Jump to content

Community Status Updates

Photo

Darthnicolas → alxdjo

Παντού στο internet...Google it ;p
Sep 12 2010 17:29
Photo

Adventurer → Ryuji

Οντως, απλα τελικα μου το ακυρωσαν αυτο που ειχα να κανω και ελεγα μηπως τυχαινε να ησουν ευκαιρος. Anyway, θα αναμενω νεα περι του αν μπορεις μεσοβδομαδα :)
Sep 12 2010 17:24
Photo

Ryuji → Adventurer

Κανόνισα ήδη, επειδή μου είπες ότι δεν μπορείτε :(
Sep 12 2010 17:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

χαχα τι να πει η καρδιά; απλά για εμένα για να πω κάποιον otaku θα πρέπει να έχει πολύ κόλλημα με αυτό το πράγμα οπότε θα πρέπει να έχει δει και κάποιον αριθμό, και όχι μόνο με ένα anime. Χαχα, και αν αυτό το έγραφες στο thread θα πέφτανε να σε φάνε. Δεν δέχονται αρνητική κριτική. I guess I should agree with you about the anatomy. xD Ναι, είναι χαλαρό και περνάς και την ώρα σου ευχάριστα, να το πω. Ακριβώς, και με αυτήν την σειρά. Βασικά εγώ την τελευταία περιμένω να δω, την πρόεδρο γιατί διάβασα λίγο από το manga Και μου άρεσε. :3 Χαχα, να του πω δηλαδή αύριο; xD Χωρίς πλάκα, καλύτερα θα ήταν να του δώσει ένα αγόρι ecchi anime να δει. Α εντάξει. Μισό~
Sep 12 2010 16:56
Photo

Adventurer → Ryuji

Μιας και σε βλεπω μεσα... τελικα σημερα μηπως εισαι ευκαιρος;
Sep 12 2010 16:49
Photo

alxdjo → Darthnicolas

Το Recettear που το βρηκες μεταφρασμενο?
Sep 12 2010 16:41
Photo

Kenny → exonvirus

Δεν έχω Skype, μόνο MSN... :canthelp: Πάντως, ξαναδοκίμασε να μπεις στον Rizon, γιατί γράψανε και οι ίδιοι ότι είχαν ένα τεχνικό πρόβλημα τις προηγούμενες ώρες, το οποίο μόλις λύθηκε.
Sep 12 2010 16:07
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

[QUOTE]Otaku to the bone δεν θα το έλεγα, τουλάχιστον για εμάς, έχουμε ακόμα να δούμε[/QUOTE]Σημασία έχει τι λέει η καρδιά, όχι το counter στο MyAnimeList. :P BTW, HOTD sucks (και το manga και το anime). Προσπαθεί να συνδυάσει δύο άσχετα πράγματα (zombie flick και ecchi overload), αλλά για μένα παίρνει κάτω από τη βάση και στα δύο. Θέλεις να κάνεις καλό zombie flick, κύριε Inazuma; Βάλε στο έργο σου zombies που δεν αστειεύονται. Όποιος έχει παίξει Left 4 Dead καταλαβαίνει πολύ καλά αυτό που λέω. Θέλεις να κάνεις καλό ecchi overload; Sorry, man, αλλά πρώτα μάθε να ζωγραφίζεις ωραία τα ανθρώπινα σώματα, και μετά ξαναέλα. Και όχι, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος mangaka έχει παρελθόν στα hentai manga δεν μου λέει απολύτως τίποτα. He could REALLY use some anatomy lessons. >__> Το Amagami από την άλλη είναι πολύ ωραίο και ευχάριστο. Δεν βλέπω για ποιο λόγο να το παρατήσει κανείς (ειδικά σε σύγκριση με το HOTD). BTW προτιμώ Kaoru και Tsukasa. ^^ Όσο για τον συμμαθητή σου, πες του να επικοινωνήσει μαζί μου... μόνο τα καλύτερα θα του δίνω. XD Άσχετο, επειδή πολλά γράφουμε από VMs, δεν με προσθέτεις στο MSN για να τα λέμε πιο εύκολα;
Sep 12 2010 15:57
Photo

meidei → zade

Θα γραφτώ στο σάιτ :) Πρέπει να ομολογήσω ότι περισσότερο διαβάζω μάνγκα παρά δυτικά κόμικ όμως· απλά θα ήθελα να μιλήσω για τα λίγα που διαβάζω.
Sep 12 2010 15:17
Photo

Black Kaiser → exonvirus

[QUOTE]Αιζεν rulezzz[/QUOTE] Αυτό ξαναπές το. :P
Sep 12 2010 14:57
Photo

Ryuji → Loke

Problem with IRC :?. [SPOILER=?]User mode for Ryuji is now [B]+ix[/B] The nickname “NickServ” does not exist. This channel requires that you have registered and identified yourself with the network's nickname registration services (e.g. NickServ). Please see the documentation of this network's nickname registration services that should be found in the MOTD (/motd to display it). Παλιά μου είχε +r αν θυμάμαι καλά. Προσπάθησα να μπώ και με το παλιό αλλά τα ίδια. *begs for help*[/SPOILER]
Sep 12 2010 14:55
Photo

Orion19 → Kenny

Θα το κοιτάξω. Αν και δεν είμαι των futuristic συνήθως, θα το δοκιμάσω. Φαίνεται ενδιαφέρον. Thanks. ^^
Sep 12 2010 14:50
Photo

zade → meidei

[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=426296&postcount=446"]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=426296&postcount=446[/URL] Nαι ρε φυσικά και γίνονται.Εγώ εκεί είμαι γραμμένος και συζητάω για τα κόμικ.Είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο ελληνικό site πάνω στο θέμα.Μπες και ριξε μια ματιά.Ίσως σου πάρει λίγο να το συνηθίσεις ,αλλά αξίζει τον κόπο.
Sep 12 2010 14:48
Photo

exonvirus → Vagelio

Συγχαρητηρια για τη θεση σου στο διαγωνισμο!!!! Ηταν πραγματικα τελειο δε χορταινα να το κοιταω!(btw μ'αρεσε εκεινο το αγορι που ειναι καπως ξανθο :Ρ).Σου ευχομαι ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες και υπομονη για να συνεχισεις με την ιδια αγαπη και ευλαβεια γι'αυτο που κανεις!
Sep 12 2010 14:46
Photo

Black Kaiser → exonvirus

Aha, νομίζω κατάλαβα πως τις θέλεις. Αν πέσω σε καμία καλή θα σου πώ. Πάντως το Bleach αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε canon story. Απλά αυτήν την τελευταία εβδομάδα είχε ένα filler episode για να τιμήσει τα 10 χρόνια απο τότε που ξεκίνησε η σειρά. Απο την ερχόμενη τρίτη συνεχίζει κανονικά.
Sep 12 2010 14:46