Community Status Updates
Azathoth
→
Revan
λόγος παραπάνω που δεν δέχομαι το ότι την θεωρείς την καλύτερη ταινία τον τελευταίον 5 χρόνον. καταλαβαίνω να αρέσει σε πολύ κόσμο αυτή η ταινία, και εμενα όπως είπα δεν μου έφερε εμετό, πλακα είχε, αλλα υπάρχουνε άπειρες καλύτερες ταινίες. another one is Gran Torino for example, or Letters from Iwo Jima. ffs, best movie in the last 5 years?
Aug 28 2010 12:10
Jorg → Night Wizard Seal
Δεν ξέρω αν το είχες καταλάβει, αλλά είμαι μεγαλύτερος σου κατά μια μέρα.. XD
Aug 28 2010 11:32
Jorg → Zoro
Το manga δεν το παρακολουθώ απο την αρχή, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι του που έχω παρακολουθήσει έχει γίνει anime.
Λοιπόν, δεν έχει σημαντικές διαφορές, αλλά let's see...
Πρώτα από όλα το censorship. Αίμα θα συνατήσεις σε σκηνές μετρημένες με τα δάχτυλα. Επίσης στο anime είχε κόψει μια σκηνή που έδειχνε το κοπελιές να κάνουν μπάνιο (y'know, όλες μάζι :P). Κάτι μηχανές τις είχαν κάνει κάτι σαν hovercraft και στο manga είχε δείξει ενα mini arc που δεν το έδειξε στο anime (τίποτα σημαντικό, έτσι για τη πλάκα μονο).
Ε τώρα αυτά θυμάμαι, δεν είναι και λίγα, αν και δεν τα θεωρώ τοσο σημαντικά. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Aug 28 2010 11:09
Guest-13157
→
alxdjo
Μα και να τον έχεις τον εξοπλισμό στην συγκεκριμένη χρήση, όπως ανέφερα και πριν, δεν έχει καμία αξία. Δεν είναι μουσική είναι ήχοι. Όλα ομορφα αυτά που λες αλλα πρέπει να έχεις και εκπαιδευμένο αυτί.
Aug 28 2010 11:07
Kai → Napster
Ωραία. Τώρα μέσα στη ζέστη να μην στήνουμε ολόκληρη επιχείρηση. Έξω από την πόρτα λοιπόν.
Ποιος ξέρει πώς του ήρθε. Αν είναι να σου την δώσει σου την δίνει. Λογικά τα χρήματά του έκλαιγε.
ΥΣ. Το έσπασες το χθεσινό ρεκόρ σήμερα;
Aug 28 2010 10:56
Zoro → Jorg
Btw και κάτι που ξέχασα να σε ρωτήσω πριν: παρακολουθείς και το anime και το manga του Reborn κανονικά μέχρι σήμερα;
Ρωτάω γιατί έχω κατεβάσει ένα καλό κομμάτι του anime (με σκοπό να το δω κάποια αόριστη στιγμή) και θα προτιμούσα να μην περάσω και σε manga, όπως έκανα σχεδόν με όλα μου τα shonen ως τώρα (χρονοβόρα διαδικασία). Ωστόσο αν θεωρείς ότι στο anime κόβουν σκηνές (βίας και γενικά) ή για άλλους λόγους χάνει, πες το για να έχω υπόψιν μου να κατεβάσω και κάνα manga. :P
Aug 28 2010 00:48
didimakia → kyoshuke
[QUOTE=kyoshuke;421204]Το νου σου.[/QUOTE]
Αρε Σεφερλη με τις ατακαρες σου!
Aug 28 2010 00:32
Zoro → jetpilot
Βασικά πριν κάνα χρόνο+ ήταν σχετικά παρόμοια κατάσταση στο Naruto (σκέψου ότι τότε έπεφταν και "μαγκιές" για το ότι στο OP είχαμε καλύτερο subforum :P) και τώρα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα εκεί... φάση είναι, θα περάσει. Τουλ βολεύτηκες προς το παρόν!
Aug 28 2010 00:04
jetpilot → Zoro
A παλι καλα, μας καναν την χαρη τα παιδια να μπορουμε να μιλαμε. Που ; Σε forum.
Τεσπα, ειπα να γραψω καμια θεωρια, για μελλον κλπ αλλα ολοι οι παπες με τ'αλαθητο και την περισσια ημιμαθεια ειναι μαζεμενοι εδω. Τι γινεται, εχει κατι το OP και παθαινουν ;
Πα 'να γραψω στο OM forum :P
Aug 27 2010 23:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed