Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

[QUOTE]^ OMG! Μακαρι να ειχα και εγω εναν τετοιο καθηγητη.[/QUOTE] Άσε! Μακάρι να τον είχα ακόμα. Ήταν και γενικά θεικός ως άνθρωπος. Απλός και δεν είχε κολλήματα σαν τους υπόλοιπους. Αν τον έβλεπες από μακριά, δεν θα καταλάβαινες ότι δίδασκε θρησκευτικά XD Και κουράγιο στο θέμα με την μάνα σου 8D σε νιώθω. Αν και ήταν βέβαια λίγο λογικό, λόγω τάξης. Περίπου στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι και εγώ. Αν και το απόφασισα μόνη μου να τα μειώσω, οπότε παίρνω σβάρνα τώρα μέχρι να αρχίσει το σχολείο ότι άνιμε έχω σε DVD και εξωτερικό. Α! και άντε καλή μας επιτυχία στην δεύτερα λυκείου 8D
Aug 12 2010 23:18
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Lol σωστό και αυτο :D
Aug 12 2010 22:44
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Ούτως ή άλλως με αεροπλάνο θα πήγαιναν:) (Yeah daaaaaaaaamn right, που έλεγε και ο Isaac Hayes:P)
Aug 12 2010 22:41
Photo

Serestrum → iristella

prepare for unforeseen consequences.
Aug 12 2010 22:39
Photo

iristella → Serestrum

[youtube]SCSKbAp-cQQ[/youtube]
Aug 12 2010 22:33
Photo

:dazed: Ok λολ εδώ δεν μπορώ να πω τίποτα αλλα όσο πιο απλός είναι κάποιος τόσο το καλύτερο, και τουλάχιστο δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον :) (But yeah I'll agree it's epic) :P
Aug 12 2010 22:22
Photo

Οι παρακάτω ΔΕΝ έχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. Το οποίο πιλοτάρει Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ That is just epic:P
Aug 12 2010 21:53
Photo

Νταξι δεν λεω καλοί είναι, αλλα οι παρακάτω καλύτεροι :kakaka:
Aug 12 2010 21:49
Photo

Και εσένα όχι? Οι Maiden τα σπάνε. Είναι πολύ καλοί^^
Aug 12 2010 21:41
Photo

Lol στον αδελφό μου και στο μπαμπά μου τους αρέσουν οι Iron Maiden :P
Aug 12 2010 21:34
Photo

Lucy Heartfilia → nikki2010

όντως και εγώ οριακά το πέρασα :P
Aug 12 2010 21:32
Photo

Lucy Heartfilia → zulabar

Who isn't :P
Aug 12 2010 21:31
Photo

Strange Loop → Kenny

coolness over 9000 οταν συναντηθουμε τον χειμωνα....
Aug 12 2010 20:48
Photo

VagelioKai

Ελεος με την χαζογκρινια, ισα ισα που γνωρισαμε τους χαρακτηρες με αυτον τον τροπο, και μακαρι να εκαναν το ιδιο πραγμα και με την εισαγωγη ολων των shounen anime αντι να ξεκιναει η δραση απο το τριτο επεισοδιο >_<. Για να αγαπησεις εναν χαρακτηρα πρεπει να ταυτιστεις μαζι του και αυτο πετυχενεται πολυ πιο ευκολα οταν σου δινεται η ευκαιρια να δεις την καθημερινοτητα του Τ^Τ Lol, χαλαρα, ενα σωρο αλλλες σειρες βλεπω αυτον το καιρο οποτε δεν εχω προβλημα. Μακαρι να βγει συνεχεια =w=
Aug 12 2010 20:12
Photo

iristella → red pyramid

ΑΑΑαα επί του θέματος. Σου έχω ωραίο manga να διαβάσεις αν θέλεις. Με ακριβώς αυτό το οποίο συζητάμε. [URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/6456"] Ultra Heaven[/URL] Πιστεύω θα το εκτιμήσεις και σε εικαστικό επίπεδο (έχει απίστευτα τρελό σχέδιο και concept ενίοτε) και σε επίπεδο πλοκής υπόθεσης και παράνοιας. >w<
Aug 12 2010 19:06