Community Status Updates
Tenshi → Strange Loop
Οχι, ειναι πολυ καλη φωτογραφικη! Αν και εγω δηλωνω φανατικος της Canon !! (βεβαια στη δουλεια,δουλευω την D80.
Aχ, πρεπει να το συνεχισεις, εστω και οταν εχεις λιγο χρονο. Αξίζει ;) (ολα χαλασαν απο τοτε που μπηκε η Gaga στη ζωή σου!! :P
Sep 14 2010 19:24
Strange Loop → Tenshi
μια D5000, οχι τιποτα το φοβερο αλλα την δουλεια της την κάνει (αν και σπανια πλεον βγαζω φωτογραφιες)
δεν ηξερα οτι υπαρχουν φακοι γυαλιων Carl Zeiss . Τι μαθαινει κανεις στο anime.gr
Sep 14 2010 19:20
Tenshi → Strange Loop
χαχαχαχαχα!!! :D
Ναι, ναι το κάνουν και αυτό!!
Είναι κατ'εμε ο καλύτερος φακός. Αφού και στα μικροσκόπια ο φακός είναι Carl Zeiss!!
Oπ! Τι μηχανη έχεις? (drooling) xD
Sep 14 2010 19:13
Strange Loop → Tenshi
τα γυαλια σου βγαζουν και φωτογραφιες?
τετοιον φακο εχει η φωτογραφικη μου..xD
Sep 14 2010 19:11
Black Kaiser → Tenshi
[U][I][B]COWABUNGA !!!!! :kakaka:
[/B][/I][/U]Χαχα ναι, το ήξερα ότι θα μπερδευε, ιδιαίτερα απο την στιγμή που το έβγαλαν στην Ιαπωνία σε OVA αλλά και σε manga, ήξερα πως το μυαλό θα πήγαινε προς τα εκεί. Προσπάθησα να βοηθήσω με λίγα hints αλλα τελικά μας πήρε ώρα να βρεθεί.
Τα Χελωνονιτζάκια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παιδική μου ζωή. Τρομερή πόρωση και εγώ. Ο Σρέντερ ήταν ο αγαπημένος απο όλη την σειρά (ανέκαθεν είχα "κάτι" με τους κακούς).
Sep 14 2010 18:49
Erebos → Melkor
Πω ρε τί καμμένο ήταν αυτό το Hen Semi... :uhh:
Δεν πάει καλά ο mangaka του :P
Sep 14 2010 18:44
BoredForLife → Kamen Tantei Zura
ναι μορε και εγω συνιθως τσεκαρω πρωτα ενα μανγκα και μετα το αξιολογω....να φανταστεις περσι το one piece το ελεγα βλακεια λογο της ελληνικης εκδοσης (θεε μου ο ντρεικ και οι πειρατες? Καπως ετσι δεν λεγοτανε? -.-') αλλα το τσεκαρα και ειναι το αγαπημενο μου μανγκα atm.... αλλα με το bobobo-bobo-bobobo δεν μου βγενει καν να το ψαξω για να το διαβασω :P
Sep 14 2010 18:31
Ephialtes → valadorn
Συγχαρητηρια και σε σενα!
Αυτο με τον περισσοτερο χρονο μην το λες, γιατι αυτα που εχω ακουσει για την σχολη μου δεν ειναι ακριβως ενθαρρυντικα...
Sep 14 2010 17:43
LethalMike → Erebos
Τουλαχιστον προσπαθω να επιχειραμοτολογεισω, και απλα ειπα την αποψη μου.
Sep 14 2010 16:03
valadorn → Ephialtes
Περασα Αρχιτεκτονικη ΕΜΠ (εκει ηθελα)
Καλες σπουδες με πολλα animanga ! τωρα που θα χουμε περισσοτερο χρονο :)
Sep 14 2010 14:54
red pyramid → Megi ♥
Τι είναι αυτό που πόσταρες στο τόπικ waifu/husbando? Και εγώ περίμενα να έβαζες κανά Devilman/Akira, κανά Ιάσων, τς τς.
Sep 14 2010 14:53
Kenny → Kai
Δεν χρειάζεται να ξέρεις τους κανόνες, trust me, τα γέλια είναι εγγυημένα. :hahaha: Αν και δεν ξέρεις, μπορεί αυτό να σε πείσει να κάτσεις να μάθεις. Έτσι έγινε με μένα. :P
Sep 14 2010 14:43
Kai → Kenny
Άσχετη από mahjong εδώ! Μην το ψάχνεις. :kakaka: Ούτε που θυμόμουν τον τίτλο. Τώρα πως μου ήρθε από το όνομα του περιοδικού είναι άλλο θέμα. Nice, θα καταβάσω τα OVA.
Sep 14 2010 14:40
didimakia → iristella
> Ε γι αυτο :P Απ το arabasta arc και μετα αρχιζει και παιρνει τα πανω του το One Piece :)
> Μα ποιος πειρατης επιτιθεται κοσμο ,κλεβει etc και τον αποκαλουν καλο ανθρωπο? :P
Sep 14 2010 14:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed