Community Status Updates
Anelis
→
Azathoth
Το ότι παίζει να έχουν και δίκιο για την κλίκα, θα σου έκανα copy pasta από την τρούπα αλλά είναι αργάαααα και βαριέμαι.
Ντροπή.
Dec 09 2010 00:36
Anelis
→
alxdjo
Χαχαχαχχαχα ήμουνα σίγουρη!!
Copy-catting ακόμα και αυτούς που βρίζεις; No pride? At all?
Κρίμα που ούτε αυτό δεν θα το δεις τότε. xD
Dec 08 2010 22:52
alxdjo
→
Anelis
This message is hidden because [B]Anelis[/B] is on your [URL="http://www.anime.gr/forums/profile.php?do=ignorelist"]ignore list[/URL].
Ty 4 informing me abou this marvelous feature
Dec 08 2010 22:50
Anelis
→
alxdjo
Είχα δεν είχα, είδα τελικά τι είπες.
Είναι περίεργο που αντιδράς έτσι μετά από ένα απλό ποστ. Ξέρεις τι είναι προσωπική επίθεση; Αυτό που κάνεις εσύ.
Ουδέποτε σε έβρισα αγαπητέ, σε αντίθεση με εσένα.
Και τώρα φαίνεται όλη η κακία σου. Όπως σε βολεύει λοιπόν. Εσύ κάνεις την επίθεση, άλλους κατηγορείς.
Και εις ανώτερα.
Dec 08 2010 22:46
Nighteyes → Erisadesu
Περίμενε. Για το πτυχίο έλεγες να έχω υπομονή; Α καλα...Νόμιζα για την ευρεση εργασίας.
Απόλλωνος λέγεται ο δρόμος, σε ξενοδοχείο.
Dec 08 2010 22:42
Nighteyes → Erisadesu
Yπομονή έχω, λεφτά δεν έχω.:P Εχω γίνει θαμώνας του furin kazan. Συμπτωματικα μένω παραδίπλα. Και το soya επίσης δίπλα είναι...
Dec 08 2010 22:25
Nighteyes → Erisadesu
Εγώ πάλι όχι.:P
Το listening που το φοβόμουν ήταν πολύ ευκολο, καμια σχέση με τα παλια btw. Καναν πολλες αλλαγες προς το καλύτερο. Στα γραπτα μας ταραξαν με κάτι κείμενα που δεν πρόλαβα να διαβασω και το παιξα προπο. Γενικα δεν διαχειρίστηκα καθόλου καλα τον χρόνο.
Οπότε τα πήγα καλά εκεί που δεν το περίμενα και ασχημα εκεί που δεν το περίμενα... Δεν πειράζει μωρε. Τώρα καμια δουλειά αν βρω, αυτό με νοιαζει...
Dec 08 2010 21:47
Erisadesu → mono
εντάξει διάβασα τι παίχτηκε απλά λολο τα καλύτερα στην μαύρη τρύπα γίνονται όταν είμαι εκτός.
έβαλα και την ιδια σιγκ με τον ridelub... κρίμα... παώ να αλλάξω στα δικά μου πάλι.
Dec 08 2010 21:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed