Community Status Updates
aboumonkey → iristella
Έβαλα εικόνα, άντε να δούμε τώρα. Λογικά δε θα αντέξει και πάρα πολύ ΧD
Edit: 5 λεπτά άντεξε...
Sep 07 2010 21:51
Serperoth → Getekid
Ένα σου λέω. Σταμάτησα να αγοράζω Magic περίπου στην Ravnica...:)
Στις 11 λοιπόν! Καλά να περνάς μέχρι τότε^^
[Λολ it's ok]
Sep 07 2010 21:26
iristella → aboumonkey
Heeey. It's your turn on manga pictures trivia in case you did not notice. Have fun and I am curious to see what you ll pick. ^^
Sep 07 2010 21:16
jun → Tristessa
ναιιι :) μονο μουσια / μουστακι κτλ μην εχει. με ολα τα αλλα ειμαι happy xD
Sep 07 2010 21:14
Getekid → Serperoth
Χαχα οκ, θα μείνει μεταξύ μας, δεν θα αποκαλύψω το deck σου, αν και για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι από τι εκδόσεις έπαιζες!!! Καλώς, αν είναι θα τα πούμε στις 11/9
[Ελειπα 3 μέρες, γι αυτό σου απαντάω τώρα...]
Sep 07 2010 21:04
Giorgosdbz → bifteki
οκ...δεν χρειαζεται θα βρω το hellsing...παντως ευχαριστω...!!
Sep 07 2010 20:57
bifteki → Giorgosdbz
αμα θες σου στέλνω τορεντ για να δης αυτό το masterpiece σ ΗQ
Sep 07 2010 20:46
Black Kaiser → DarkElf
Μπα δεν έχω ακούσει κάτι. Έχουμε χαθεί. Λογικά απο τους συντονιστές του club (Stefi, LNEnja) εξαρτάται. Σε αυτές απευθύνσου :p
Sep 07 2010 20:28
Black Kaiser → DarkElf
Αλήθεια με το cosplay τι γίνεται ? Φτιάχνονται οι στολές, δεν φτιάχνονται ? Έχουμε κανένα νέο ?
Sep 07 2010 20:12
iristella → Giorgosdbz
Στο thread "η Ελλάδα και τα anime" το οποίο σου ανέφερε η χρήστης mono θεματολογικά πραγματεύεται το πoιά anime θέλουμε να δούμε στην τηλεόραση. Τώρα αν τα anime αυτά θα τα βλέπαμε για πρώτη φορά η σε επανάληψη είναι ένας διαχωρισμός ο οποίος δεν απαιτεί δικό του thread.
Κοινώς τo δικό σου thread σαν θέμα προυπάρχει. Πριν κάνεις κάποιο νέο thread πάρε το χρόνο σου και εξερέυνησε λίγο την κοινότητα να δεις τι υπάρχει ήδη, και χρησιμοποίησε και το Search button.
Επίσης τα greeklish δεν επιτρέπονται ούτε στα vms.
Kαλή συνέχεια.
Sep 07 2010 19:57
Tristessa → jun
Καλά έκανες, στο thread έκανα post την full version :3
Το PV, αν κατάλαβα καλά, θα είναι σαν συναυλία!
Δεν είναι fabulous το καινούριο look τους; Do want! XD
Sep 07 2010 19:42
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, έχω ξεπατωθεί στο διάβασμα. Όλη την ημέρα διαβάζω ασταμάτητα :p Εσύ μόνο 5 δίνεις ? Μπράβο. Πήγες καλά δηλαδή καλά στην προηγούμενη εξεταστική ?
Η αλήθεια είναι πως τον Aizen δεν μπορεί να τον ζωγραφίσει μια κοινή θνητή. Χρειάζεται υπερφυσικές δυνατότητες για να αποδωθεί πραγματικά το εύρος της θεότητας του. Κάτι που ούτε εσύ ούτε και ο Kubo κατέχετε. :P
Sep 07 2010 19:37
Vagelio → matassos
Eυχαριστω πολυ ^_^. Θα το ανεβασω κι εδω στις 11 του μηνα :), δειχνει πολυ καλυτερο σε ψηφιακη μορφη (ημουν στο χωριο οταν το τελιωσα και το πηγα σε ενα φωτογραφο-βλαχο να μου το τυπωσει >_< )
Sep 07 2010 19:35
matassos → Vagelio
oooooooooooooo συγχαρητηρια! :D θα δω το περιοδικο και θα σου στειλω παραπανω σχολιασμο τοτε
Sep 07 2010 19:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed