Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyAnelis

Και σε μία ταπεινωτική θήτα, μη σου πω. :hahaha: Ποια "ΑΚΟΜΗ μία" ρε, στην μπιρίμπα με είχες σκίσει. XD PS. TakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotos
Dec 28 2010 19:51
Photo

KaiVagelio

Και με μας μια από τα ίδια, γι' αυτό και δεν πατούσαμε σχεδόν ποτέ! XD Στα ψιλοκατζίδικα μας δίνανε τσίχλες καμιά φορά ή καραμέλες οπότε δε μας χαλούσε, σε άλλα μας αγνοούσαν κιόλας μερικές φορές αν είχαν πελάτες. Μιας και το λέγαμε και με τον Jorg να ανανεώσεις τη λίστα σου στο anime-planet, ούτε το Kobato δεν έχεις μέσα βρε. :tensai: Νααααι! Πιο πολύ με χάλασε η φωνή του Oga και για να πω την αλήθεια ήταν από seiyuu που δεν περίμενα να με χαλάσει. ελπίζω μέσα στη σειρά να είναι λίγο πιο χοντρή. Ο Beel τρώγεται, αν και όπως είπες την περίμενα κι εγώ πιο μπεμπέ τη φωνή του. Γενικά το όλο σύνολο ελπίζω να είναι έτσι μόνο στο trailer και να κολλάνε περισσότερο πάνω στους χαρακτήρες στη σειρά.
Dec 28 2010 19:32
Photo

Zem@c → Gol D Asos

boom! xa-xa
Dec 28 2010 18:36
Photo

Vagelio → SpirosK81

Kαλη διασκεδαση :D 93 τομοι? Πωωωω... απο το 1990. Πως την παλευει ο mangaka?
Dec 28 2010 18:05
Photo

VagelioKai

Πανε σε μαγαζια; Να γιατι το εθιμο εξαφανειζεται. Εγω πιτσιρικι ειχα παει καμποσες φορες με την παρεα μου αν τα πουμε σε ζαχαροπλαστεια, περιπτερα κλπ, αλλα η θα μας εδειναν εικοσαλεπτα ή πορτοκαλια(!). Οσο για τις πολυκατοικιες, μαλλον ντρεπονται να χτυπησουν το κουδουνι και να ζητησουν να τους ανοιξουν, δεν εξιγειται αλλιως >_< Ασχετο, ειδες το τρέιλερ του beelzebub? Νευριασες κι εσυ με το voice acting?
Dec 28 2010 18:02
Photo

AnelisKenny

Λυσσασμένε παίκτη του mahjong, ακόμα δεν το άνοιξα και θέλεις να με υποβάλλεις σε ΑΚΟΜΗ μία ταπεινωτική ήτα; Τ-Τ Κάτσε να έρθεις Αθήνα πρώτα που σε περιμένουμε τόσο καιρό και θα σε περιλάβω...! /revenge!
Dec 28 2010 15:59
Photo

KennyAnelis

Ωραία, κάτσε μάθε τώρα. XD Όταν κατέβω Αθήνα θέλω να είσαι έτοιμη. :hahaha:
Dec 28 2010 15:47
Photo

Kamen Tantei Zura → Nighteyes

Ω σωστά! Υπάρχει και αυτό θέμα. Αν και έτσι αλλιώς είχες γράψει "ή αλλιώς" οπότε θα έπρεπε να ήταν πολύ καχύποπτοι για να μην το προσέξουν. Πφφ θέλουν τον official αγγλικό τίτλο αυτοί :sleepy:
Dec 28 2010 15:32
Photo

Nighteyes → Kamen Tantei Zura

Nαι, βρε συ. Δεν υπάρχει θέμα. Απλά το έγραψα στο thread για να το δουν και οι άλλοι. Μην νομίζουν ότι κλέβω.:P btw κι εγώ hundred stories το λέω αλλά στο anidb σαν official title έγραφε το άλλο.:canthelp:
Dec 28 2010 15:26
Photo

AnelisKenny

Ρεεεε, μου έφεραν δώρο ένα σετ mahjong.... i kid you not Τι σκατά, έχεις magic powers?
Dec 28 2010 15:20
Photo

Tenshi → ~*memole*~

[IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_ldt7mwc0Qs1qanwos.gif[/IMG] U jelly ??? u prick!!! [IMG]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lbrhyvxVmD1qbnnslo1_500.gif[/IMG]
Dec 28 2010 15:09
Photo

Kamen Tantei Zura → Nighteyes

Δεν έχω συνηθίσει και τους δυο τίτλους XD Και μιας και έγραψες αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ όταν το αναφέρω δεν έκανα καν τον κόπο να ξανα-τσεκάρω τον δεύτερο τίτλο για να δω αν ήταν αυτός που έγραψες πρώτο. Εξάλλου το hundred stories είναι και πιο μικρός. =p Όσο για το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε παραπάνω από μία προσπάθεια σε ένα ποστ, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό :P
Dec 28 2010 15:08
Photo

SkullKaizer → tio1996

insects are like zombies ^^ οπου ειπαρχουν ειναι μπονους! :P αλλα πες μου τι δεν καταλαβαινεις XD εγω ανεβαζω τις δουλειες μου τωρα..
Dec 28 2010 14:46
Photo

Kai → Jorg

Θα της το πω με την πρώτη ευκαιρία. Αν και είχα δει τη λίστα της στο anidb και πήρα αυτό που ήθελα, τίτλους να προσθέσω στο want to watch, αν δεν κάνει ανανέωση πώς θα δούμε κι άλλα. :hahaha: Ώστε έτσι, ε; Γιατί, το dislike θα έπρεπε να το ευχαριστιέσαι όπως και να έχει. Κάτι τέτοια με κρατάνε ακόμα στο anime-planet, δείχνεις και το άχτι σου.
Dec 28 2010 14:32
Photo

Jorg → Kai

Καλά, βασικά, εγώ παραέχω πολλούς χαρακτήρες και στα like και στα dislike και, όπως είναι αναμενόμενο, βαριέμαι να τους βάλω. :hahaha: Άντε πες της να κάνει καμιά ενημέρωση, γιατί εγώ της τα λέω, αλλά δεν με ακούει. XD
Dec 28 2010 14:03