαινει!!Ελαχιστες φορες με εχει απογοητευσει αυτος ο ανθρωπος!!
    May 17 2012 23:52
Photo

zoro77 → Kaidou

Που σαι ρε φιλαρακι? Οντως εχουμε καιρο να τα πουμε. Να σου πω δεν σε πειραζει να σου απαντω στο προφιλ σου ε? Το κανω αυτο γιατι στο add comment μπερδευομαι και δεν μου ερχονται ειδοποιησεις οτι καποιος μου απανταει.
May 17 2012 23:49
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Τι να γινει? Η ζωη μου τωρα ειναι σπιτι. Εκανα μια επεμβαση και δεν μπορω να κουνηθω εξω. Εχω αναρρωσει σχεδον αλλα δεν μπορω να βγαινω. Ετσι εχω καψει τα αθλητικα σαιτ και οτι εχει σχεση με το one piece xD
    May 17 2012 23:50
Photo

Kaidou → zoro77

Επ,τι γινεται;Καιρο εχουμε να τα πουμε εμεις οι 2!! ;)
May 17 2012 23:46
Photo

zoro77 → SupG18

σε κανω add γιατι εκτος απο γαυρος εισαι και πολυ σωστος στις αποψεις σου
May 17 2012 23:35
  • zoro77's Photo
    zoro77
    α και βλεπεις one piece xD
    May 17 2012 23:36
  • SupG18's Photo
    SupG18
    χαχα σε ευχαριστω φιλε μου , προσπαθω οσο μπορω και γω να ειμαι αντικειμενικος :P ...α! και δεν γινετε να μην βλεπεις one piece xD
    May 18 2012 13:28
Photo

zoro77 → Mike The Great

δεν πειραζει. παντως συμφωνω μαζι σου και πιστευω σιγουρα θα επιστρεψει
May 17 2012 23:31