Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kai

Thanks a lot! ^^ Και, ναι! Μόλλις μου κατέβηκε το Naruto. XD
Sep 13 2010 22:45
Photo

Kai → Jorg

XD Άσε, μιλάμε γύρισα απέξω και από εκεί που ήμουν οκ άρχισε να τελειώνει η μπαταρία, ούτε που μου ήρθε στο μυαλό να ψάξω για τη σελίδα που τα έχει μαζεμένα όλα. Βασικά υπάρχει στο Reborn wiki... Και επειδή θα το ξεχάσω αύριο σίγουρα.... Ναι.... λειτούργησα αρκετά για να βρω... XD.... [URL="http://reborn.wikia.com/wiki/Fandom_Shorthands"][COLOR=#0066cc]http://reborn.wikia.com/wiki/Fandom_Shorthands[/COLOR][/URL] Here you go... Α και ο συνδιασμός τους είναι τα pairings πχ. 6996, αλλά αν δεις και κανένα 6918 πχ μην τρομάξεις, παντού υπάρχουν yaoi και shonen-ai. Χρησιμοποιούνται πολύ στα fandoms.
Sep 13 2010 22:37
Photo

Omoikane → Kenny

Η αληθεια πρεπει να λεγεται :)
Sep 13 2010 22:34
Photo

Jorg → Kai

Lol, δεν χρειαζόταν να μου τα γράψεις όλα αυτά, αλλά thanks για τον κόπο. :) Εντάξει άμα είναι να μου στείλεις σελίδα και δεν κάτσεις να μου τα γράψεις εσύ όλα, οκ. XD
Sep 13 2010 22:27
Photo

Kai → Jorg

Βασικά είναι όπως και στον Tsuna με το 27, από το tsu(2) και νομίζω το 7 πάει na. Έτσι είναι και για τους υπόλοιπους go(5)ku(9)=59 για τον Gokudera. Οι περισσότεροι έχουν νούμερα. Πάει κάπως.... 18 = Hiba 69 = Muku 96 = Chrome 86 = Haru 95 = Kyoko 33 = Ryohei 51 = Shoichi 100 = Byakuran 56 = Colonello L / L8= Lambo S = Shamal B = Bianchi 493 / 193 = Chikusa 87 = Hana R = Reborn L / LM = Lal Mirch SP / 48 = Spanner D = Dino 84 / B = Basil XX / X / 3 = XANXUS SS / S / 39 = S. Squalo Kikyo = 99 Fuuta = 2 Υπάρχουν κι άλλα. Μέχρι και οι Simon έχουν. Επειδή δεν λειτουργώ τώρα για να τα θυμηθώ (και για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι και να γράψω άλλα XD) θα σου στείλω σελίδα αύριο με όλα. Θυμισέ το μου γιατί από μνήμη δε σκίζω. XD
Sep 13 2010 22:21
Photo

Kenny → Omoikane

[QUOTE=Omoikane;426931]Αυτο δεν εχει σχεση με το αν βλεπεις πολλα ανιμε ή οχι.Αντικειμενικα,τα openings απο GITS SAC ειναι πολυ ωραια ασχετα αν ειναι στα ρωσικα.Yoko Kanno κ Origa εχουν κανει εκπληκτικη δουλεια.[/QUOTE]Κρατιόμουν να απαντήσω. Ευτυχώς το έκανες εσύ.
Sep 13 2010 22:11
Photo

exonvirus → Vagelio

Λοιπον, talent-lady, θα ηθελα να σε ζητησω μια μικρη μικρουτσικη χαρη..ναα τοοοοση δα :Ρ εχθες εβαλα στο λαπτοπ μου το photoshop cs2..αν δε σου ειναι κοπος θα ηθελα απλως να μου πεις απο που στο καλο να αρχισω...το ανοιξα λιγακι σημερα και αγχωθηκα χωρις λογο(χαχαχα)..κι επειδη δεν εχω σαρωτη(wtf?) και μου ειπαν πως αν θελω να κανω επεξεργασια τα σκιτσα μου απο φοτο θα γινει αηδια, θελω εστω να φτιαξω μια ετοιμη εικονα η κατι τετοιο τελως παντων..ελπιζω να μη σε μπερδεψα..κι ελπιζω να μη ζηταω πολλα!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Sep 13 2010 22:00
Photo

unagi → alxdjo

[QUOTE=alxdjo;426920]γτ εσυ και εγω και ολοι μας δεν ειμαστε Ιαπωνια ωστε να σου διαφημησουν Poky και να πας να αγορασεις.[/QUOTE] Ποιος στο είπε; Εδώ μπορείς να βρεις πόκι [url]http://www.soya-japan.gr/grhome.html[/url] Προχθές έτρωγα:hihi2:
Sep 13 2010 21:55
Photo

Tea-chaniristella

[QUOTE]Kudos to Teachan για μια πολύ όμορφη παρουσίαση. ^^[/QUOTE] Thanks, love! ^^ Τί λέει, πως τα πας; Ξεμπέρδεψες με το διάβασμα;
Sep 13 2010 21:45
Photo

alxdjo → MisaYoshiko

Το ειδα αργα δυστιχως γιατι εδινα μαθημα και δεν ημουν στο PC.Αυριο πρωι ή μεσιμερι μπορω αμα θες.θα με βολεψεις πολυ
Sep 13 2010 21:16
Photo

red pyramid → Kenny

Hahahahaha, great stuff XD Ειδικά στο κομμάτι που επαναλαμβάνει states, states, staaaatesss!!! Πέρα από τη πλάκα, δές την ομόνυμη ταινία. Είναι μέσα στο τοπ 10 μου και πραγματικά το αξίζει να της ρίξεις μια ματιά.
Sep 13 2010 20:56
Photo

Jorg → Kai

Damn με πρόλαβαν! XD Of course it does! 6996 FTW!!! btw ούτε εγώ ήξερα τι ήταν 6996 μέχρι που είδα το conversation με τον didmakia. XD Από που βγαίνει?
Sep 13 2010 20:55
Photo

BoredForLife → Kamen Tantei Zura

Nah καθολου...... >.> μου φενονται και τα σχεδια απ οτι εχω δει απο εξοφιλα (νταξι βασικα και μονο που εφτιαξε μανγκα ο τυπος respect αλλα ....) και γενικα η υποθεση χαζη.....
Sep 13 2010 20:35
Photo

Kenny → red pyramid

Το νέο σου user title μου φέρνει κατευθείαν αυτό στο μυαλό. [youtube=lyHSjv9gxlE]Hugh Laurie's song for America[/youtube]
Sep 13 2010 20:30
Photo

Zoro → didimakia

[QUOTE=didimakia;426586]Kοιταξτε μια [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]αυτο[/URL] το link. Μια πληρης περιγραφη για την Boa Hancock που επισης δινει και στοιχεια οτι θα ειναι ο νεος mugiwara...[/QUOTE] Your post + your visit to Lord Leon's profile = ... σε κάποιον άρεσε το link μου; :orly: [SIZE=1](και κάνα credit δεν έβλαφτε... :twisted:)[/SIZE]
Sep 13 2010 20:29