Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → odin

σου στέλνω ένα σύνολο μελωδιών (όχι από αυτά τα φλώρικα που θα ακούς εκεί, κάτι πιο δυνατό) για να προετοιμαστείς σωστά [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fVxSMsLTj2M[/youtube] Άντε, καλή επιτυχία και καλός πολίτης
Nov 15 2010 17:47
Photo

Azathothodin

elpizo na to anteksis! kali epitixia (Y) i'll be praying for your well being ke otan ise free ke girisis epitelus na pame gia kanan kafe XD
Nov 15 2010 16:09
Photo

zoro77 → Zem@c

θα το δω αλλά όχι τώρα, γιατί αυτή τη στιγμή βλέπω ένα άλλο.
Nov 15 2010 16:07
Photo

Barbara → jun

το garls ενοείς μαλλον :p :p !! χαχαχα ναι ρε έλεος, αχ!! γι'αυτο τους λατρευω!!
Nov 15 2010 15:58
Photo

alxdjo → MisaYoshiko

Exei meinei se olous apo to DN mallon
Nov 15 2010 14:57
Photo

KaiKenny

Το πάει πολύ καλά ως τώρα, δοκίμασέ το. Άσε-άσε, το πήρα απόφαση και έκανα μια παρουσίαση όμως. Δυστυχώς βέβαια δεν υπολόγισα ότι δεν είχα να πω πολλά πέρα από το σχέδιο και το πώς κυλάει ως τώρα η σχέση των δύο πρωταγωνιστών μιας και δεν έχει προλάβει καλά-καλά να εξελιχθεί κανονικά. 6 chapters όλο κι όλο. Μπορεί να το ξαναδοκιμάσω καμιά φορά, είχα κάτι χρόνια να κάνω παρουσίαση (μια φορά κι έναν καιρό στο AP είχα κάνει 2-3), αρκεί να έχω όρεξη και χρόνο. :) :Crying2: Total Posts 6.997, δηλαδή πού να μη βαριόσουν και να πόσταρες πιο συχνά!!
Nov 15 2010 14:22
Photo

KoMuro-_^ → Ayaka-chan

μπορεί κ να σε είδα,μπορεί κ να σε γνώρισα κιόλας ΧD,θα μ δοσεις τ fb σ ? δν έβαλες email στο registration σ κ δν μπορώ να σε βρω :)
Nov 15 2010 13:59
Photo

KennyKai

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ευχαριστώ για το source (θα ρώταγα το ίδιο πράγμα με την Ειρήνη). ^^ [SIZE="1"]Fan της βαρεμάρας κι εσύ, ε; Δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ σε νιώθω... *points at his post count, που έχει κολλήσει στο ίδιο νούμερο εδώ και 2 μήνες*[/SIZE]
Nov 15 2010 12:35
Photo

SpirosK81 → Azathoth

Poios hsoun? :P
Nov 15 2010 11:35
Photo

MisaYoshiko → alxdjo

Μισα βρε γιατι με λενε ολοι Misha?
Nov 15 2010 11:32
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μεγιές, all hail Robin, καιρός ήταν! :respect: Αν και πιο πολύ από set, ava θα ήταν ο πιο ακριβής ορισμός, σου λείπει μια sig. Ελπίζω να βρεις τπτ ταιριαστό. ;) Για το ava btw, δεδομένου ότι έχει την Robin μέσα σε κουτάκι πιστεύω θα του ταίριαζε πάρα πολύ να κάνεις το άσπρο γύρο γύρο transparent. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις (και το θες φυσικά) σφύρα και, σαν προλάβω, θα στο κάνω μια (θα στο είχα κάνει και τώρα, δεν είναι ότι θέλει και τόσο χρόνο, αλλά damn αυτές τις μέρες δεν σκίζω ακριβώς από δαύτο :hot:).
Nov 15 2010 05:37
Photo

jun → Barbara

thank youu!!! <3 ❤ . μου εχει κολλησει το girls . τα αγγλικα του στην αρχη μοu φαινεται σαν να εχει [I]ρωσικη [/I]προφορα xD .
Nov 15 2010 03:47
Photo

Kamui → MrPlayerismus

Ρε φιλε, σταματα να μας δουλευεις και δες καν'να Anime της προκοπης. Γουσταρεις star wars?Παρε GUNDAM!
Nov 15 2010 02:39
Photo

didimakia → RiDeLub

NOOOOOOOOOOOOOOOOO :nanteee:
Nov 15 2010 01:57
Photo

RiDeLub → didimakia

Ειλικρινά την πρώτη στιγμή που την είδα την άφησα ως καλή απάντηση γιατί δεν θυμόμουν την φάση xD Μετά όταν έκανα το edit για το episode number κατάλαβα ότι δεν υπάρχει απάντηση στην κοτσάνα που έβαλαν εκεί οι animators... οπότε το άφησα για να λήξει εκεί η κουβέντα :whistling: Thanks που μου το θύμησες να το σβήσω :)
Nov 15 2010 01:56