Community Status Updates
Kai → Napster
Μπα, μη νομίζεις, τα πρώτα 120 κι εμείς σε μια βδομάδα τα είχαμε δει, αλλά πρέπει να είχαμα διακοπές αν θυμάμαι καλά. XD Έτσι θα σε έλενα αν έβλεπες μόνο ΟΡ και σνόμπαρες όλα τα υπόλοιπα, ή αν σνόμπαρες όλα τα υπόλοιπα παρόλο που έβλεπες κι άλλα, πρέπει να το φιλοσοφίσω καλύτερα΄...
Πωωωω... Μια χαρα το είδες. Όταν το βλέπαμε το Kaiji έδινα εξετάσεις προόδου και γυρνούσα τρέχοντας από τη στάση μπας και προλάβουμε να δούμε κανένα παραπάνω πριν γυρίσω στο διάβασμα. Ξενέρα, 2-2 τα βλέπαμε, δεν μπορούσαμε να τα δούμε μαζεμένα και είχαμε αφήσει το τέλος για το Σαβ/κο. Από την άλλη τουλάχιστον μέναμε σε αγωνία.
Χμ, εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να δω μέσα σε δυο μέρες, δυο βράδια βασικά, αλλά κακά τα ψέματα μόνο σε αυτά που περίμενα ότι θα μ' αρέσουν, κάποια ήταν μόνο λόγω βαρεμάρας. Στο Welcome To NKH είχε πέσει το απόλυτο κάψιμο, εκεί δε λέγαμε να ξεκολλήσουμε από το laptop (αιωνία του η μνήμη).
Για Master με τίποτα, αλλά την παλέυουμε.
LOL, Κι εσείς αφού σας κοιτάζουν τόσο επίμονα οι σοκολάτες τι τις έχετε από δίπλα. Τ_Τ Όχι ότι δεν είναι πειρασμός οι άτιμες.... ααααα.....
-____-'' Ξέρω τι εννοείς, το MAL μ' έσωσε είναι η αλήθεια γιατί ξεκινούσα ή έβρισκα κάτι και μετά ή δε θυμόμουν τον τιτλο ή δε θυμόμουν πού είχε μείνει. Κάποιους τίτλους ακόμα τους ψάχνω, όχι τίποτα άλλο, τους είχα αφήσει και στη μέση. Το κακό είναι ότι γεμίζει και το plan to watch.
Αν το αρχίσεις να μου πεις κι εντυπώσεις. Όταν το πέτυχα νόμιζα ότι ήταν ένα άλλο που είχα διαβάσει με samurai και επειδή δεν ήταν καταχωρημένο επειδή ήταν καινούργιο, κλασσικά το ξέχασα. Τσάμπα χάρηκα δλδ, αλλά γενικά η υπόθεση μου φάνηκε ενδιαφέρουσα.
Nov 03 2010 14:12
Napster → Kai
Αχα...ειναι οντως μακρυς ο δρομος. [B]Σε παρακαλω[/B] μην με πεις OPtard αλλα εγω σε 3 βδομαδες ειχα δει 406 επεισοδια του One Piece. xD
Γενικα μου αρεσει το βραδυ να τα βλεπω/διαβαζω γιατι εχει ησυχια και οπως ειπες και 'συ ειναι και η ατμοσφαιρα. xD Ειδικα με το Kaiji, full ατμοσφαιρα, καλοκαιρι βραδυ...Αγωνια στο full, αυτα ειναι. xcD
Πολλες φορες. Πολλα anime μου το εχουν κανει αυτο. Πανω απο 20 επεισοδια anime ομως μονο 2. To Kaiji και το NGE, σε μια βραδια τα ξεπεταξα. xD
Μπα, Master Chef? omg δε το'χω δυστηχως μεσα μου...:P What about you? xD
Μεχ, αυτο του το ειχα κανει εγω μια φορα αλλα οχι το βραδυ. Τον περνω τηλεφωνο και του λεω. "Μητσο, η σοκολατα με κοιταει επιμονα. Τι να κανω?" Και μου κλεινει το τηλεφωνο...>.>
Thanks για το link!
Οχι, εχω account εκει απλα δεν θυμομουν τον τιτλο και ετσι δεν το ξαναεψαξα το συγκεκριμενο manga. Παλι καλα που το ειδα απο σενα. Thanks...
Nov 03 2010 13:29
Night Wizard Seal → Lord Leon
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ μαζί σου. Για αυτό είχε πεί ότι βιάστηκα. Απλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι αυτοαποκαλούμενοι "άθεοι" δεν είναι. Και πολύ σωστά είναι τα παραδείγματα σου.
Επίσης πίστη είναι γενικώς να πιστεύεις κάπου. Όχι απλά σε κάποιον θεό. Πίστη ή θρησκεία πίστεύω ότι είναι για κάποιον άνθρωπο κάτι που δίνει, έστω και για λίγο, κάποιο νόημα στην ζωή του. Ακόμα και οι αγνωστικιστές και οι άθεοι πιστεύουν. Πού; Οι μεν στο άγνωστο (όπου είναι στραμμένοι) και οι δε στην αθεϊα. Η μη ύπαρξη κάποια θεϊκής οντότητας. Ακούγεται παράξενο και όντως είναι.
Nov 03 2010 13:04
Lord Leon → Night Wizard Seal
Alo! είχα υποσχεθει επισκεψουλα και το ξεχασα!
Καταρχάς πολύ σωστά ανεφερες οτι ειναι "συγγνώμη" στην σελίδα του καμουι, καθως στην σύντμηση συν+γνωμης γινεται "γγ". φωνητικά το "γκ" (καραγκιόζης) είναι πιο βαρύ το "κ" από ότι στο "γγ" (αγγελος) πράγμα το οποιο ειναι πιο εμφανες οταν ακολουθει φωνηεν παρά σύμφωνο. στην καθομιλουμένη επικρατησε να διαβαζεται "συγνώμη" ασχετως με το πως γράφεται, για αυτο και πλεον ειναι αποδεχτοι ως σωστοι, και οι δυο τρόποι. Και επισημα.
Για το θέμα της θρησκειας τωρα. ειπες οτι οι αθεοι ειναι και οι μεγαλυτεροι θρησκοι ή κάτι τέτοιο. Ακυριως διαφωνω, με μια εξαιρεση. και εξηγούμαι:
Καταρχάς, ως λογικοι απο μονοι της ειναι ισοπεδωτική. Αν πεις οτι καποιος που υιοθετησε εστω και μια φορα ενα χαρακτηριστικο (επαφη με το αγνωστο) τον ακολουθει εσσαει, ειναι σαν να λες οτι οποιος φιλησε εστω ακι μια φορα αντρα στο στομα, ακομα ακι για πλακα ειναι γκευ (μαραντονα- κανίγια) ή ότ αν σκοτωσεις το κουνουπι που σε εχει κατακεντησει ωραδυατικα, δεν μπορεις να λεγεσαι φιλοζωος. Δινεις δηλαδη μια ιδιοτητα στο ατομο, που οριζεται απο τη μειονοτητα των εμπειριων του.
Εχεις ομως δικιο σε μια περιπτωση, και μαλλον αυτο εννοείς: Υπάρχουν άθεοι που δεν κανουν αλλοι δουλεια απο το να κραζουν τα θεια, οπου σταθουν και οπου βρεθουν. Αυτο ειναι σαν να λεμε οτι εμενα με παρατησε η γκομενα και ολημερις την βριζω, ή αντιθετα χαζευω φωτογραφιες της και λιωνω. Και τα δυο, ειναι ενα και το αυτό καθώς εχω [U][U]συναισθηματικη σχεση[/U][/U] με αυτο το προσωπο και αρα για εμενα ειναι επι της ουσιας υπαρκτο. Ομοιως και καποιος τετοιος αθεος, στην πραγματικοτητα πιστευει στο θεο και ας μην το παραδεχεται, απλως καποτε τον απογοητευσε και του χει βγει αντιδραση.
Οι υπολοιποι όμως αγνωστικιστες και άθεοι, μπορει καποιες φορές απο το μυαλο μας να περασαν ιδεες σχετικες με το αγνωστο το μεταφυσικο και το αναποδεικτο (φαντασματα, θεοι, ζωδια κτλ.) αλλα επι της ουσιας ασχετως αν μπορουμε να αποδειξουμε την υπαρξη του ή οχι δεν αποτελει μερος της ζωης μας και των επιλογών μας, συνειδητά. Κοινώς, αδιαφορούμε επί του θέματος.
Εκει πρέπει να προσεξεις λιγο κατα τη γνωμη μου διότι, ασχετως αν δεχομαστε τους θρησκους, δεν παυουν στο μυαλό μας (και αυτο μπορουμε να το αποδειξουμε) να θεωρουνται παραπλανημενοι άνθρωποι. Δεν προσβαλουμε όμως κανενα, δεν παμε να πουμε "τι βλακειες πιστευεις" ή "τι σκατα θρησκος εισαι εσυ που βριζεις/κλεβεις/κ.α." οπότε και το να μας αποκαλέσουν θρησκους σε καποιους απο μας ισοδυναμει με το "υποκριτές" ή το "παραπλάνημένοι".
Ελπίζω να έγινα απολυτα κατανοητως και ευχαριστω για την αφορμη.
Nov 03 2010 12:47
Nozomu → Anelis
:oo::oo::oo::oo:
[B][SIZE=4]
OFF WITH HER HEAD!!![/SIZE][/B]
[IMG]http://www.cel-ebration.com/WDCC-ALICE-IN-WONDERLAND-QUEEN-OF-HEARTS-I.jpg[/IMG]
:p
Nov 03 2010 12:33
matassos → Melkor
[QUOTE=Melkor;443692]dude, ffs, hide your power levels.
[/QUOTE]
:hmmm::hmmm:
Nov 03 2010 12:16
Nozomu → Anelis
Αμα ειναι για παραδοσιακα πραγματα τοτε βολευομαι καλλιστα και με γλυκο του κουταλιου σταφυλι...
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_B07DblLcQSY/TIwUmd-eIwI/AAAAAAAAAdM/pdgDuFxD2uc/s1600/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C+%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9.jpg[/IMG]
Σλουρπ...
Nov 03 2010 12:10
Kai → Napster
Σίγουρα θα τη χρειαστώ γιατί ακόμα να φανταστείς στο 167 το έχουμε, οπότε ο δρόμος είναι μακρύς.
Το βράδυ ε; Για manga δεν μπορώ να πω ότι μου βγαίνει ιδιαίτερα να τα διαβάσω το βράδυ, εκτός κι αν είναι κανένα που σε κάνει να το πάρεις σβάρνα δλδ ή αν μου τη δώσει και πιάσω καμιά από τις σειρές που έχω αν δεν βρίσκω τι να κάνω. Αλλά anime ναι αν είναι mystery, action. Το Death Note θυμάμαι, είχα και σχολείο τότε, κοιμόμουν νωρίς κατά τις 10-11 για να σηκωθώ 4-4,30 (ήθελα και ατμόσφαιρα τρομάρα μου) να δω επεισόδια και μετά κατευθείαν σχολείο. Κάψιμο τότε με το Death Note, αν μου το έλεγες να το κάνω τώρα δε νομίζω ότι θα το έκανα XD
Γενικά το θέμα είναι και πόσο σε τραβάει η σειρά, αν σε κάνει να θέλεις να δεις το επόμενο επεισόδιο κι έχεις χρόνο μπορεί να σε κλείσει και μια ολόκληρη μέρα μέσα. δεν πιστεύω να μην σου έχει τύχει. XD
:hahaha: Γιατί όχι, πίστεψε στον εαυτό σου, γίνε ένας Master Chef.
L-O-L αυτό με τι σοκολάτα. Τι ανησυχίες κι αυτές στις 5 το πρωί;
Υπάρχει στο mangatraders ανα volume: [URL]http://www.mangatraders.com/search/?term=sidooh&searchSeries=1&filesSearch=1[/URL]
Παίζει να μη μπορείς να κατεβάσεις χωρίς account. Είχα κάτι χρόνια να μπω XD και δε θυμόμουν καν τι user είχα κι έκανα καινούργιο. Θυμάμαι ότι κατέβαζε με λίγο μάπα ταχύτητα, τώρα που το τσέκαρα έχει διορθωθεί το θέμα.
Nov 03 2010 11:38
Anelis → Nozomu
Ε όχι! Παραδοσιακά πράγματα!
Χαλβάς φορ δι γουίν!
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_nhhHJKS9WdI/ScumApcLQEI/AAAAAAAADBY/snCFi1E-5OU/s400/assets_LARGE_t_23761_875791_type11586.jpg[/IMG]
Nov 03 2010 09:50
Putin → Black Rock
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=443663#post443663"]Είμαι ο Γιώρης και μόλις τελείωσα.[/URL]
-
I sense that your work is soon going to turn into a [I]FABULOUS[/I] vector.
[SIZE=2]You could fix his tube-looking neck though, since Bones seems to like weird-looking body parts.[/SIZE] :nerd:
Nov 03 2010 06:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed