Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → meidei

Αλήθεια, εσύ έχεις δει Gaki No Tsukai; Θυμάμαι κάποτε που έψαχνες για anime με Kansai-ben, και γενικά διαλέκτους. Δες Gaki No Tsukai (κι ας μην είναι anime), να χορτάσεις Kansai-ben και να κάνεις και τα γέλια της ζωής σου (ειδικά με τα batsu games).
Sep 25 2010 01:38
Photo

iristella → unagi

[quote]Ο Μίσακι δεν ήταν ακριβώς "γυναικούλα" πιο πολύ θα χαρακτήριζα [B]έτσι τον Nowaki[/B][/quote] No, not a chance in hell. Δεν λες γυναικούλα τον Νοwaki με τίποτα. ο.Ο
Sep 25 2010 01:31
Photo

Vetus

O αφέντης Vetus πάντα καλομεταχειρίζεται τους σκλάβους του. Αστιεύομαι, φυσικά. :P
Sep 25 2010 00:56
Photo

unagi → alxdjo

[QUOTE=alxdjo;431068][SIZE=3]Κοιτα αν ειναι να μην κανω crossdress λολιτα ερχομαι να σας χαζευω.[/SIZE].[/QUOTE] Και ποίος σου είπε ότι λολιτα είναι μόνο για γυναίκες; [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzVmERmLVed0j4ED6dseeKHwXJ4otZEW-V7JSbJFpQVtuqzZo&t=1&usg=__j7RfxYulZ3foOlBi4sxSOn5VEXQ=[/IMG][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:HIv-KjbLeO2thM:http://i6.photobucket.com/albums/y211/Kirotighta/080509_kodona1.jpg&t=1[/IMG] :hihi2:
Sep 25 2010 00:20
Photo

Anelis → Lord Leon

Πως προφέρεται ξέρω μιας και πήγα πρόσφατα Ισπανία, η ορθογραφία από την άλλη μου διέφευγε.....oh well, i guess there is a nicknamenickname in all of us :P
Sep 25 2010 00:16
Photo

matassos → iristella

μα ναι, δεν μπορει να εχει καποιος αποψη για κατι που δεν εχει πληρη ενημερωση (εκτος και αν ειναι το 658 επισοδειο ποκεμον!) οντος ο εκνευριστικος fanboysμος ειναι σε πολες σειρες, του one piece πιστευω ειναι απλα στο φορουμ εδω (ισως ποσταρουν οι πιο ψαγμενοι), αλλα σε γενικοτερα πλαισια πιστευω ναρουτο και bleach και κυριως death note για να φανταστεις δεν μπαινω ποτε σχεδον να διαβασω τα latest episode discussion και γενικη συζητηση του one piece γιατι μου τη σπαν αυτα που λεγονται, με το one piece εχω δεσμο xD δεν γουσταρω να μου χαλαν την φαντασια οι αλλοι, τις προβλεψεις, τα πιστευω για τον καθε χαρακτηρα, ο οντα εχει φτιαξει ενα πανεμορφο κοσμο (που αν και εχει αρκετες κλισε ιστοριες τις ενωνει αριστοτεχνικα) και δεν μου αρεσει να χωνετε ο καθενας, οπωτε ελαχιστες φορες συζητω γι αυτο (μονο για το ποσο τελειο ειναι) οσο για το bleach το ειχα δει περιμενοντας κατι καλο, απογοητευτικα και στη συνεχεια το συζεχιζα απλα απο περιεργια το ναρουτο παλι μια του υψους μια του βαθους, ξεκινησε ωραια αλλα μετα ενω ειναι σχετικα καλο εχει χασει αυτη την ομορφια του παλιου ναρουτο.. ε ναι 450 επισοδεια, αν μη τι αλλο πρεπει να σε τραβα το ανιμε για να το δεις, ενω το bleach 150 επισοδεια καθαρα και το μανγκα που κραταει λιγοτερο διαβαζετε ακομη πιο ευκολα (και αξιζει περισοτερο)
Sep 25 2010 00:14
Photo

Lord Leon → Anelis

glad 2 know.:Blissfull: muchos graçias. (γραθιας ή γκρασιας αναλογως που εισαι) αν και φανταζομαι οτι θα σε επαιρνε ο υπνος και χωρις να το μαθεις.
Sep 25 2010 00:13
Photo

Saf520 → iristella

Μπορώ ακόμη να σε δώσω τα επεισόδια από το "Ούκ άν λάβοις παρά του μή έχοντος" για την καρδούλα σου!! Ή αυτό ή logo supper attack... :) Και αυτό που είπες με τον Napster με πλήγωσε βαθύτατα... :( I am NOT a Narutard!!!
Sep 25 2010 00:10
Photo

Anelis → Lord Leon

dude i actually loled! muchos grasias (ή όπως το λένε anywhoo)
Sep 25 2010 00:01
Photo

Lord Leon → Anelis

εμενα στο χωριο μου αυτο το λένε παρκινσον. Βεβαια εκει απεχτησαν to πρωτο gameboy το '96, οπότε δε μετραει.
Sep 25 2010 00:00
Photo

iristella → Saf520

You petty human I don't make mistakes. I just move in mysterious ways. Και Napster φύγε από το pc του Saf :P A ok τότε αφού δεν το είδες θα μαζέψω πισω τα κομμάτια της ραγισμένης μου καρδιάς και θα τα κολλήσω με UHU.
Sep 24 2010 23:59
Photo

Saf520 → iristella

Νιε... Προτιμώ να με κάνετε mod για να μπορώ να διορθώνω τα λάθη σου!!! Θα γράφω και στο τέλος Saf520 approves this message...:hihi2: Και κάποιος άλλος χρειάζεται γυαλιά επειδή δεν είδε ολόκληρο VM εδώ και δύο μέρες... :hot:
Sep 24 2010 23:53
Photo

Lord Leon → Vetus

παντοτινος σας σκλαβος φιλτατε κυριε.
Sep 24 2010 23:50
Photo

Anelis → Lord Leon

Μμμμ καλό αλλά δεν εκφράζει απόλυτα αυτή τη νέα μορφή έκφρασης... Το "ΓΓκρεεκισσ" νομίζω έχει περισσότερη σπιρτάδα...
Sep 24 2010 23:49
Photo

iristella → matassos

Θα σου απαντήσω εδώ γιατί θέλω να κάνω τη συζήτηση σε πιο χαβαλέ και χαλαρό τόνο [quote]ποσα ατομα εχουν δει ολοκληρο το one piece?[/quote] fixed XD No really o εκνευριστικός fanboysμός μπορεί να παρατηρηθεί σε όλες τις σειρές. Και για να είμαι τελείως ειλικρινής και χωρίς διάθεση να θίξω κανέναν από την μέχρι τώρα πείρα μου ο fanboyσμός των one piece fans είναι ο πιο έντονος. Στην θέση one piece vs bleach δεν μπορώ να πάρω θέση (εκτός και αν λαμβάνεται ως θέση το ότι bleach κατόρθωσα να φτάσω up to date ενώ one piece όχι). Aπλά αυτό το οποίο είπα στο thread είναι να μην μιλάμε προκατειλημμένοι ενάντια σε κάποια σειρά.
Sep 24 2010 23:19