Community Status Updates
Zoro → lordofblues
[QUOTE=lordofblues;415007]Καταπληκτικο review για μια καταπληκτικη σειρα.
Μustang rulez. Απιστευτος χαρακτηρας για πολλους λογους.
2.το περιβαλλον που μεγαλωσε (οικος ανοχης)
3.για το πιπινι που τον συνοδευει[/QUOTE]Αν μπορεί να θεωρεί στα συν του ο 2ος λόγος... όπως και να 'χει ο 3ος επιβεβαιώνει ότι κάτι από pimp το' χε μέσα του πάντως! :hahaha:
Domo που επέλεξες το review μου για να αντιπροσωπεύσει τις απόψεις σου για την σειρά. :P
Aug 07 2010 15:47
Zoro → Robin-Chwan
Οπ, επέστρεψε και η internetική waifu μου, wc back! XD
Κάτσε, της Robin ή Nami λες τώρα; Όποιο και να' ναι is fine όπως και να 'χει, αρκεί να μην μου λες του Franky δίπλα. :P Ξαναβάλε κάνα Robin set τώρα που την ξαναέδειξε ο Oda πάντως, πρέπει να τιμήσεις το όνομά σου μετά από τόσους μήνες απουσία!
Thx, χαίρομαι που σου άρεσε το set, Roy FTW! Αλήθεια ποια FMA έχεις παρακολουθήσει (πρώτο, brotherhood, manga);
Τι λε ρε, δέχτηκαν οι γονείς να σου βάλουν stable σύνδεση ή βρήκες νέο κορόιδο; XD Θα σε κάνω add στο msn (όταν έχεις σύνδεση) να το δω τότε!
Καλή και η ιδέα για album pic, approved. Την αλλάζω τώρα!
To TTGL πως σου 'ρθε από την άλλη; Πρέπει όντως να το δω, αλλά δεν με βλέπω να το χωράω στα "της περιόδου". ;_;
[B]EDIT:[/B] Άκυρο για την εικόνα τελικά, δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει ολόκληρη και την εμφανίζει παντού πολύ μικρή. Δεν λέει και να την κόψω. :/
Aug 07 2010 15:22
bifteki → xANTONISx
ποπό μου πλήγωσες τα αισθήματα :nanteee: θα το πο στη μαμα μου :run::kakaka: μα καλά ρε φίλε έλεος ούτε μια μαλάκια δεν μπορώ να πετάξω :Crying2: αλλα εντάξει το γνωρίζω αυτό το θέμα ότι όλοι στο internet η στα forums είναι πολύ σκληρή άνθρωποι <γιατί κρύβονται πίσω από μια οθόνη > α ναι και εφόσον δεν σου αρέσει το ανιμε τόσο πολύ γιατί έχεις τόσες φώτο με αυτό :hmmm:
Aug 07 2010 14:39
bifteki → iristella
ευχάριστο για την ειδοποίηση και για το ποστ για τη όταν είδα ότι σβήστηκε νόμιζα πως δεν είχα κάνει reply άλλα αφτος που έκανε τον μάγκα λέγοντας με 14 δεν πιάνετε σαν flame η κατή άλλο ?
Aug 07 2010 14:31
Lucy Heartfilia → Serperoth
Ηι!!!!! Λολ μην ανησυχεις :ureshii: Thanks γαι τα comments :) Ελπίζω να περνάς καλά!!! Εγώ τώρα είμαι στου μπαμπά μου στην Ελβετία και κάνει ψοφόκρυο :colddd: ...... Τώρα λογικά θα βγώ για καμία βόλτα γιατί αλλιώς με βλέπω να σαπίζω εδώ μέσα :)
Aug 07 2010 14:21
iristella → bifteki
Επίσης όταν σου σβήνεται post σημαίνει ότι υπάρχει παράβαση των κανόνων οπότε μην το ξαναδημοσιεύεις.
Aug 07 2010 13:52
ayame → QueenofHearts
You have a wonderful avatar and signature! Could you tell me the name of the designer and the series you took it from? Thank you very much
Aug 07 2010 11:40
Azathoth
→
xANTONISx
υπάρχουν και 30axronoi που γράφουνε αηδίες άλλωστε. και είναι γελοίο ένας 16χρόνος να σχολιάζει τον άλλον λέγοντας τον 14άχρονο. αν κάθεσαι και σχολιάζεις οποιον γραφει αηδίες τότε θα εξής πρόβλημα εδώ πέρα.
Aug 07 2010 10:48
Robin-Chwan → Zoro
[quote] Τι Bonney μου λέτε όλοι, εγώ άλλες παρατήρησα στο σημερινό:
[spoiler]
[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/197/robinl.jpg[/IMG] [/spoiler] [/quote]
Ποιο απο τα 2 ποδια θαυμαζεις αληθεια?? [s]δεν μπορουσα να αντισταθω XD [/s]
Btw ωραιο το καινουριο set! FMA FTW. Πρεπει να δεις το msn set μου παντως.
Αντε και σε 2 βδομαδες το πολυ ξαναρχιζω το καθημερινο μου προγραμμα στο .aNiMe//GR (yay!)
Και τελος μια προταση: στο Album σου One Piece να βαλεις για εξωφυλο την καινουρια εικονα που ειναι πιο ολοκληρομενο το crew και εχουνε και τα tatoo (τα οποια προσωπικα με εχουνε τρελανει).
Αντε με το καλο να δεις και TTGL! ^^
Aug 07 2010 10:47
xANTONISx
→
Azathoth
[COLOR=DarkRed]Ναι, 16χρονος. Αλλά με βλέπεις να τρελαίνομαι με την βυζαρού ή να λέω ότι ο biftekos;
Και για το avatar, έχω βρει ένα καινούριο γαμάτο, αλλά ψάχνω και sig.
[/COLOR]
Aug 07 2010 10:45
iristella → bifteki
Παρακαλώ οι προσωπικές διαφωνίες με χρήστες να λύνονται μέσω vm/pm (και πολιτισμένα όπως επιτάσσουν οι κανόνες). Ακόμη περισσότερο από την στιγμή που έχει προηγηθεί σύσταση μέλους της ομάδας για να σταματήσουν οι προσωπικές αψιμαχίες και τα offtopic.
Καλό σου βράδυ και μην δίνεις σημασία σε ανούσια σχόλια περί ηλικιών.
Aug 07 2010 01:28
croco~boy → iristella
Gomen-kudasai :P
Aλλα μια με το private msg, μια με αυτο...ξερεις μ επιασε μια ανασφαλια οτι με αποφευγεις. :D
Aug 07 2010 01:10
didimakia → croco~boy
Εχεις,εχεις ^^
Ε νταξει μωρε. ας σου χαρισω και σενα λιγο. εχω μπολικη απο δαυτην ^^
Aug 07 2010 01:07
croco~boy → didimakia
Xαχα το προσεξα, δλδ εχω κ εγω μεριδιο??
Εμμ φυσικα εσυ κ αλλος κανεις. :P
Kαλα κανω κ σε εχω απο κοντα, λιγη δημοσιοτητα την χρειαζομαι.
Aug 07 2010 01:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed