Community Status Updates
Astrinos → Vagelio
Ναιιι, Onee-chan! :D
χαχα εντάξει θα προσέχω, καλά που μου το είπες μιας και είσαι πιο παλιά εσύ στη σελίδα και έχεις εμπειρία!!!:gotit:
Oct 23 2010 22:52
zoro77 → laraska
blueno vs luffy? αυτή τη μάχη την έχω δει τουλάχιστον 10 φορές.ennies lobby arc forever
Oct 23 2010 22:42
laraska → zoro77
μπραβο ...πολυ σωστος. εγω ειμαι ντιπ εγκαθετος στα πραγματα ...αλλα εδω μεσα επικρατει η σχετικοτητα (εχω συγκρουστει ουκ ολιγες φορες δλδ....). παω να δω μλπουενο vs luffy
Oct 23 2010 22:37
zoro77 → laraska
όταν λέω ήμουν, εννοώ έχω τελειώσει το σχολείο. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες(γιατί η λογική του ανθρώπου φτάνει ως ένα σημείο) αλλά αν δεν κοιτάμε αυτό το στόχο(τη μία αλήθεια:D) και κάνουμε υποχωρήσεις για να μη φανούμε υπερβολικοί ή καμμένοι στους άλλους δεν καταφέρνουμε τίποτα. Αυτό εννοώ
Oct 23 2010 22:24
laraska → zoro77
ησουν ? δεν εισαι ακομα ? απλα σε αυτα τα θεματα μονο μπορεις να πλησιασεις και παντα οχι οσο θελεις γιατι παντα ισχυουν διαφορες παραμετροι που επηρεαζουν πραγματα ...
Oct 23 2010 22:09
zoro77 → laraska
ήμουν θεωρητική πολύ σωστα αλλά δεν επηρεάστηκα από αυτούς (το παράκανα μάλλον με τους τονiσμούς). Δεν κατάλαβα αν διαφωνείς ή όχι αλλά αν διαφωνείς σκέψου ο κόσμος δημιουργήθηκε με δύο τρόπους ή με έναν? Τεσπά αφού είσαι γαύρος you are ok.:D
Oct 23 2010 22:03
Gol D Asos → zoro77
χαχαχα!!! δυστυχως εδω τα χαλαμε......ας μεινουμε στο o.p. :-p!!! μα και εσυ γαυρος βρηκες να εισαι???
Oct 23 2010 21:52
zweistein → johntheo95
hello.
To 8ema tis ilikias einai ligo periergo.... Analogws tin optiki gwnia pou to vlepeis...
px o nomos peri aerovolwn milaei gia ilikies 18+ alla apeu8inetai se opla skopovolis...
kai apo apopsi nomiki (efoson den exei alla3ei o nomos autes tis meres) eisai kalimenos apo tin stigmi pou exeis to xartaki apo ton gonio sou.
Apo tin alli exw dei kai 14 xronwn atoma na paizoun kalutera kai apo 25arides se agwnistika events...
Anyway, sta big game events mporeis [U]panta [/U]na noikiaseis e3oplismo.
Se tournaments omadwn mporei na ginei katopin sunenoisis me ton diorganwti (an kai ena atomo pou einai energo melos omadas sumfairei oikonomika na exei ton diko tou e3oplismo*).
Episis analoga tin omada mporei px kapoios sumpaixtis sou na exei ena paliotero marker kai na sto danisei na paizeis mexri na pareis diko sou..
*warnings:
1. mporei na fas gkrinia apo goneis
2. einai ena akrivo hobby...
Oct 23 2010 21:47
Botsun → Vagelio
Εντάξει,έχω "υιοθετήσει" 6 παιδιά,τα οποία με ρωτούν για τα πάντα,από τα μαθήματα μέχρι το πως θα κατουρήσουν :hihi2:.Εσύ,βρήκες -σε αντίθεση με εμένα-κάποιο αξιόλογο άτομο ?
Oct 23 2010 21:07
Vagelio → Botsun
Μακάρι να είχα να το ίδιο πρόβλημα! Μας έριξαν κατευθείαν στα βαθιά :sadist:
Ω ναιιιι, κι εγώ το λατρεύω το φαγητό της καφετέριας, τζάμπα, δεν πλένεις πιάτα, τρως όσο θέλεις και είναι πεντανόστιμο. Μόνο τα μακαρόνια αμα τα τινάξεις μέχρι το ταβάνι υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν αλλά λεπτομέρειες, από γεύση δεν έχω παράπονο.:ureshii:
Πως πας από παρέες;
Oct 23 2010 20:00
Botsun → Vagelio
o_O...Ευτυχώς,η δική μου,δεν είναι έτσι,απο πλευράς οργάνωσης και μαθημάτων...το μόνο κακό είναι το χαμηλό επίπεδο των σπουδαστών της.Να σκεφτείς ένα μήνα τώρα κάνουμε ύλη Γ' Λυκείου...:borednn9:
Τέλος πάντων,το μόνο καλό είναι το τρομέρό φαγητό του εστιατορίου του ΤΕΙ χαχαχαχα!!!
Oct 23 2010 18:35
Gol D Asos → zoro77
καλως ηρθα στην παρεα σας!!! btw εχουμε τον ιδιο αγαπημενο χαρακτηρα!! ;-)
Oct 23 2010 18:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed