Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hellraider → alxdjo

Γιατί δεν είναι gif το νέο σου ava; :(
Nov 21 2010 02:54
Photo

Strange Loop → Erisadesu

πλακα σου εκανα... σε εκανα πριν που μπήκα.. τα λέμε απο εκει
Nov 20 2010 23:38
Photo

AnelisLoke

Ouuu i like! Ελπίζω όντως να βγει...
Nov 20 2010 23:13
Photo

Erisadesu → Strange Loop

O.K Respecto
Nov 20 2010 22:44
Photo

D.Dragon → Zoro

Όχι και οι 2 μου αρέσουν εξίσου, στους ρόλους τους είναι ιδανικοί πιστεύω.
Nov 20 2010 20:00
Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

πλάκα σου κάνω μην μου στεναχωριέσαι ,είσαι και σε κρίσιμο εξάμηνο:P
Nov 20 2010 19:21
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

Ναι η ******* που επρεπε να το παιξω απο την αρχη οπως θελω και μετα να παω για 108/108, αλλα ειπα αστο καλυτερα μιας και ηξερα πανω κατω για το bad ending. Τωρα τελικα ισως το συνεχισω ετσι, ειμαι ηδη 70/108
Nov 20 2010 19:20
Photo

anny_yachiru_chan → Ayaka-chan

εντάξει είπαμε την νέα τακτική!!!
Nov 20 2010 19:00
Photo

Hanzo → Mad_Hatter

sXD Ημουν σιγουρος για τον Gordon! Kαλα ναι παιζει να ειναι απο τους πιο κουραστικους χαρακτηρες σε ολα τα Suikoden.Tρελος σπαστης ο τυπος.Aλλα οκ αν μαθεις πως λειτουργει το trading system ειναι οκ.Σκεψου το σαν tutorial εμπορα και απολαυσε την εμπειρια xD.Στο 5 υπαρχει ενας παππους που για να τον recruitαρεις πρεπει να ριξεις την τιμη του αλατιου.Περιττο να πω οτι ξεκωλονεσαι για να το καταφερεις. Επισης ισχυει αυτο που λες με το συνεχες check σε walkthrough αλλα οκ προσωπικα δεν με ενοχλει.Εξαλλου γι'αυτο υπαρχουν τα πολλαπλα playthroughs αλλα σαφως προτιμω να εχω ενα complete game εξ αρχης.Αραξε και παιξτο οπως την βρισκεις βασικα.Αλλα νταξ μερος της ολης εμπειριας ειναι οι χαρακτηρες.Λογικο ειναι να μην ειναι το ιδιο ευκολο να παρεις τον καθ εναν.Στο 2 μαλιστα οι περισσοτεροι πειθονται σχετικα ευκολα.Στο 5 να δεις που οι μισοι εχουν και δικο τους dungeon και ολοκληρο sidequest...
Nov 20 2010 18:58
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

Μου την εσπασε που καθε λιγο και λιγακι πρεπει να κοιταω το walkthrought για να δω αν δεν εχασα τιποτα, και πηδαει ολλη την εμπειρια του παιχνιδιου. Μου την εσπασε που θελω να παιξω το story και τρεχω δεξια και αριστερα κανοντας θεληματα. Αλλα αυτο που πραγματικα το παραγαμησε ειναι που προσπαθω 2+ωρες τωρα στο rope climbing να παρω celadon urns για τον lebrante και τις trading posts παπαριες του Gordon.Και μαντεψε, δεν εχω κερδισει κανενα αχ, ταπα και υσηχασα..............
Nov 20 2010 18:49
Photo

Hanzo → Mad_Hatter

Dude,the 108 stars of destiny collection is like the biggest boner in the whole jrpg world.Even better than pokemon's "gotta catch 'em all" and Persona's "all demon fusions complete" Δεν καταλαβα βασικα ποιος σου την εσπασε και επακολουθησε τετοιο rage xD Για εξηγησου.
Nov 20 2010 18:43
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

Απλα να σου πω οτι η ιδεα να μαζεψεις τα 108 stars of destiny ειναι ανετα η μεγαλυτερη [SIZE=7][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#000000]Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Α[/COLOR][/SIZE] που εχω ζησει στη Gaming ζωη μου.screw this shit, i go for the bad ending.
Nov 20 2010 18:33
Photo

LokeAnelis

[URL="http://www.imdb.com/title/tt1178651/"]L.A. Gothic - Carpenter - 2010[/URL]
Nov 20 2010 17:15
Photo

Ayaka-chan → anny_yachiru_chan

Εγώ εγώ xDDD Ααα... καλά κάνεις... εγώ δεν συστήνομαι ποτέ σε κανέναν και στο τέλος το μετανιώνω xD Εννοείται ότι έχω xD [URL="http://www.facebook.com/#%21/DiMITra.AnImAHoLiC"]http://www.facebook.com/#!/DiMITra.AnImAHoLiC[/URL] :D
Nov 20 2010 17:02
Photo

LokeMad_Hatter

false alarm, nothing to see here people, move along ..
Nov 20 2010 16:45