Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Βρε κουτή Fai, θα ήθελες να μην έχω Kusuri Uri; Θέλεις Sakon&Ukon; Προλβαίνω να το αλλάξω xD
Jul 09 2012 11:52
  • Night Wizard Seal's Photo
    Night Wizard Seal
    Γιατί άλλαξες το username σου; xD

Σου έπεσε κάποια πολύτιμη μπουγάτσα κάτω;
    Jul 09 2012 11:56
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Αααααα, δεν ήξερα!
    Jul 09 2012 11:56
    Fallen_Mpougatsa
    Lol, όχι, είναι μεγάλη ιστορία. Ιnside joke από fb, OP RPG αλλά και με το botsun. Είναι ιστορία...!
    Jul 09 2012 11:57
Photo

Night Wizard Seal → Osama Bin Laden

Sorry φίλτατε για την απότομη συμμετοχή! Δείξε κατανόηση :P
Jul 09 2012 11:48
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Κανένα πρόβλημα απολύτως. Άντε καλή μας αρχή.
    Jul 09 2012 11:50
Photo

Namida → Kenny

tnx man, και σόρρυ που σας κουράζω με αυτό το θέμα.
Jul 09 2012 10:04
Photo

Hanzo → Erebos

Aπο που και ως που random το Tsuritama?
Jul 08 2012 23:04
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    Nichijou,Κimi to Boku,Tsuritama ειπες τις καλυτερες σειρες 2011-2012,εντελως τυχαια
    Παιδαριωδες γιατι? Επειδη περνανε καλα και γελανε?Ελα τωρα οκ,δεν σε χαλασε αυτο,εδω απολαμβανεις Dog Days σε βλεπω,πες την αληθεια!
    Παντως και σε πιο σοβαρες σκηνες τα παει επισης αψογα,οπως τα αβολα σκηνικα με την οικογενεια του Νατσουκι,και οι αυπνιες του Yuki.

Το Τσουριταμα ειχε πολυ δυνατο τελος και ολα τα κομματια του παζλ μπαινουν στη θεση τους.Θα σου προτεινα να το τελειωσεις μιας και σου μενουν μολις 7.H εστω δες το 6 που ειναι και απο τα καλυτερα.
    Jul 09 2012 00:56
  • Erebos's Photo
    Erebos
    Παιδαριώδες wacky humour, σε σύγκριση με το Level E ας πούμε.
    Παιδαριώδες επειδή υποτίθεται θίγει σοβαρά κοινωνικά θέματα στην ουσία είναι slice of life με cute boys doing cute things.

Το Dog Days το βλέπω επειδή μου θυμίζει το Κάστρο του Takeshi, για το seiyuu cast και για την Leonmitchelli-sama. :P
    Jul 09 2012 01:10
  • Hanzo's Photo
    Hanzo
    Kαμια επαφη το χιουμορ του Τσουριταμα με Level E ok.
    Επισης "slice of life με cute boys doing cute things" λες και ειναι κατι κακο ας πουμε.Τα ιδια ελεγες και για ktb. Που το προβλημα μαν?
    Α και δεν ειναι slice of life.
    Επρεπε να χωσει λιγο νταρκιλα ετσι,γραψιμο urobuchi Θα το εκτοξεβε,τι πιστευεις?
    Jul 09 2012 01:19
Photo

Lord Leon → Osama Bin Laden

Μεταξύ μας, μεσα μου ελπιζω να αυτοκτονησω γιατι αυτο σημαινει οτι α) θα με εχουν επιτελους πληρωσει και β) θα εχω καταφερει να ξεκλεψω λιγες μερες τον ιουλιο. Απο την αλλη, ολο και καποιο Iphone θα βρεθει στη σεριφο οποτε μπορει να καταφερω να τα συνδυασω και τα δυο...
Jul 08 2012 22:00
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Α, δεν περιμενα κατι, ηθελα απλως να το βγαλω απο μεσα μου. Αν ειναι εφικτο θα κοιταξω να μη χαλασω το παιχνιδι για 4 μερες - δεν το βλεπω να ειναι παραπανω. Σε βλεπω που το χεις παρει υπευθυνα κιολας και χαιρομαι και μου το περνας και μενα. Απο την αλλη, μετα απο ενα τρακαρισμα και μια διαρρηξη μεσα σε ενα γαμωιουνιο ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
    Οποτε αν μου βγει ενα "δεν πα να @#$%%^ και σεις και το παλερμο σας" ελπιζω να με συγχωρεσετε! :Ρ
    Jul 08 2012 22:36
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Έλα ρε υπομονή. Λίγο Παλέρμο, λίγο κάυσωνας, λίγο οι διακοπές που είμαι σίγουρος ότι θα σου 'ρθουν, θα την παλέψεις. μην ανησυχείς:P

Σας έχω φτιάξει, στο μεταξύ, μια πλοκή πολύ σπέσιαλ. Αναμείνατε, αχαχαχαχαχα!
    Jul 08 2012 23:17
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Δεν. Φανταζεσαι. Ποσο. Κωλοχαρηκα. Οταν. Ειδα. Οτι. Χρησιμοποιησες. Το. Βατικανό. STOP
    Jul 10 2012 01:32
Photo

John Crabs → redqueen

Επειδη δεν ξερω αν σου βγαζει οτι εκανα comment, θα απαντησω εδω.
Jul 08 2012 21:21
  • redqueen's Photo
    redqueen
    E τι Βασιλισσα εγω ,βασιλισσα κι αυτη ειπαμε να κανουμε παρεα...... ο Τζοφρει ομως περισσοτερο αντεξε!!!Κλαψ ...εφυγα ανεπιτυχως στο πρωτο !!Κι εγω θελω να μοιραστουν να γελασουμε αλλα παλι εχω χαρακτηρα που η αγαπιεται η μισιεται και φοβαμαι παλι!!! Ετσι προσεχε την μην σου παχυνει και δν βρει ταιρι(που να σε αφησει εσενα τρελη ειναι???)...Σκεψου οτι θα τελειωσει το κομματι που ξερουμε ολοι και μετα ανοιφει νεος δρομος!
    Jul 09 2012 18:55
  • John Crabs's Photo
    John Crabs
    Αυτο σκεφτομαι και το διαβαζω. Βεβαια δεν το προχωραω καθε μερα, σιγα σιγα. Οσο για τη Cercei, δεν ειμασταν μονο εμεις που σε βγαλαμε, μην ξεχναμε οτι κολησες και ιο. Ολα τα καλα. Παντως τωρα δεν νομιζω οτι θα βγεις. Εκτος και αν τυχεις δολοφονος που τοτε θα σε η πολυ τυχερη(δυσκολο να τυχει κανεις δολοφονος) η πολυ ατυχη(οι δολοφονοι δεν κερδιζουν ποτε). Παντως το προηγουμενο παλερμο το πηρε ουσιαστικα αυτος που εκανε τον Littlefinger. Εμεις απλως ψηφισαμε. Ελπιζω τα pm σε αυτο να ειναι ειτε μια λεξη(δηλαδη ο ρολος), ειτε ξεχωριστα. Τα ομοια pm θα φερουν επαναληψη του κολπου.
    Jul 09 2012 19:05
  • redqueen's Photo
    redqueen
    που να το ξεχασω αλλα ετσι κι αλλιως ηθελαν να με δουν πεθαμενη!!Εμενα ο πολιτης παντα μου αρεσε!!! Οντως απλα και κατανοητα να ειναι σε αυτο.... Καλα κανεις και το διαβαζεις ετσι γιατι θα εχεις να περιμενεις καθε μηνα μολις το τελιωσεις (μεγαλη γνωστη πικρα !!!!!)/...τι εννοεις τα ομοια pm?
    Jul 09 2012 19:17
Photo

BoredForLife → Kalamaris

Ρε , τώρα κατάλαβα πως το Voice in the dark των Blind Μιλάει για τον Bran.... Γαμάτο :|
Jul 08 2012 20:47
  • BoredForLife's Photo
    BoredForLife
    Καλά μην νομίζεις δεν είναι και τίποτα φοβερο.... 80 κάτι χρόνια πριν απο τα γεγονότα του Game of thrones... Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν γνώριμο χαρακτήρα... Πως λέγεται ο mad king και ο πατέρας των robert/stannis/renly?
    Jul 09 2012 16:48
  • BoredForLife's Photo
    BoredForLife
    BTW απαιτώ την παρουσία σου στους flogging molly >.> Δεν με νοιάζει σε τι fan level είσαι , I COMMANDZ YOU!
    Jul 09 2012 19:05
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Εννοεις να βρεθουμε?Why not,1 μισης μηνας μου ειναι ΥΠΕΡαρκετος για να ξερω οτι εει γραψει η μπαντα απο τη στιγη που σχηματιστηκαν.
    Jul 09 2012 21:10
Photo
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    σώσε 20 ευρώ και κράτα τα για τα vita, εγώ έχω και discount codes, νομίζω αν σου κάνω referall, παίρνεις κάτι παραπάνω. Θα πάρω το Vita μόνο λόγο του Golden
    Jul 08 2012 18:51
  • BoredForLife's Photo
    BoredForLife
    interesting.....

και εγώ μην νομίζεις , για το golden θα το πάρω...
    Jul 08 2012 20:12
Photo

BoredForLife → demonicMC

Μπαίνω στον πειρασμό να πάω να πάρω το P4arena.... Τι λές? 'Η μήπως να κρατήσω το 60ρι για το vita? :<
Jul 08 2012 18:45
Photo

ryu

Έρχετε ο Πίου!!
Jul 08 2012 18:28
  • mono's Photo
    mono
    O Πίου έρχεται!!!!
    Jul 09 2012 14:06
  • Putin's Photo
    Putin
    Καλημέρα
    Jul 10 2012 09:39
  • mono's Photo
    mono
    Ο Πίου έφτασε!
    Jul 10 2012 09:49
Photo

demonicMC → redqueen

Χουχουχουχου!!! Μικρούληδες όλοι σας, δεν καταλάβατε τι γίνεται στο Ookami! Ούτε εγώ...
Jul 08 2012 18:14
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Σόρρυ, αδυνατείς να με κάνεις να ζηλέψω, ειδικά όταν εγώ σου πρότεινα το site :P
    Jul 09 2012 23:32
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Damn you ..... Οχι νταξει θα σε υποστηριξω να πας με το σταυρο στο χερι στο rewatch ..... ισως κρατηθω κι εγω για να μου πεις εσυ τις απαντησεις :D
    Mπορεις να το κανεις ...πιστευω σε σενα!
    Jul 09 2012 23:59
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Yes, i can!
    Jul 10 2012 00:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

"Μπήκα κυρίως για να δίνω πάσες στο σωριασμένο τυροπιτάκι που δείχνει να έχει πωρωθεί και θα μου προσφέρει διασκεδαστικό RP, οπότε please, μη τη φάτε αμέσως."
Jul 08 2012 18:07
    Fallen_Mpougatsa
    Oh stop it, you!
    Jul 08 2012 18:07
Photo
  • Putin's Photo
    Putin
    ένα παιχνίδι για παιδιά μικρά
    Jul 16 2012 19:07
  • ryu's Photo
    ryu
    psinese gia kentro
    Jul 16 2012 20:45
  • Putin's Photo
    Putin
    noo
    Jul 16 2012 20:53
Photo

SpeedFreak → Theodore :D

Θα μπορούσες να μου περιγράψεις την υπόθεση του Salem' s Lot??
Jul 08 2012 16:16
  • Theodore :D's Photo
    Theodore :D
    Σε μια επαρχιακή ησυχη κωμόπολη έρχονται και χτίζουν ένα παλιου στυλ αρχοντικο σπιτι καποιοι και ανοιγουν ενα μαγαζι αντικες.
    Σιγά σιγά εξαφανίζονται/πεθαίνουν άνθρωποι και κανεις δεν ξέρει τι γίνεται. Επικρατει τρομος αλλα λιγοι αντιλαμβανονται τι συμβαινει.
    Ο πρωταγωνιστης και καποιοι καταλαβαινουν πανω κατω τι συμβαινει και αρχιζουν να σκοτωνουν στον υπνο τους οσους γιναν βαμπιρ κλπ. Αν έχεις δει το anime Shiki... To Shiki ειναι ουσιαστική μια αντιγραφή του Salem's Lot.
    Jul 09 2012 16:08
  • Theodore :D's Photo
    Theodore :D
    ουσιαστικά*
    Γρήγορα τα κεφάλια των βαμπίρ τους παιρνουν χαμπάρι τι κάνουν και σαν οι πιο δυνατοι αρχιζουν να δρουν... Γινεται πολυ σκοτεινο απο κει και πέρα.
    Jul 09 2012 16:10
Photo

Mad_Hatter → Putin

darkmoon η darkwraith δε ξέρω τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω.
Jul 08 2012 14:41
  • Putin's Photo
    Putin
    DW da bess μαζί με Chaos

Και ο Kirk με τη γαμάτη armor of Thorns είναι DW αλλά δουλεύει για τη Δίκαιη Κυρία οπότε είναι ο καλύτερος διπλή τελειότητα
    Jul 08 2012 19:56
  • Putin's Photo
    Putin
    Δοκιμάστε Elite Helm, Armor και Gauntlets of Thorns και SK Leggings και θα με θυμηθείτε !!!!!!!!!!!!!

Works best με Lifehunt και Dark Hand/SK Shield/Bloodshield
    Jul 08 2012 19:58
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    ευχαριστω ελπιζω να δειχνω ομορφος με αυτα
    Jul 08 2012 20:40