Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Hollister

Ναι καλέ μην ανησυχείς το κατάλαβα. XD
Dec 11 2010 04:18
Photo

alxdjoPhantom Duck

PK μαζι σου σαυτα που λες.Το ban request εξαρχης παρερμηνευτικε.Δλδ δεν απαιτησα αλλα συκρινα καταστασεις.Αλλα ερμινευτικε λαθος.Απλα εν μερη υπαρχει favoritismos.Ετσι το βλεπω εγω και αλλοι χρηστες.Δεν θα κατσω να σκασω.Οπως σωστα λες να μην γκρινιαζουμε για το παρελθον.Τωρα απο κει και περα δεν ειναι 1-2η φορα που γινετε η κουβεντα αυτη.Δικαιωμα σου σαν Admin να πρατεις οπως θες.Αλλωστε ειμαστε να μιλουσουμε για τα ανιμε οχι να κανουμε προσωπικες επιθεσεις.Τεσπα achievement unlocked κλειδωθεικε και μια φορα εξετιας μου η Τρυπα παμε για αλλα :P
Dec 11 2010 02:36
Photo

alxdjo → Lord Leon

[IMG]file:///C:/Users/Alex/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Alex/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] [IMG]http://upload.wikimedia.org/math/2/f/2/2f292b04d6362d030be82686453271ef.png[/IMG] Same thing different formula :P Alsi S.I uses the Newton one if i stand correct
Dec 11 2010 02:29
Photo

Lord Leon → alxdjo

τώρα, αν θέλω να γινω τελείως μα τελειως μ@λ@κ@ς θα πώ ότι [IMG]http://upload.wikimedia.org/math/2/f/2/2f292b04d6362d030be82686453271ef.png[/IMG] Αλλα στην πράξη αυτό σημαινει οτι το 9,8 θα χει γινει 10 και κατι, οπότε έχεις δικιο. Θενξ που διορθωσες την κοτσανα. By the way οντως ξεφυγαμε τελειως :)
Dec 11 2010 02:25
Photo

valadorn → Six Winged Angel

Yap ξερω ξερω διπλωματικες=ΠΟΛΥ δουλεια... Καλη η φαση αρκει να σ'αρεσει αυτο που κανεις στη μουσικη ειτε προχωραει ειτε οχι! Για παραδειγμα εγω προσπαθω να φτιαξω μια melodic death μπαντα αλλα τελευταια τιποτα δεν μου καθεται. Ηταν να παρω κιθαρα σημερα καινουρια, αλλα για κπ λογους ανεξαρτητους απο μενα δεν εγινε, ατομα δεν βρισκει καποιος ευκολα για συγκροτημα, απο τη σχολη φορτο εχω... ΧαμοςX/
Dec 11 2010 02:12
Photo

Zem@c → didimakia

καλα///απλα γ@μησε η εικονα με την ερμιονη! χαχαχα το απολυτα βαρετο χειροκροτημα! +1
Dec 11 2010 02:10
Photo

Leon → Kenobi-sensei

σε ποια σχολή είναι; γιατί ήμουνα και γω εκεί στους μηχανικούς περιβάλλοντος
Dec 11 2010 01:56
Photo

DRAGONBALL1985 → Melkor

Ωραίο μήνυμα άφησες στον τοίχο μου... Εκτός από φαντασιόπληκτο/φαντασμένο είσαι και αδερφή...
Dec 11 2010 01:48
Photo

Six Winged Angel → Affwys

asta na pane :p kala facebook den kanw me tin kamia XP entometa3i den kataftanei i perouka kai apelpizomai o-O lol about the sketch
Dec 11 2010 01:05
Photo

Six Winged Angel → valadorn

Op Sorry my friend XP φταίει που δεν πατάω καθόλου στο φόρουμ τελευταία λόγω σπουδών :/ (διπλωματικής) Οι μπάντες στις οποίες παίζω btw είναι και οι δύο instrumental metal, αν και στη δεύτερη έχουμε αρχίσει και τα songs ενώ κάνουμε και covers από megadeth/metallica/iced earth and the like
Dec 11 2010 01:03
Photo

Kenobi-sensei → Leon

όχι απλά ο κολλητός μου σπουδάζει εκεί και μου λέει τακτικά τι παίζει εκεί πέρα
Dec 11 2010 00:50
Photo

Leon → Kenobi-sensei

Ρε δάσκαλε, έχεις καμιά σχέση με Ξάνθη;
Dec 11 2010 00:42
Photo

Night Wizard Seal → ellesmira

Ellesmira-chan καληνύχτα (τέτοια ώρα):hahaha:. Τέλος πάντων, ήθελα να σε ρωτήσω πώς σου φαίνεται η σχολή σου; (Θέλω λεπτομέριες) :P
Dec 11 2010 00:32
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Ohaio Lucy-san. Να σε ρωτήσω, τι σπουδάζεις;:)
Dec 11 2010 00:05
Photo

Night Wizard Seal → shinigami94

Κατάλαβα. Γενικότερα είναι γνωστές ιαπωνικές λέξεις και λέξεις που ακούγονται. Και στα άνιμε τις βρίσκεις συχνά. Μου έδωσες το έναυσμα να βάλω και εγώ kanji στο location μου. Έμα τι, να αφήσω αυτό το απαίσιο εγγλέζικο "Athens"; :P Άσε που δεν είμαι και από την αθήνα. Θα ήθελα περισσότερο να ήμουν στο Kyoto :hahaha:
Dec 10 2010 23:57