Jump to content

Community Status Updates

Photo

unagi → mono

[QUOTE=mono;432869]Κοίτα σε anime δεν υπάρχει κάτι άλλο αλλά άμα θες σου έχω ωραιότατο manga μέσα στην ανωμαλία. Και το όνομα αυτού hoshi no yakata. το συνιστούν 27 fujoshi.[/QUOTE] Guess what... το συνιστώ και εγώ.
Sep 29 2010 19:59
Photo

Black Rockmono

δουλεύω χρυσή ομορφιά(...όχι τον κόσμο) και έχει πέσει πολύ πράγμα. Έσενα όμως κανονικά έπρεπε να σου κρατάω μούτρα γιατί ξέχασες κάτι...αχάριστη...~tsun
Sep 29 2010 19:00
Photo

Black RockKenny

αυτά τα δημητριακά είναι οτι πιό απαίσιο έχω φάει... έχει όμως το βλέμα του δολοφόνου... σου αφήνω κάτι άλλο πιό γλυκό [spoiler][img]http://img202.imageshack.us/img202/571/asukatrace.png[/img][/spoiler]
Sep 29 2010 18:57
Photo

Napster → Vagelio

Χαιρομαι που σου αρεσαν. Οντως και μενα μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος και γενικα εχω μανια με τα instrumental τραγουδια. Υ.Γ. Τιποτα, αμα χρειαστες τιποτα πες μου οποτε θες. ;)
Sep 29 2010 18:46
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

:hi:Hi! Όντως έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε! Βλέπω ακόμα τα γνωστά ... ξέρεις... bleach και naruto. Το έχω ρίξει στα εναλλακτικά anime με όχι και τόσο γνωστούς τίτλους. Ένα άλλο το οποίο βλέπω τώρα είναι το K-ON. Πολύ ωραίο! Πολύ φάση έχει.:x3: Τέλος πάντων, για πες εσύ τι κάνεις?
Sep 29 2010 18:43
Photo

RiDeLub → ichigo13

Θα δείξει :p Αν χρειαστεί και θέλει ο κόσμος θα το ανοίξουμε :)
Sep 29 2010 16:23
Photo

Vagelio → Napster

Δεν τσιγκουνευτηκαν οι δημιουργοι του.....:OMG3: Ευχαριστω για τις προτασεις, με γλιτωσαν απο πολυ κοπο =w=. Xμμμ... για να δουμε, Εχω φαει κολλημα με αρκετα!:awww: Αγαπημενο το gates of hell (οντως το καλυτερο) μαζι με το sword sparks, και επισης μου αρεσουν παρα πολυ τα the first awakening, clash of opponents, reversal, swirling sands, turn the tide, out of control, flamedrop & schismogenesis. Γενικως ολα τους τους ταιριαζουν με τα γουστα μου στη μουσικη μιας και λατρευω το συνδιασμο ντραμς και ηλεκτρικη κιθαρα μαζι με ορχηστρα και φαινεται ποια απο αυτα ειναι απο μαχες! Υ.Γ.: και δεν εχω παιξει καν το παιχνιδι, δεν τολμαω να φανταστω ποσο περισσοτερο θα με πορωναν αν το ειχα XDDDD. Kαι παλι ευχαριστω για τις προτασεις!
Sep 29 2010 16:16
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Re Rid αν είναι οταν το anime φτασει εκεί πάλι πες τους να το ξανανοίξουν το thread :P
Sep 29 2010 16:01
Photo

Adventurer → Kenny

LOL, αυτο ειναι δυσκολοτερο απο αυτα που ειχα διαβασει. Καλυτερα ετσι! :P Ok, thanks για το link, θα ειμαι ετοιμος οταν θα ερθει η ωρα :)
Sep 29 2010 15:00
Photo

Serestrum → Anelis

αυτο εχω μονο... Π_Π
Sep 29 2010 14:47
Photo

LokeAnelis

τπτ για το hotd αναφερομουνα... GZ για τα 1000 ποστς :P
Sep 29 2010 14:38
Photo

Randell → alxdjo

[QUOTE]Come to Tei of Peiraius[/QUOTE] Να υποθέσω από αυτό πως εκεί τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα ; :P Εγώ στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης είμαι, αλλά έχω πάει μόνο μια φόρα (την ημέρα που ξεκίνησαν οι εγγραφές), οπότε δεν ξέρω αν το ΤΕΙ μου είναι καλό ή κακό. Γενικότερα από όσο ξέρω ως τώρα επικρατεί ένα χάος,για παράδειγμα κάποια τμήματα (π.χ. Διοίκηση Επιχειρήσεων) έχουν ήδη πρόγραμμα ενώ το δικό μου (Κοινωνικής Εργασίας) ακόμα τπτ. :S
Sep 29 2010 14:20
Photo

aboumonkey → Nighteyes

Nαι, ούτε καν πού το είχα δει XD Τy for reminding me!
Photo

Anelis → Serestrum

ΑΑΑΑΑΑ!!! Γ@μάτο!!! Want moar!
Photo

Giorgosdbz → Anelis

Ok χίλια thnx...:D
Sep 29 2010 14:01