Community Status Updates
Goregasm → Barbara
Barbara se sundiasmo me Kat- Tun kai akame love MONO mia uparxei :P katalava poia eisai me tn prwth xD
Dec 20 2010 10:28
Goregasm → Eleni~WaIKinG oN AiR~
se agapaw. + exeis kai profile pic tn yesung.twra den agapaw.erwteuomai.
Dec 20 2010 10:01
jun → Erisadesu
και εγω καταλαθος xD. Μολις βγει το cd μαλλον θα το βαλουν εκει ολο για download :3
Dec 20 2010 06:47
iristella → Orion19
Οκ με έπεισες I ll look the movie up.Μιας και τώρα είμαι σε ελαφρώς anime detox φάση είναι ότι πρέπει. Thanks for the info. Ναι Ναι ναι να μπαίνεις να τα πούμε. Καλά σε γενικές γραμμές ψάχνω να δω τι θα κάνω με μεταπτυχιακά etc. >.< Τα άλλα όπως τα ξέρεις πάνω κάτω.
Κisses
Dec 20 2010 01:48
zoro77 → jimilegolas
στο tzatziki πρέπει να γίνω μέλος για να κατεβάσω τα επεισόδια?
Dec 20 2010 00:58
Hanzo → Napster
Xε στο ειχα πει πως δεν ειναι σειρα για marathon.Take your time while enjoying it ^^
O Abe ναι και μενα στην αρχη ο καλυτερος μου ηταν.Τωρα τελευταια τον εχω συνηθισει βεβαια και μου προκαλει γελιο το ποσο σοβαρος και angsty ειναι συγκριτικα με τα υπολοιπα μελη της ομαδας αλλα ναι και αυτος ψυχουλα ειναι.Γενικοτερα δεν υπαρχει χαρακτηρας που να αντιπαθω σε αυτη την σειρα.Ειναι ολοι -ισως υπερβολικα- καλοι και likable :P Βεβαια για να δεις τους TOP tier θα πρεπει να περιμενεις μεχρι την δευτερη season.Απο οσους εχεις δει ως τωρα παντως,my vote's for Oda.
Καλο baseball game προσφατο δυστηχως δεν εχω βρει.Βασικα το baseball stars 2 ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει με το αθλημα.Απο κει και περα τα διαφορα αμερικανοειδη παραειναι χοντροκομμενα και buggy.Yπαρχει μεχρι και ενα oofuri game για το ds που συνδυαζει visual novel like διαλογο με baseball sequences.Kaλη εντυπωση μου ειχε αφησει αλλα φυσικα ηταν jp only oποτε δεν το συνεχισα.
Dec 20 2010 00:33
ala1n → Robin-Chwan
Ε Naruto , Fairytail , Bleach (αν και πάει για drop :P ) , Shiki , Nararihyon...γενικότερα είμαι πιο πολύ των Shonen .....αλλά , άμα πετύχω κάτι που να ανήκει σε "άλλη" κατηγορία , φυσικά και θα το τιμήσω , αν αξίζει τον κόπο ^^ . Από παιχνίδια τώρα , να σου πω τα ταλευταία με τα οποία έχω ασχοληθεί είναι κάνα POP και naruto ( ps3 ) :) . Για πες εσύ τι anime/manga/παιχνιδι βλεπεις/διαβαζεις/παιζεις. :D
PS:Btw για παιχνίδι εννοείς anime-based ή γενικότερα ;
Dec 20 2010 00:15
Nighteyes → Ioanna-chan
Kοίτα με το irc δεν έχω ιδιαίτερη σχέση αλλά να υποθέσω ότι έκανες register, έτσι; Κι επίσης σε περίπτωση που είχες καιρό να μπεις ξανα θέλει register.
Dec 20 2010 00:06
Napster → Hanzo
Τελικα θα το παω σιγα σιγα το Ookiku. Οχι πως δεν μου αρεσε, απλα δεν ειχα χρονο σημερα και ουτε τις αλλες μερες θα εχω τοσο. Εχουμε και λεμε, ειδα μεχρι το 6ο επεισοδιο.
[spoiler]Αγαπημενος μεχρι τωρα ο Abe. Αυτο που μου αρεσει τοσο πολυ σε αυτο το anime μεχρι τωρα ειναι πως εξηγουν μερικα πραγματα για το Baseball + δεν μιλανε τοσο πολυ (κατι που γινετε στα περισσοτερα sports anime)[/spoiler]
Πιστευω πως αυτη τη βδομαδα θα τα τελειωσω ολα (tv series, specials κτλ...)
Κατι ασχετο. Υπαρχει κανα καλο παιχνιδι Baseball εκτος απο το Major League Baseball?
Dec 20 2010 00:05
Nighteyes → Petran79
Τι μου έκανες! 8 λεπτά έκλαιγα συνέχεια. Δεν το θυμόμουν καλά το τέλος. Είχα βρει κάτι επεισόδια στο net αλλά ήταν από την άθλια καινούργια μεταγλώττιση και σταμάτησα να τα κατεβάζω στη μέση. Γιατί να μην υπάρχει όλη η παλιά...
Dec 19 2010 23:56
Kenny → Ioanna-chan
Μόλις μπήκα ο ίδιος, άρα δουλεύει. Έλεγξε τις ρυθμίσεις του IRC client σου. Είσαι σίγουρη ότι έχεις registered nickname;
Dec 19 2010 23:35
Petran79 → Ioanna-chan
μακαρι να ξερα.
Δυστηχως εγω ειμαι υποτελης και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Θα τα φροντισουν τα μεγαλα αφεντικα σε λιγο φανταζομαι.
Dec 19 2010 23:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed