Community Status Updates
Adventurer → veg3ta
Ευχαριστω! Το υγειονομικο καλο ακουγεται (ειδικα σε σχεση με το πεζικο οπου μπαινω) οποτε καλη θητεια και σε σενα :)
Nov 14 2010 19:00
Zem@c → Gol D Asos
ηταν θεα εκει π εβαψε τα μαλλια της μαυρα!!!!!!!!!!!! αλλα το χαλασε ολο οταν εκοψε τα μαλλια της... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nov 14 2010 17:52
Zem@c → zoro77
αααα...βασικο....δεσ το ανιμε στα αγγλικα!!!!!!...ειναι σαν να βλεπεισ ταινιαστο σινεμα!.......πολυ καλη δουλεια...στα γιαπωνεζικα δν λεει πολλα.......ακου π σ λεω ;-)
[B]υ.γ. [/B]καποιοι διαφωνουν με αυτο π σ προτεινα....οποτε αν θεσ ρωτα και τον gol d aso ...εγω επιμενω παντως για την αγγλικη εκδοση :ureshii:
Nov 14 2010 17:51
zoro77 → Gol D Asos
οκ ευχαριστώ. Μου στείλατε και οι δύο vm(εσύ και ο zemac) και με καταφέρατε!!
Nov 14 2010 17:05
veg3ta → Adventurer
Κι εσυ μπανεις? Καλη θητεια σου ευχομαι :)
Εγω παρουσιαζομαι στην Αρτα, στο υγειονομικο.
Nov 14 2010 16:18
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Αυτό να το δείξεις στην ψευτο-industrial-ου φίλη σου, για να καταλάβει τι σημαινει βιoμηχανική μουσική!!
Εχω πάρει Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς Ι κ ΙΙ εγώ στο 4ο έτος και ξέρω!!
[YOUTUBE]INUu_dUlXDI[/YOUTUBE]
Nov 14 2010 15:39
Gol D Asos → Zem@c
nai re sto eixa pei!! ntaxi kalo ! klasiki peripeteia me kataskopies!! alla angelina file den ipirxe!!!
Nov 14 2010 15:33
Nighteyes → Melkor
Eμ αφού το τραβανε από τα μαλλιά. Κάτι ήξερε ο Jordan που έλεγε για ένα βιβλίο. Καλά κρασιά δηλαδή. Ας τελειώσει κάποτε κι ας είναι και το 2012 τι να κάνουμε....
Καλά το υφαντό βρήκε κι αυτή; Μέχρι την μέση ήταν καλό αλλά μετα δεν με είχε ενθουσιάσει. Α έμαθα ότι το Α game of thrones θα βγει σε σειρά, πιστή στα βιβλία λένε. Ελπίζω να μην είναι η πατατα του sword of truth που του έριξα drop στο 3ο επεισοδιο. Αν και δεν έχω διαβάσει ακόμα τα βιβλία του Martin, περίμενα να τα τελειώσει πρώτα, αν βγει η σειρά μάλλον θα την δω.
Καλά, εσύ;:D Προσπαθώ να με πείσω να διαβάσω Ιαπωνικά αλλά δεν το καταφέρνω. Τελευταίες μέρες όμως και πρέπει επιτέλους να στρωθώ γιατί αλλιώς με βλέπω να πηγαίνει άδικα το ταξιδάκι στην Αθήνα...
Nov 14 2010 15:02
Zem@c → Gol D Asos
ρε ειδα το salt (nosebleed ;-P) μ αρεσε παρα πολυ....και η ατζελινα...ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ nosebleed----> ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΖΙ
Nov 14 2010 14:45
Zem@c → zoro77
βασικα το death note ειναι το καλυτερο και πιο εξυπνο ανιμε π εχω δει... μην διαβασεισ τα μανγκα....δεσ τα 36 επεισοδια! ειναι το μοναδικο ισωσ π το ανιμε ειναι καλυτερο απο τα μανγκα!!!!!! και γνωμη δικη μ..δες τα πρωτα 6 επεισοδια π ειναι εισαγωγικα...θα καταλαβεις σε τι επιπεδο κυμαινεται
Nov 14 2010 14:44
Napster → Kamui
Χμμμ...Σου προτεινω φυσικα το αγαπημενο μου game, The Legend of Dragoon (PS1). Δεν υπαρχει λεξη για να χαρακτηρισει αυτο το παιχνιδι. Πραγματικα οσες φορες και να το παιξεις θα πορωθεις και θα συγκινηθεις...
Δοκιμασε και το πρωτο Suikoden το οποιο ειναι λιγακι χειροτερο απο το 2ο, το πρωτο Valkyrie Profile που ειναι απο τα αγαπημενα μου, Breath of Fire 3,Chrono Cross/Trigger τα οποια εχουν θαφτει απο τους περισσοτερους Square Enix tards (aka FF tards) και φυσικα το Last Remnant το οποιο ή θα το αγαπησεις ή θα το μισησεις. Δοκιμασε και το Jade Cocoon που μπορει να μην εχει καλο story αλλα εχει ωραιο customization στα τερατα που πιανεις. xD
Nov 14 2010 13:48
Azathoth
→
Dxs
plaka ixe ala den ksetrelathika na su po tin alithia :O ela re gamoto eprepe na erthis xthes gia na erthis ke sto paaaartey na se do :'(
Nov 14 2010 12:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed