Community Status Updates
zade → iristella
Ι was just joking. Αλλά δεν πας τον Bear Grylls? Ο άνθρωπος τα σπάει. Είναι το απόλυτο ίνδλαμα.Είναι ο μόνος που θα επιβιώσει στο zombie apocalypse!
Sep 19 2010 16:34
iristella → zade
Oh come on I didn't yell... Νόμιζα ότι το πείραγμα ήταν προφανές. :P Και ο Βεαr Grylls είναι σιχαμένος και δεν τον πάμε.
Sep 19 2010 16:26
matassos → Kenny
τελικα δικιο ειχαμε που βλεπαμε αισιοδοξα την προσπαθεια του μεγκα, απο τα τραιιλερς που ποσταρες μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ^_^ (λολ μεχρι και το σνουπι ειχε:hahaha:)
Sep 19 2010 14:37
Kamen Tantei Zura → Hamanu
[QUOTE=Hamanu;428881]I need to know the name of that player! ONEGAI! :nanteee:
[/QUOTE]
Winamp είναι, απλά μπορείς να κατεβάσεις ανάλογα θέματα/skins για το συγκεκριμένο.
και πράγματι αυτό που έχει επιλέξει ο Ianus είναι πολύ ωραίο.
Sep 19 2010 13:33
DarkElf → LNEnja
Ναι,εκεί βρήκα το απόσπασμα που σου έστειλα.Kawaii,ne?:kawaii::kawaii:
Sep 19 2010 13:19
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]No need mah love...
[SPOILER][URL="http://community.livejournal.com/seiyuu/1502189.html"]yohohoo~[/URL][/SPOILER] :hiding_something:[/FONT]
Sep 19 2010 13:17
Zem@c → D.Dragon
[QUOTE=D.Dragon;428749]Ο πραγματικός λόγος που έγινε το hiatus.
[url]http://a.imageshack.us/img819/4766/onepic.jpg[/url][/QUOTE]
xaxaxa δεν φανταζεσαι ποσο γελασα....
Sep 19 2010 12:45
Night Wizard Seal → Hajime_Saito
Ωωω πέρασε ήδη ένας χρόνος; Χρόνια πολλά φίλτατε Hajime :) Να ζήσει και ό,τι επιθυμείς.
Sep 19 2010 12:40
ellesmira → Doomfall
Να σου πω την αληθεια δεν έχω ιδέα, μου είπαν να ξεκινήσω το lucky star, αλλά οι χαρακτήρες τους είναι σαν καρικατούρες οπότε δεν το συνέχισα. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω το bamboo blade, αλλά και πάλι δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι με σιγουριά, εφόσον δεν το έχω δει. Αμα δω κάτι θα σου πω! Το κενό της απώλειας όντως μεγαλώνει!
Sep 19 2010 11:48
aboumonkey → zade
Thank you:drinks:
Απ'ότι βλέπω και το site της Ert έχει τον Εξάντα για online viewing!
Sep 19 2010 11:29
zade → aboumonkey
Δεν ξέρω για τα άλλα που ρώτησες ,πάντως στο megatv.com/warzone μπορείς να δεις όλα τα επεισόδια που έχει βγάλει η εμπόλεμη ζώνη προς το παρόν.Κι εγώ από κει τα βλέπω γιατί οι ώρες που προβάλλονται είναι πολύ άβολες.
Sep 19 2010 11:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed