Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Labrokratis

Σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις post μου ως παράδειγμα σε κάποια συζήτησή σου να είναι για πράγματα τα οποία θα έχω όντως πει και όχι για πράγματα τα οποία ενδεχομένως θα θες να ταιριάζουν στo επιχείρημα που θέλεις να αποδείξεις. Πραγματικά δεν βρίσκω κάποια σχέση στην συζήτησή σας περί Visual Kei ενός ημισόβαρου post για ένα Death Metal τραγούδι που βασίζεται σε κωμωδία που παρωδεί την metal μουσική σκηνή στην Ιαπωνία. Oύτε θεωρώ ότι έχω μιλήσει τόσο περί μουσικής στην κοινότητα (πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο genre) ώστε να προδικάζεις τα γούστα μου και να τα κρίνεις ανάλογα.
Οκτ 04 2010 02:21
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → laraska

Τι σπουδαζεις λαράσκα-σαν;
Οκτ 04 2010 01:25
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Εεεε αυτά είναι. Αν δεν είναι είχε μακρύ μαλλί η Νάμι, τότε ποιός; :P Ωραίο είναι το σετάκι σου. Με καλύτερο σημείο την profile pic. Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Οκτ 04 2010 00:32
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

:kawaii:Hail the zombie nation! Και thanx, man!
Οκτ 04 2010 00:25
Φωτογραφία

AnelisDante80

Haaaaaaappy birthday Mr.Dante!
Οκτ 04 2010 00:24
Φωτογραφία

Anelis → Tenshi

awwwww!!! Ευχαριστώ πολύ Άγγελε!!!!
Οκτ 04 2010 00:22
Φωτογραφία

Atridis → Revan

etc etc kai gamo
Οκτ 04 2010 00:18
Φωτογραφία

Revan → Atridis

ετσι ρε παντα cultιλα! στο επομενο comics world day το ψηνω να κανω και γω κατι τετοιο ;P
Οκτ 04 2010 00:17
Φωτογραφία

Atridis → Revan

axaxaxaxa thanks itan edelos b-movie fasi,,evala k ligo tin diestrameni m fadasia na doulepsi ((i alithia ine oti ithela na to kano pio cult alla tha itan too much XD ))
Οκτ 04 2010 00:05
Φωτογραφία

Black Kaiser → Arkenia

[QUOTE=Arkenia;434168]Worth watching.:thatsit: [media]http://www.youtube.com/watch?v=qvvJmEVP0MA[/media][/QUOTE] Όντως. Παίζει να είναι και το καλύτερο Bleach AMV που έχω δει. Thanks for sharing it ! :thumbup:
Οκτ 03 2010 23:58
Φωτογραφία

Revan → Atridis

hahah ελα ρε bro ωραιος και **** βγηκε το κοστουμι και το backstory με την yakuza you get my vote (Y)
Οκτ 03 2010 23:49
Φωτογραφία

Atridis → Revan

xaxa thanks ego imoun o cyborg thimase p rotaga gia to mati ee telika ekana ali pateda...
Οκτ 03 2010 23:46
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

Πολύχρωμη και εντοιχισμένη. Ειθε η φετα να ανθισει μες στο βαρελι που κανει παρέα στο μεθυσμενο λουκουμα, καθως τα χελωνονιντζακια πατιναρουν ανεμελα. Η τσεπη η καρδια και το κρεβατι να ειναι συχνα γεμάτα. hail zombie nation!
Οκτ 03 2010 23:17
Φωτογραφία

johntheo95 → Keiki

να ρωτησω ποσα παιχνιδια fate/stay night υπαρχουν?
Οκτ 03 2010 21:02
Φωτογραφία

phm → Adventurer

Γιάννη, βάλε ρε τις φωτογραφίες που βγάλαμε εχθές! Βάλτες στο mahjong thread! Ο Λευτέρης λέει μόνο αν έχει κάποια που να δείχνει κι αυτόν, μην την βάλεις (η τέλος πάντων φρόντισε να μην φαίνεται XD).
Οκτ 03 2010 20:44