Community Status Updates
Kamui → ellesmira
Σιγουρα επιλεγω το πρωτο,μονο που αυτο το 17,5 στα αλλα δεν ειναι καθολου απλη υποθεση.Παρ'ολα αυτα,θεωρω πως γενηθηκα για κατι μεγαλο και κατι χαζοπανελληνιες δεν θα μπουν μπροστα μου.Θα το παρω στα σοβαρα,γιατι απλα αρνουμσι να χασω απο παπαγαλους.
Sorry για το over-praising,αλλα πρεπει να πορωθω και εγω λιγο...
Oct 29 2010 21:46
darkphoenix → aboumonkey
kaboom! μη μου ταράζεις μωρη το προφάιλ...
/me τρωει σποράκια
Oct 29 2010 21:12
ellesmira → Kamui
χαχα σωστό κι αυτό δεν το είχα σκεφτεί διαβάζοντας την υπογραφή σου!
πίστεψέ με, δεν είναι τρελές οι βάσεις. σα να ακούω εμένα, 1-2 χρόνια πριν. μπορείς είτε
-να γράψεις καλά αγγλικά και όχι τόσο καλά στα υπόλοιπα (π.χ. 17,5)
-να γράψεις καλά στα υπόλοιπα και όχι τόσο καλά στα αγγλικά.
-να γράψεις παντού καλά
αν κ νοίζω ότι είναι αυτονόητο το παραπάνω, ωστόσο το επισημαίνω. αν το πάρεις στα σοβαρά, δε θα σου είναι δύσκολο.
Oct 29 2010 21:02
Black Rock → mono
ύψωσε ένα άγαλμα για την ομορφιά και την χάρη ΜΟΥ και ίσως το σκεφτώ. Μουαχαχαα
Oct 29 2010 20:59
Zoro → Tenshi
Καλά ειδικά το 2 είναι αυτό που με πόρωσε περισσότερο απ' όλα εμένα, το πρώτο ήταν, όπως γίνεται συνήθως με όλα τα πρώτα μέρη μιας σειράς, πιο grounded, ρεαλιστικό, όπως και η πρώτη επαφή με τον τύπο και οπότε τυπικά είναι καλύτερο (αν και δυστυχώς είχα φάει spoiler για τον νεκρό στην μέση οπότε δεν το ευχαριστήθηκα τέρμα), αλλά στο 2ο ήταν που με κόλλησε στην οθόνη με το twist του τέλους, αυτό με τις βίντεοκασετες λέω, πω ήδη πεθύμησα την σκηνή με το theme να παίζει. :P Γενικά ο Jigsaw είναι από τους καλύτερους serial killers που έχω πετύχει σε ταινία και τον ανέλυσαν πολύ καλά σε όλες τις 6, κι ας έχει τις ψευτιές του.
Στο 7 κιόλας δεν ξέρω αν το 'μαθες αλλά παίζει και ο Dr. Gordon (αυτός που έκοψε το πόδι του) που από το πρώτο έχουμε να τον δούμε και να μάθουμε αν έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο στην ιστορία, δεν το αποκλείω να ήταν κι αυτός που κινούσε τα νήματα πίσω απ' όλα τελικά, θα ήταν Saw-like. XD
Και thanx. ^^
Oct 29 2010 20:57
Zoro → didimakia
Ε καλά, το πότε το τελείωσα είναι σχετικό, αρχές Σεπτέμβρη έπιασα το anime και προς αρχές Οκτώβρη, που το τελείωσα έπιασα και το manga.
1 chapter τη μέρα;; Μήπως εννοούσες volume; Γιατί τόσο κι εγώ διαβάζω συνήθως, βέβαια ανάλογα και την σειρά, πχ στο Fairy Tail που δεν έχει πολύ λεπτομέρεια το σχέδιο έβγαιναν και περισσότερα, αλλά στο GTO που έχει τόσες λεπτομέρειες το σχέδιο και επιγραφές παντού (θα με θυμηθείς, μερικές είναι μικροσκοπικές κιόλας) και το ένα με το ζόρι το έβγαζα. Βέβαια προς το τέλος, που δεν ήξερα τι θα γίνει κιόλας γιατί στο anime έκοψαν αρκετά volumes, το speedαρα λίγο και διάβασα τα τελευταία 5 vols μονορούφι, ήθελα να δω τι θα γίνει στο τέλος, γίνεται πολύ πόρωση ώρες ώρες. :P Αλλά και αυτά θα τα ξαναπιάσω άλλη μια για να τα εμπεδώσω καλύτερα.
Anw αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σχεδόν 2 μήνες το παρακολουθώ και ήδη μου φαίνονται πολλοί, αν διάβαζα και ένα chapter τη μέρα δεν θα τελείωνα ποτέ τόσα που έχει, ελπίζω να εννοούσες volume οπότε. XD
Ναι τα ξέρω τα spin offs, έχει ένα pre-prequel που είναι αυτό που είπες στο γυμνάσιο και λέγεται bad company και το διάβασα, μικρούλι είναι κιόλας, μόλις ένα volume, ευχάριστο, αλλά το prequel που είναι στο λύκειο (shonan junai gumi) είδα δεν έχει μεταφραστεί πλήρως οπότε δεν το έπιασα, δεν μου αρέσει να αρχίζω κάτι που δεν μπορώ να τελειώσω. Ωστόσο έχουν βγει 5 OVAs του ιδίου που πιστεύω καλύπτουν το σωστό κομμάτι της ιστορίας και αρκούν για να καταλάβεις πως ήταν πριν ο Onizuka... οπότε σου συνιστώ αν μη τι άλλο να πιάσεις αυτά από anime, είναι ο ορισμός του cult, έχουν πολύ φάση. :P Επίσης έχει βγει και ένα sequel manga, αλλά διαδραματίζεται σε μια ενδιάμεση περίοδο της σειράς, όπου ο Onizuka ήταν νοσοκομείο για 14 μέρες και απλά βλέπεις τι έκανε τότε. Ongoing είναι ακόμη, οπότε ίιισως το πιάσω όταν τελειώσει αλλά δεν μου φαίνεται τίποτα το συνταρακτικό.
Από anime πάλι, πέρα από το φανταστικό πρώτο opening και τους πετυχημένους seiyuu (ειδικά onizuka και uchiyamada) δεν μπορώ να πω ότι αξίζει τρομερά να το δεις, ούτε και ότι χάνεις όμως. Απλώς άλλαξαν αρκετά πράγματα στην ιστορία και όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις άλλοτε ήταν win και άλλοτε fail, συγκριτικά με το manga. Επίσης, όπως σου πα, τελειώνει πολύ πιο πριν την ιστορία και με filler τρόπο, αν και καλό για τα δεδομένα του. Παρόλα αυτά η πραγματική ιστορία του GTO είναι στο manga, στο τέλος γίνεται και αρκετά βίαιο.
Anyhow, προχώρησε το, η σειρά τα σπάει. ^_^
Oct 29 2010 20:44
mono → Black Rock
I am a highness? Awwwwwww
Πες μου και άλλα, πες μου και άλλα, είμαι επιρρεπής στο γλείψιμο XD
Oct 29 2010 20:35
Black Rock → Anelis
SCREW HALLOWEEN! I have a freaking badass Touhou sig to celebrate it
Oct 29 2010 20:19
Black Rock → mono
Αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα...That proves I'm an attention whore, spamming your profile with bishies for your attention your highness
Oct 29 2010 20:14
BrainDeadAlive → jun
hahahaha to msn einai katilimeno apo ton aderfo mou (sto laptop tou) >.>
a paizei na pame sth jota autes tis meres,8a r8eis?8a s pw otan einai.
ta sepolia einai meta thn plateia attikhs nomizw me ton ilektriko.
Oct 29 2010 19:42
jun → BrainDeadAlive
τι θα γινει παντου εισαι εκτος απο το msn.μπες msn :erk:. btw δεν εχω ιδεα που ειναι τα σεπολια οΟ ?
Oct 29 2010 19:29
Shihama-ru → Night Wizard Seal
a sorry, δν πολύ ήταν σαφές.Λέγοντας BL εννοούσα Boy love manga aka shounen ai, yaoi.Γι αυτό και λέω οτι μάλλον δν είναι του γούστου σου...
Πάντως αν θέλεις τις original εικόνες ([SIZE=1]ή τεσπα να ρίξεις μια ματιά )[/SIZE],don't hesitate,πες μου να σου τις στείλω ή να σου πω τους τίτλους!:bye:
Oct 29 2010 18:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed