Community Status Updates
Azathoth
→
Anelis
pity giati to Fight for your life ixe poli oreus dialogous. vrisidi pu den exeis dei se ali tenia :D thanks for the info tha to katevaso asap! btw apo zombie gia kapio logo me poroni o Lucio Fulci ke as min exei kanei kalis piotitas tenies. merikes apo aftes me ksetrelenune :O opos to house by the cemetery i E tu vivrai nel terrore - L'aldilà and so on :O
Oct 07 2010 16:21
Anelis
→
Azathoth
Μμμ κοίτα εγώ δεν βλέπω τέτοιες ταινίες αλλά έχεις δει το bitch slap? Καλτιά και κάψιμο...
Oct 07 2010 16:14
Azathoth
→
Anelis
to katevazo tora na doume pos ine ala gia kapio arosto pidigmeno logo kanei 39043 ores na katevei eno to proto katevike se ena tetarto :O thelo na vro kapia tenia san to
[URL="http://www.imdb.com/title/tt0076023/"]Fight for your Life
[/URL] to opio me diaskedase agria
Oct 07 2010 16:07
red pyramid → meidei
Ααα, ναι, τώρα σε έπιασα. Ναι, το νομικό και το κοινωνικό σχολιάζει και υπάρχει στο youtube και η κατάθεση που είχε δώσει στη Γερουσία για την νομιμοποίηση του γάμου στη πολιτεία της Μιννεσότα.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=OTaKG96xDWk[/url]
Είναι ένα καλό δείγμα Αμερικανικής επιχειρηματολογίας υπέρ του γάμου. Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο. Καλή συνέχεια και καλά ποστ.
Oct 07 2010 15:18
meidei → red pyramid
Με μια ματιά που είδα, ο Carpenter γράφει από νομικής πλευράς, ή κατάλαβα λάθος;
Εννοώ ότι μέχρι τώρα δεν διάβαζα πολύ για αυτή την όψη των θεμάτων των LGBT, αλλά κυρίως για το media representation.
Oct 07 2010 15:14
Strange Loop → meidei
για το αμερικάνικο μιλούσα και εγώ, είναι καλύτερο απο το british one.
Παρουσιάζει ωραία το θέμα , απο όλες τις πλεύρες, αξίζει πραγματικά. ^^
Oct 07 2010 15:12
red pyramid → meidei
[QUOTE]Καλή η ανάλυση της ποπ κουλτούρας γύρω από το ζήτημα, αλλά πράγματι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα γύρω του.[/QUOTE]
Τι εννοείς, μπερδεύτικα...
Oct 07 2010 15:12
Anelis
→
Azathoth
Πολύ κακώς κάνετε τότε!
Τι να σου πω, δεν το έχω δει ακόμα γιατί δεν πρόλαβα. Από τους μισούς ακούω ότι είναι επικό και από τους υπόλοιπους ότι είναι βλακεία...
Oct 07 2010 15:06
meidei → red pyramid
Γεια. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον· θα τον διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία. Καλή η ανάλυση της ποπ κουλτούρας γύρω από το ζήτημα, αλλά πράγματι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα γύρω του. Ευχαριστώ για το λινκ :)
Oct 07 2010 15:02
meidei → Strange Loop
Έχω δει 1~2 επεισόδια του αμερικάνικου ριμέικ παλιά, αλλά λόγω διαφόρων συγκυριών δεν την συνέχισα. Ίσως σε κάποια φάση να την αναζητήσω ξανά για να δω πώς παρουσιάζει το θέμα. Ευχαριστώ για την πρόταση.
Oct 07 2010 14:59
red pyramid → meidei
Καλησπέρα. Μιάς και βλέπω ότι σε ενδιαφέρει αρκετά το ζήτημα LGBT, νομίζω πως ίσως σου φανεί χρήσιμο να διαβάσεις για τον [COLOR=Red][URL="http://www.law.umn.edu/facultyprofiles/carpenterd.html"]Dale Carpenter[/URL][/COLOR]. Προσωπικά τον θεωρώ τον πλέον ήρεμο και αντικειμενικό σχολιαστή του ζητήματος και αξίζει να διαβάσεις τα κείμενα του.
Oct 07 2010 14:57
Azathoth
→
Anelis
emis i itali exume thematakia me tis ales latinikes gloses :P it's not our fault. aksizei to rec 2? to katevazo tora. na to do i naah?
Oct 07 2010 14:45
Anelis
→
Azathoth
Εάν δεν σου αρέσουν αυτές οι γλώσσες, big mistake btw, έπρεπε να δεις το Quarantine, που είναι το αμερικάνικο remake του rec που πραγματικά είναι ολόιδιο με το Ισπανικό...
Oct 07 2010 14:44
Azathoth
→
Serperoth
you forgot to remove me from here :P like a tr00 *put an age between 1 and 5* year old :P
Oct 07 2010 14:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed