Community Status Updates
Zoro → Yuki-chan
Το OP γενικά καλά πάει, αλλά πολύ το σέρνει και τραβάει από τα μαλλιά ο Oda τελευταία για μένα, δλδ αυτά τα 3 τελευταία chapters άνετα μπορούσαν να είναι 2 ή και ένα, πχ αν δεν έβαζε τους fakes δεν θα τους έκλαιγε κανείς. Αυτό μόνο μου την σπάει, από το τέλος του πολέμου έχει να μας δείξει κάτι αξιόλογο και πάει υπερβολικά πολύ με το πάσο του. :/
FT από την άλλη το αντίθετο, πάει full speed σε όλα τα arcs και έτσι ευτυχώς, μπορεί να μην βγάζει τόσο πολύ λεπτομέρεια και προσοχή όσο το OP, αλλά γίνεται απολαυστικότατο. Να δες τώρα, ήδη είδαμε Gildarts και τα έσπασε, άξιος τουμπανιάρης της σειράς, ενώ στο OP μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρουμε τίποτα για τον Shanks ακόμα (που ουσιαστικά ο αντίστοιχος του Gildarts είναι, well the other way around τουλ :P). Και ενώ έχει τόσα και τόσα να μας δείξει χρονοτριβεί με τέτοιες βλακείες όπως τους fakes... αυτό με τσατίζει στον Oda. Αυτό και ότι το τελευταίο flasback ήταν πολύ κατώτερο σαν ανατροπές/συγκίνηση απ' όλα όσα είχε κάνει προηγουμένως.. περίμενα κάτι στυλ Kakashi Gaiden αλλά που. Βάλε και την 10η ταινία που χιλιοδιαφήμισε και δεν είχε τπτ το τρομερό.
Anw τα πα και ξεθύμανα, τελευταία έχει πέσει αρκετά ο Oda για μένα συγκριτικά με τους άλλους shonen mangakes που διαβάζω, χωρίς να είναι χάλια, απλά με τις ιστορίες που μας είχε καλομάθει και ακόμα και αστεία έχει πέσει, ελπίζω πως σύντομα θα ανακάμψει, όπως τον Kishimoto και Mashima. :burningbe3:
Oct 19 2010 16:56
DarkElf → LNEnja
Vassalord....:nbleed::nbleed::nbleed: Να δω πότε θα βγει νέο chapter...ελπίζω να μην είναι on hiatus....:terror2:*runs to check*
A,τι έγινε και κανονίζεται meetingu τόσο σύντομα?Μου κλείνετε το σαββατοκυριακο πάλι??Λυπηθείτε με ρε,πρέπει να διαβάσω κιόλας.:unlucky:
Oct 19 2010 15:26
Strange Loop → mono
ναι για αυτο εκανα και edit,
μπορει να ειμαι δολοφόνος και να μην θέλω να τους βοηθήσω...xD
Ασε δεν έχει Gossip Girl σήμερα και όλα μου φταίνε...ισως για αυτο κάνω έτσι..
Oct 19 2010 13:53
mono → Strange Loop
Δεν χρειάζεται να γράφεις σεντόνια, ούτε να κάνεις το τέλειο roleplay απλά να ψηφίσεις κάποιον και να δώσεις κάποια δικαιολογία για να βοηθήσεις και τους υπόλοιπους να βρουνε τους δολοφόνους. Αυτό είναι το παιχνίδι και μόνος σου δήλωσες ότι θες να παίξεις. Αν δεν θες πουλάκι μου μην παίξεις απλά μην το χαλάς...
Oct 19 2010 13:49
Strange Loop → mono
Απλα δεν ηιελα να πω δημοσια iri σε ψηφίζω γιατι εισαι εκνευριστική, αλλα επειδη της το πα στο μσν οταν το εβλεπε θα καταλάβαινε.
τωρα παρακαλάω να μην δει αυτο το VM
Oct 19 2010 13:41
mono → Strange Loop
Δεν χρειάζεται να κάνεις roleplay ούτε εγώ το έχω όπως άλλοι αλλά είναι lame να λες τα είπα στο msn. Πες έστω γιατί πιστεύεις ότι ο τάδε είναι ένοχος. Αλλιώς απλά γaμάς το παιχνίδι. Νομίζω είναι λογικό αυτό που λέω.
Oct 19 2010 13:36
FallenSpiritGR → Kai
ποιο anime ειναι αυτο απο το desktop wallpaper που εχεις βαλει?
Oct 19 2010 13:35
Kamui
→
Azathoth
mallon ekanes kala. Giati egw theorumai kati xeirotero apo ton trelo tou sxoleiou
Oct 19 2010 13:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed