Community Status Updates
Yo! Master → Anelis
Ήμουν 99% σίγουρος ότι ήταν από [b]Crossed[/b] αλλά βαριόμουνα ν'ανοίξω τα ίδια τα τεύχη. ;)
Πώς πάει? Καιρό έχουμε να πούμε τίποτα απευθείας. Τι διαβάζεις αυτήν την περίοδο?
:)
Oct 21 2010 20:09
iristella
→
Vetus
Επειδή ήμουν έξω και δεν πρόλαβα να σου απαντήσω στο thread σου απαντάω εδώ με την ελπίδα να καταλάβεις που είναι η ένστασή μου σε αυτά τα οποία έγραψες.
Καταρχάς όταν χρησιμοποιείς την φράση [I]"Για τους πιο ευαίσθητους που βρίσκουν το thread μου προκλητικό και δίχως ίχνος συμπόνιας...δεν μ' απασχολεί καθόλου"[/I] αυτομάτως λες σε πολλά άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σου εξηγήσουν από που πιάνεις το ζήτημα από λάθος βάση ότι δεν έχει νόημα να γράψουν γιατί θα τους γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελανι. Μπορεί όντως να εννοούσες άλλο και να ήταν ατυχής η διατύπωση ή απλά να προσπαθείς να το γυρίσεις γεγονός παραμένει όμως ότι από αυτήν την φράση που έγραψες αυτό εισέπραξα .
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω βέβαια πώς το να είσαι εν γνώση σου προκλητικός και προσβλητικός προς άτομα τα οποίά ενδεχομένως μπορεί να έχουν άσχημες εμπειρίες από το όλο ζήτημα είναι καλύτερο, αλλά υποθέτω ότι θα ξέρεις κάτι που αγνοώ...
Κατά δεύτερο λόγο ναι το διάβασα πάρα πολύ καλά το post σου και μάλιστα τρείς φορές προσπαθώντας να δω αν όντως βλέπω σωστά ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου από την αυπνία (κάτι που αν κρίνω από την κατηγορία για έλλειψη αντεπιχειρημάτων δεν έκανες εσύ με το δικό μου)
[quote][B]...δεν δεν λαμβάνουν υπόψην τους ότι θα υπάρξουν κι άτομα από τον κοινωνικό τους κύκλο (οικογενειακό και φιλικό) που θα τους σημαδέψει για μια ζώη ο χαμός του.[/B].[/quote]
Πραγματικά δεν μου λέει κάτι γιατί πολύ απλά εγώ δεν σχολιάζω την τραγικότητα του ότι θα μείνουν άνθρωποι πίσω σχολιάζω την απώλεια της ανθρώπινης ζωής. Αυτό ακριβώς που εσύ αποκαλείς ηλίθιο και εγωιστικό. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σχόλιο "κοίτα έναν ****** που πήγε και αυτοκτόνησε" και το σχόλιο "κρίμα που χάθηκε ένας άνθρωπος".
Από εκεί και πέρα δεν σου λέω να μην γράφεις τις απόψεις σου, σου λέω τρία πράγματα συγκεκριμένα. Αφενός να περιμένεις τον αντίλογο σε όσα λες όταν μιλάς με τέτοιο τρόπο αφετέρου να ενημερώνεσαι καλύτερα πάνω σε αυτά που θες να πεις και αφετρίτου να κρατάς πιο ανοιχτό μυαλό στις καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν γύρω σου. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που θα έχει διαβάσει ένα άρθρο γύρω από την αυτοκτονία θα την κατατάσσει ως αποκλειστικά ανεύθυνη και επιπόλαιη συμπεριφορά, ή θα πιστεύει ότι είναι σε θέση να κρίνει τις καταστάσεις που έχει βιώσει κάποιος άλλος ή θα πει ηλίθιο έναν άρρωστο άνθρωπο.
Oct 21 2010 16:57
didimakia → aboumonkey
Χαχ.. Το θεμα ειναι οτι δεν τελειωσε... το Part 1 τελειωσε.. και περιμενουμε εδω και ποσο καιρο για το part 2.. ακουγεται ομως οτι υπαρχει προβλημα με τον σχεδιαστη... δεν τα βρισκουν στα οικονομικα και κατι τετοια.. πανω στο καλυτερο -_-
Oct 21 2010 16:06
aboumonkey → didimakia
To είχα ξεκινήσει πέρυσι (2009) πριν το καλοκαίρι, αλλά μετά δεν είχα net στο εξοχικό και το ξέχασα. Είχαν μαζευτεί και κάμποσα chapters, οπότε το άφησα γιατί πολλά manga chapters μπροστά στην οθόνη του pc εκτός από μυωπία φέρνουν και πόνους στην πλάτη:(. Μπορεί να το ξαναπιάσω τώρα που τελειώσε και τώρα που πήρα καινούργια καρέκλα και πλέον είμαι βασιλιας:mafia:
Oct 21 2010 15:40
Black Rock → Putin
γενικώς μετά από καιρό καταλαβαίνεις οτι οι βούρτσες και τα C4d δεν κάνουν ΟΛΗ τη δουλειά. Το PS μας ευλόγησε με ένα σωρο εργαλεία για να φτιάξεις εσύ ακριβώς τι θες.
But there's always plan [URL="http://browse.deviantart.com/?q=star%20brush&order=9&offset=24#/dbmjk5"]B[/URL]
Oct 21 2010 15:04
Black Rock → Putin
ούτε το ένα,ούτε το άλλο. Τα έφτιαξα μόνη μου με noise,clone tool,filters
Oct 21 2010 14:59
Anelis → Sponis
Είναι το δέος που με αποτρέπει από το να χρησιμοποιήσω τον ενικό στην παρουσία σας ω μέγα Sponi!
Δε φταίμε εμείς, φταίνε οι τιμές των γιαουρτιών και των φρούτων που ανεβαίνουν στα ύψη όταν το bounty κάνει μόλις 40 λεπτά.
Άτιμη κενωνία..
Oct 21 2010 13:21
Strange Loop → Kenny
εγω αυτοκτόνησα μια φορά, πέθανα αλλα τελικά δεν έπαθα τίποτα
damn να μην προλάβω να πω την αποψή μου,
Κακέ Κέννυ
Oct 21 2010 13:20
Putin → Black Rock
Γιες, δατ'ς κουλ. Θενκς for the share. ^ ^
Μια ερώτηση μονάχα: το layer με τα fabulous "αστράκια" το έκανες manually με brushes ή το βρήκες έτοιμο;
Oct 21 2010 12:40
Sponis → Anelis
sig [U]μας[/U];
πόσοι είμαστε πια; εκτός αν υπονοείς τπτ. για κάτι λίγα επιπλέον κιλά... δε φταίω εγώ, αλήθεια λέω, καθιστική εργασία βλέπεις, τα χρόνια περνάν, το ΦΠΑ 23%, καταλαβαίνεις πιστεύω...
Oct 21 2010 11:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed