Community Status Updates
Hyuuga_Nikorasu → Phantom Duck
Thank you very much, άλλη μια φορά για το front page!! Η στήριξή σας μας είναι πολύτιμη και σας είμαστε υπόχρεοι!!
Oct 18 2010 23:29
LNEnja → veg3ta
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Nii-samaaa~ question! :thatsit:
Τελικά θα γίνει αυτό το ΣΚ η προβολή;;
Για να ξέρω να ενημερώσω outsiders εγκαίρως. <:3[/FONT]
Oct 18 2010 23:29
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"][QUOTE]"My summon monsters have been completely annihilated!"[/QUOTE]
Πφφ, πρέπει να δεις εμένα και την Στέφη να παίζουμε Pokemanz στο DS.
^I can so feel her pain. :run:
Ένα ένα, άσε με τώρα που το πήρα απόφαση μετά από το πόστ μου να αρχίσω Vassalord. :8):
Ένα.
Ένα.
Erobaba~ >:3[/FONT]
Oct 18 2010 23:26
Azathoth
→
Kamui
ine important na asxolise ke me ti sxoli ke me to sxolio :O i discovered that when i finished school XD tora kathome ke diavazo me pathos vivlia gia ti sxoli ke tetia :O
Oct 18 2010 22:43
Kamui
→
Azathoth
Εδω εγω δεν εχω προλαβει!Δεν σε κατηγορω καθολου.Κοιτα πως χανουμε το χρονο μας...
αντι να διαβαζουμε epic novels ασχολουμαστε με σχολεια,πανεπισημια και ολες αφτες τις...
Oct 18 2010 22:20
Azathoth
→
Kamui
exo agorasi na diavaso olo to romance, ala den exo prolavi akoma :P
Oct 18 2010 22:08
Kamui
→
Azathoth
sakura syndrome?Whatever!Aything can be cool!Οσον αφορα τα κοινα ενδοιαφεροντα,νομιζω ψινεσαι για three kingdoms.pare edw na morfotheis![URL]http://koei.wikia.com/wiki/Tao_Qian[/URL]
aftoi einai xaraktires! oxi ling tong και αηδιες!
Oct 18 2010 22:05
Ryuji → Sakura!!!
Από το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5101"]Clannad[/URL] και συγκεκριμένα είναι η Kotomi Ichinose! Checkαρε το και άμα είναι του στυλ σου δες το, είναι αριστούργημα ;)
Oct 18 2010 22:04
Black Kaiser → LNEnja
Οκ, σε συγχωρώ και αυτήν την φορά. Μεγάλη η χάρη μου. :canthelp:
[SPOILER]^Οκ, το παράκανα λίγο αυτήν την φορά μου φαίνεται...:P[/SPOILER]
Θα τα πούμε τότε 6 παρα 20, μετά το μάθημα σου τότε. Αν αλλάξει κάτι πάρε με τηλέφωνο. Και το έχω δει το σκετσάκι. Έχει γέλιο. *ahem
Oct 18 2010 21:54
Azathoth
→
Kamui
apology accepted. ekana gather info ke apo oti fenete exoume diafora kina :P kanoniste na erthete sto party ton sakura syndrome :P
Oct 18 2010 21:48
Kamui
→
Azathoth
Kαι εκει που πιγα να πω firenze! Το πολυ assasin's creed με μπερδεψε.Pardon my mistake,noble sire.
Oct 18 2010 21:41
Kamui → johntheo95
hmmmmm... Ωστε νεο αιμα θελει να προστεθει στη σπουδαια three kingdoms κοινοτητα.Επεσες στο σωστο ατομο.Οσον αφορα το DW, το 5 για το PS2 ειναι μακραν το καλυτερο.Θα σου συμβουλευα να μεινεις μακρια απο το 6.Απο εκει και περα,για τιποτα dynasty tactics η λιγο αληθηνο romance of the three kingdoms σου τα συστηνω ανεπιφυλακτα,αν και ειναι λιγο πιο hardcore.και μην διστασεις να μπεις στο koei wiki.οτι αλλο χρειαστεις,πες μου
Oct 18 2010 21:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed