Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Lord Leon

[QUOTE=Lord Leon;422807]Nico Robin. [SPOILER] 1 έχει ζησει 29 χρονια με το να την κυνηγαει και η κουτσή μαρία. 2 έιναι κούκλα και με το πιο στυλάτο ντύσιμο πάντα. 3 ζει για να μαθαινει. δε τη συγκινουν ουτε λεφτά ουτε αναγνωριση, τπτ. 4 ισπανογαλλικα "moves" 5 συγκρίνεται σε killer instict και "κακία" με zoro (ειδικά εκει με τα μπαλακια του φρανκυ! αουτς!):head: 6 είναι αντράκι. εκει που ολες τσιριζουν αυτή κοιτάει το τέρας ατάραχη και λέει "χμ. μάλλον θα πεθάνουμε όλοι." :respect: για να τη συγκινησεις και να την κάνεις να αλλαξει γνώμη πρεπει να είσαι τουλάχιστον ο ... πρωταγωνιστής του "One Piece"! :rofl: [/SPOILER]Νομίζω αρκούν.[/QUOTE]Έτσι. :riiight: Από τους λίγους που συμφωνώ πλήρως. Και μετά πάνε όλοι και ψηφίζουν Hammock, ακόμα απορώ γιατί. Που δεν λέω, καλή είναι και η τελευταία, αλλά την ανάπτυξη, flashback και μεγαλείο της Robin δεν τα φτάνει ούτε για πλάκα. ;)
Sep 06 2010 04:46
Photo

Zoro → Jorg

Να μην το σκέφτεσαι καθόλου, να το αρχίσεις κατευθείαν. Έτσι, να αυξάνονται οι fans της σειράς. XD Τα πρώτα 34 volumes [URL="http://www.bakabt.com/129298-berserk-manga-vol-1-34-added-chapter-296-and-297-to-vol-33-vol-34-warning-18.html"]εδώ[/URL] και τα υπόλοιπα (όπως και τα μελλοντικά) από [URL="http://bt.evil-genius.us:60000/index.html?sort=1"]εδώ[/URL]. Όταν και αν το αρχίσεις περιμένω εντυπώσεις (ελπίζω φυσικά να είσαι προετοιμασμένος για μπόλικη βία και splatter). :)
Sep 06 2010 04:21
Photo

Zoro → didimakia

Btw, μόλις ανακάλυψα από που είναι το στιγμιότυπο από το avatar σου, μιλάμε έμεινα όταν το είδα. XD Εσύ το ξέρεις από που είναι παρμένο;
Sep 06 2010 04:16
Photo

Night Wizard SealAzathoth

Τι έγινε Βίτο; Θα αλλάξεις πανεπιστήμιο;
Sep 06 2010 03:04
Photo

Adventurer → Ryuji

Δεν επιασα το σχολιο, προφανως ειναι ξανθος ο Hulk Hogan. [spoiler][IMG]http://quotes.whyfame.com/files/2010/07/hulk_hogan.jpg[/IMG][/spoiler]
Sep 06 2010 02:23
Photo

didimakia → exonvirus

Aπο Βεροια ειμαι (γειτονες) αλλα οχι δεν θα παω :P
Sep 06 2010 01:05
Photo

exonvirus → didimakia

ελα βρε επικοινωνεις? you were more than helpfull!! θα το ψαξω και αυριο...ααα κατι ασχετο..εσυ στο ani-meeting θα πας η δεν εισαι απο Θεσσαλονικη?
Sep 06 2010 00:56
Photo

didimakia → exonvirus

=/ i guess you're da true noob... (joke :P) Anyway...σορρυ που δεν μπορεσα να βοηθησω
Sep 06 2010 00:53
Photo

exonvirus → didimakia

ναιιι.....ειμαι n00b αλλα οχι τοσο..ενα upload ξερω να κανω...απλως ελεγε"δεν εχετε ανεβασει τιποτα(νιανιανιανια καλα να παθεις χαζη Εxon)"...ελα παρατα το..μην σ'απασχολω κιολας.
Sep 06 2010 00:51
Photo

didimakia → exonvirus

Πατησες στο my images στα δεξια και δεν εβγαλε τις εικονες?
Sep 06 2010 00:45
Photo

demonicMC → unagi

οκ φιλε ευχαριστω
Sep 06 2010 00:43
Photo

exonvirus → didimakia

13λολ....ποιο πιεσομετρο παει εσπασε..τα υπογλωσσια..ε απλα δεν ανεβασε τιποτα..εκανα multiple upload αλλα κλαιν μαιν..δεν εβγαζε εικονες..μαλλον φταιει αυτο με το μειλ που σε ειπα..anyways :/
Sep 06 2010 00:37
Photo

didimakia → exonvirus

Χμμμ γτ δεν εγινε Upload? :/ τι σου γραφει? Το πιεσομετρο γρηγορα...ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα
Sep 06 2010 00:34
Photo

exonvirus → didimakia

δε ξερω τι παιχτηκε...παντως δεν εγινε το upload...κοιτα οποιος θελει ας τα δει εδω ρε συ..εγω τα βαζω στο album και οποιοσ ενδιαφερεται παταει..θα ψαχτω αυριο περαιτερω τωρα ειναι αργα και ανεβασα πιεση xD
Sep 06 2010 00:31
Photo

AnelisLoke

Καλό είναι αλλά εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο remake του, το οποίο με πορώνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να το έχω δει πάνω από 8 φορές..!
Sep 06 2010 00:17