Community Status Updates
Tristessa → jun
Τι σου έχω, τι σου έχω; XD
Radio rip του Falling Down [URL="http://www.youtube.com/watch?v=_XIAMtFYYJs"]εδώ[/URL] και live από το JITB Summer [URL="http://www.youtube.com/watch?v=OwW1_4TEJHY"]εδώ[/URL], enjoy!
Νομίζω ότι μου έχει κολλήσει για τα καλά το κομμάτι XD
Aug 30 2010 13:45
AmiRyuuzaki → Lucy Heartfilia
εχεις ξεχασει κατι dragon ball z στο σπιτι μου και τα διαβαζα χθες στις 3 το πρωη λογο αυπνιας :P
Aug 30 2010 12:04
AmiRyuuzaki → sailor mercury
Ηyakko εεε? Εμμ δεν ξερω αλλα επιδη ποτε δεν βλεπω ανιμε με ελληνικους ιποτιτλους γιατι δεν το βλεπεις με ελληνικους??
Aug 30 2010 12:02
ellesmira → Night Wizard Seal
Μπράβο σου πάντως! Είναι ευχάριστο να ακούω ότι ένα παιδί σ'αυτήν την ηλικία έχει τέτοια ενδιαφέροντα και ασχολείται με πράγματα που βρίσκονται πέρα από τη μύτη του (και που μάλιστα του τράβηξαν την προσοχή από μικρό)
Γενικά έχω μπουχτήσει τα ίδια και τα ίδια.
Τώρα διαβάζω το πρώτο βιβλίο γιαπωνέζικης λογοτεχνίας (Γιασουνάρι Καβαμπάτα, Η χώρα του χιονιού) και είναι πραγματικά καλό! Από που προμηθεύεσαι τα βιβλία; Σχετικά με την ιστορία τώρα, εννοείται πως η γνώση της θα σε κάνει να καταλάβεις πολλά και για την κουλτούρα του λαού. Με κινέζικο και γιαπωνέζικο θέατρο όχι, δεν έχω καμία επαφή. Αλλά είμαι σίγουρη πως θα έχει ενδιαφέρον.
Και πολύ καλά θα κάνεις να κυνηγήσεις αυτό που θες! Για το τμήμα Ασιατικών Σπουδών κάνε μια έρευνα, αν δεν έχεις κάνει ήδη.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
Aug 30 2010 11:26
ellesmira → Loke
ok θα το συνεχίσω τότε. εξάλλου ήδη κάθε φορά που το κλίμα πέφτει βαρύ με άλλο anime έχω καβάτζα αυτό και έρχομαι στα ίσα μου. εξάλλου κρίμα είναι στο 37 να το αφήσω. ας είναι.
Aug 30 2010 11:03
Loke → ellesmira
εως το 40? ειναι η μαχη στο tower σχετικα καλο, βλεπε το οποτε δεν εχεις κατι καλυτερο και κανε υπομονη εως το 42+ αν και εκει συνεχισεις να βαριεσαι, σημαινει πως δεν εισαι πολυ του shonen γενικοτερα ( μαχες και τα ρεστα ) και θα ελεγα μιας και εχεις φτασει εδω να μη το dropareis αλλα να το βλεπεις οποτε το θυμασαι :P
Aug 30 2010 10:56
sailor mercury → AmiRyuuzaki
Τίποτα μην το συζητάς!!Χαίρομαι που γνωρίζω και άλλους φάν της Sailor Moon!Συγκεκριμένα η Amy είναι η αγαπημένη μου!Ασχετο αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια!Μόλις τώρα έψαχνα υπότιτλους Ελληνικούς για το Hyakko.Ξέρεις γενικότερα αν υπάρχουν , αν βέβαια έχεις κάτι υπόψιν σου, γιατί δεν βρίσκω τίποτα απολύτως....
Aug 30 2010 10:31
Kenny → Serestrum
Δεν φαντάζεσαι πόσες φορές το άκουσα χθες... όχι, πραγματικά δεν φαντάζεσαι.
Thanks όμως. XD
Aug 30 2010 10:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed