Community Status Updates
zulabar → Anelis
Αυτο ειναι το κακο ολα τα torrents που εχω βρει δεν εχουν καθολου seeders και για ενα torrent των 30 gb αυτο ειναι καταστροφικο :/
Aug 12 2010 15:47
Anelis → zulabar
χεχ κ εγώ έχω rapidshare αλλά βαριέμαι να τα κατεβάζω σε parts, προτιμώ batches...
Aug 12 2010 15:46
zulabar → Anelis
Δυστυχως κατεβαζω απο rapidshare απο ξενα forums και εχω και δικο μ account so cant help you there :(
ps.Αν τελειωσω ποτε ολες τις season απο το downloading μπορω να στις κανω κοπιες σε dvd.......αλλα σε παρα πολλα dvd (μονο ο 1st Doctor ειναι 35 GB !!! )
Aug 12 2010 15:40
Lil Marine → ximura buttosai
basilisk,gantz,wolf's rain,bleach(δεν το χω δει όλο και τελευταία δεν έχω κ πολύ χρόνο..^-^),dark lagoon...αυτά σε γενικέσ γραμμές..
Aug 12 2010 15:27
Anelis → zulabar
λολ αυτό δεν είναι απλό χιντ
από τόρρεντ κατεβάβεις; αν έχει σιντς πλζ στείλε το κ από εδώ!!
Aug 12 2010 15:13
zulabar → Anelis
Αν σκεφτεις οτι βρηκα και κατεβαζω ολες τις season απο το 1963 νομιζω οτι you will take a hint ;)
Aug 12 2010 15:09
Anelis → Loke
κρίμα γιατί το περιμένω καιρό
το survival ήταν μέτριο αλλά το προηγούμενό του (το diary) ήταν κατ' εμέ πολύ καλό
yer welcome, ευτυχώς από ζομπάκια υπάρχει πάντα απόθεμα
Aug 12 2010 15:06
Anelis → zulabar
γιεπς, 1 μήνα και κάτι με έπιασε η πώρωση, εσύ είσαι χρόνιος φαν;
Aug 12 2010 15:04
zulabar → Anelis
Hell yeah !!! Εσυ ? Ασχολεισαι με τον ανεπαναληπτο Doctor Who ? :D
Aug 12 2010 14:51
Lucy Heartfilia → nikki2010
Lol κάνει ξέστη;;;; Εδώ κάνει ψοφόκρυο :frozen: και γίνεται χαλασμός έξω από βροχή... Αλλα εντάξι μια χαρά :) Σε καταλαβαίνω για το ιντερνετ αλλα τουλαχιστον ξεκόλλησες λιγάκι, εγώ από την αρχή του καλοκαιριού ήλπιζα να πάω κάπου χωρίς για να ηρεμίσω λιγάκι ενώ κατέληξε να έχω παντού, και από την στιγμή που έχω, δεν ξεκολλάω :P
Ναι ξέρω γαλλικά εσυ;;;
Aug 12 2010 14:44
SkullKaizer → AlloS
κου κου:ureshii:
θα εχει πλακα να κανουμε τιποτα
αν και σαν δασκαλος δεν ειμαι καλος*μιας και ακομα μαθενω* αλλα ευχαριστος να σε βοηθησω οσο μπορω ^__^
εγω μενω μελισσια ενα τεταρτο μακρια απο το μετρο με λεοφοριο αλλα και φαση συνταγμα για κανα καφε να τα πουμε μεσα ειμαι:kill4u:
[SPOILER]ουτεσιαλλος εχω πραγμα να διξω απο σελιδες του κομικ μου που βαριεμαι να σκαναρο ή ειναι αρκετα παλια και δεν λενε τοσοσε σχεση με τα καινουρια... :run:[/SPOILER]
Aug 12 2010 14:42
Loke → Anelis
το le horde εχει βγει αρκετα μαπα. Μολις τωρα ειδα το survival of the dead του romero φετινο νομιζω. Σαν να το εχει χασει. Δε πρεπει να εχω δει ολες τις παλιες 'εκδοσεις' μμμ
και φυσικα thx for the list!
Aug 12 2010 14:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed