Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → endless_inspiration

lol, έτσι όπως μου το λες up to date μου φαίνεται είσαι. Βασικά ο Guts και πριν λίγα κεφάλαια έκοψε κάποια τέρατα στο πλοίο, αλλά χωρίς να μεταμορφωθεί... οπότε αν εννοείς και την πανοπλία στο τελευταίο είσαι! Μπας και το διάβασες, αλλά από την πόρωση με την σειρά δεν το πήρες χαμπάρι ότι τελείωσαν; (η άρνηση είναι πάντα η πρώτη αντίδραση του οργανισμού σε τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε, τστστστσ :P)
Oct 04 2010 16:59
Photo

laraska → Night Wizard Seal

περασες στα γιαννενα ?
Oct 04 2010 16:45
Photo

xkristinx → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Γεια σου! :hi: τι κανεις? ειχα καιρο να μπω λογω εξεταστικης :damn: ΑχΑχΑχ:thatsit: ! το σαβκυρ. που περασε εκατσα και ειδα το [I]reality "YunHaNam" των Shinee :kawaii: ηταν τελειο! :blingeye2: , εσυ ειχες χρονο να το δεις?? απο BL εχω δει το antique, formula 17 και μια mini ταινια που βρηκα τυχαια στο youtube το just friends, τωρα θελω να δω το junjo romantica + loveless που μου εχεις προτινει...αλλα αν ξερεις και καμια καλη BL ταινια αν μπορεις πες μου!!! (ασχετο πρεπει να δω και το boys over flowers!) σημερα βγηκε το καινουριο MV των SHINee to "hello" ειναι ολοι τους πολυ CUTE!!!!! :blush2::awww::lovulovu: εσενα πως σου φαινεται??!!περιμενω γνωμες!!!!!!!!!!! [/I]
Oct 04 2010 16:38
Photo

Zoro → RiDeLub

OP fans υπάρχουν πολλοί, καμένος όμως ένας (στο modοβούλιο πάντα). Άντε καιρός ήταν να μπει και κάποιος "δικός" μας στο τρυπάκι, καλή αντοχή, κουράγιο και τα σχετικά! May the haki be with you! :thumbup:
Oct 04 2010 16:16
Photo

didimakia → RiDeLub

Συγχαρητηρια να το πω? αντε ας το πω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :P Εισαι παλιος εσυ στην δουλεια δεν μασας μια. Κανε μας περηφανους εμας τους OP fans :P
Oct 04 2010 16:08
Photo

didimakia → Tea-chan

Σε λυπαμαι. χαχ :P Συγχαρητηρια και απο εδω ^^ Οπως ειπε και ο Lexus Καλωσηρθες στην εμπολεμη ζωνη...
Oct 04 2010 16:06
Photo

Night Wizard Seal → laraska

Όχι. Ελληνική Φιλολογία, τμήμα Γλωσσολογίας. Αυτό θέλω.
Oct 04 2010 16:03
Photo

Zoro → Tea-chan

Ε ναι, αφού απ' όσο έχω δει ένα καλό μερίδιο των mods δεν πατάει καν (κυρίως γιατί δεν παρακολουθεί την σειρά και οπότε δεν ξέρει τι είναι spoiler και τι όχι) και το υπόλοιπο πατάει αλλά με προσοχή, μιλάμε για εμπόλεμη ζώνη λέμε! You hesitate, you die! Εσύ και ο Rid πληρείτε τις προϋποθέσεις ευτυχώς όμως: και up to date είστε στην σειρά (πέρα από fans της) και νέοι στο επάγγελμα και με υπομονή... not to say that it will be a fun ride though! Καλά κουράγια! XD
Oct 04 2010 15:48
Photo

SkullKaizer → imm0rtal

ααααα thαnx!!
Oct 04 2010 15:38
Photo

Tea-chan → Zoro

Με τιμάς. XD Πάντως, ακούω συνεχώς για το OP thread. Θα θέλει συμμάζεμα του κ€ρ@τ@...
Oct 04 2010 15:32
Photo

Zoro → Tea-chan

Έτσι ρε, Berserk και OP καμμένοι fans στην βουλή, καιρός ήταν ωρέ!! :burningbe3: Congrats και είθε το OP forum να βρει την παλιά του δόξα με σένα!! :P
Oct 04 2010 15:28
Photo

laraska → Night Wizard Seal

γλωσσολογια ή φιλολογια ; (μηπως εννοεις λογοθεραπεια ?)
Oct 04 2010 15:08
Photo

Night Wizard SealTea-chan

:kawaii: Ευχαριστώ :) Ενίοτε ήμουν καλός στα αγγλικά και έβαλα στόχο να το πάρω με καλό βαθμό! Αχ, από το στόμο σου και στο αυτάκι του Ύψιστου :hihi2:
Oct 04 2010 14:52
Photo

Night Wizard Seal → RiDeLub

:hahaha: Συγχαρητήρια φίλτατε :) Μπράβο για την θέση και καλό κουράγιο :P [SPOILER]Έπρεπε να πατήσει κάποιος mod το πόδι του στο sub-forum του one piece :P Δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση...[/SPOILER] Και πάλι συγχαρητήρια :gotit:
Oct 04 2010 14:50
Photo

Tea-chanNight Wizard Seal

Ευχαριστώ! Άντε και καλό διάβασμα!! Να μου πεις με πόσο το πήρες!
Oct 04 2010 14:50