Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaBlack Rock

Ι have faith in you my darling.
Aug 10 2010 16:30
Photo

Serestrum → mono

mono για σένα κάνω όνειρα ξανά mono για σένα διαγράφω τα παλιά. Έδωσες χρώμα σε μια ασπρόμαυρη ζωή νιώθω πως όλα θα τ' αλλάξουμε μαζί.
Aug 10 2010 16:24
Photo

iristellamono

Πίστεψέ με αλήθεια λέω. (ακολουθεί άσμα that I totally came up with it myself) ~mono για σένα έχω μάτια μόνο καίγομαι και ματώνω πόσο σε αγαπώ mono για σένα μέρα νύχτα λιώνω σ' έχω σαν οξυγόνο μέσα μου για να ζω~
Aug 10 2010 16:21
Photo

monoiristella

[IMG]http://rightvoices.com/wp-content/uploads/2007/10/tinfoil-hat.jpg[/IMG]
Aug 10 2010 16:03
Photo

monoBlack Rock

Είναι το ερωτικό σου παραλήρημα για μένα...Σε καταλαβαίνω, το παθαίνει πολύς κόσμος...
Aug 10 2010 16:02
Photo

QueenofHearts → Erisadesu

[COLOR="SandyBrown"]*Yuri λάμψεις*[/COLOR] [COLOR="Magenta"]*Yuri σακουροπέταλα*[/COLOR] [COLOR="DeepSkyBlue"]*Yuri αεράκι να φυσάει και να ανεμίζει τα υπέρμετρα μακρυά μαλλιά μου*[/COLOR] [FONT="Book Antiqua"][I]Σου'λειψε η αγάπη μου;[/I][/FONT] [COLOR="SlateGray"][COLOR="DarkOrchid"][FONT="Palatino Linotype"][SIZE="1"]Kya![/SIZE][/FONT][/COLOR]:blush2:[/COLOR]
Aug 10 2010 15:17
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Για κάποιο λόγο έδωσα και του Cambridge, είχα του Μίτσιγκαν.:) Άσε αυτό των ευρωπαίων είναι μεγάλη διαστροφή. Βραδυνό στις 7 οι αθεόφοβοι. Ελβετία ήμασταν 12 η ώρα και είχε ανοιχτό ένα fastfoodάδικο, και αυτό έκλεινε! Χαχα καλό διάβασμα:) Εγώ μόνο στις 10 μέρες των διακοπών διάβασα το Lisey's Story του Stephen King, το Stalingrad του Anthony Beevor και το Μπαρούτι και Μέλι του Πολίτη. Κυρίως γιατί δεν είχα PC να λιώνω μέχρι τις 2^^
Aug 10 2010 14:56
Photo

Black Rock

[SIZE="7"]3000 visits GET[/SIZE] ε αν είσαι ο θεός ο ίδιος γίνεσαι γρηγορότερα διάσημος ΟΗΟΗΟ!
Aug 10 2010 13:34
Photo

Black Rockiristella

και πώς θα το καταλάβουν μωρε; Εντάξει το πολύ πολύ να στο κάνω να δείχνει μόνο anime updates.
Aug 10 2010 13:33
Photo

iristellamono

Eίδες? Μόνο εγώ σε αγαπάω.
Aug 10 2010 13:30
Photo

iristellaBlack Rock

Υοu can do that?:blingeye2: Aν και on second thought ψιλοανησυχώ γιατί θα δείχνει και τα yaoi updates but oh well, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εγώ κρυφό καμάρι. :P
Aug 10 2010 13:28
Photo

Black Rockiristella

να σου πώ εσένα μικρό τι λές να σου φτιάξω λίγο την υπογραφούλα σου και να φαίνοντα τα updates σου από το MAL; I mean something like that [IMG]http://black-rock.webege.com/sig.php[/IMG]
Aug 10 2010 13:16
Photo

Black Rockmono

ε πώς θα σε λένε αγία αν δεν σε βαράνε; μην τα θέλουμε και όλα δικά μας κυρά μου. Εντάξει εγώ από την φύση μου γεννήθηκα τέλεια για αυτό και είμαι ο θεός,ελεήμων και τιμωρός (κάλα δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τελευταία,νομίζω οτι έκανα κάλο στον εγκέφαλο πάλι από τις εξυπνάδες που ακούω καθημερινώς)
Aug 10 2010 13:11
Photo

monoBlack Rock

Χτύπα κι άλλο, θα ταντέξω :P Τελικά είμαι μια παρεξηγημένη προσωπικότητα Τ_Τ
Aug 10 2010 12:30
Photo

Black RockKenny

α μπααα βλέπεις νόμιζα πως έπαθες τίποτα γιατί δεν απάντησες αλλά τελικά βρήκα πως τόσο καιρό καίγεσαι εδώ οπότε... ε μωρέ καλά είμαι,με τις κατσίκες και τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ στο χωρίο μου γιατί στο σπίτι η ένταση είναι μεγάλη και έχω χάσει την υπομονή μου. κατα τ'αλλα φαι,ύπνος,μπάνιο,φαι,ύπνος. μαζεύω δυνάμεις...
Aug 10 2010 11:15