Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ούτε σπάγγο, ούτε κλωστή, δράμα σε λέω.
Jan 09 2011 00:24
Photo

demonicMC → Kai

Εχω anime-planet αν βοηθαει, απλα πρεπει να το βρω... Xααα το βρηκα [URL]http://www.anime-planet.com/users/shadegr/anime?page=1[/URL] . Σκεφτομουν να αρχισω Da Capo και La Cordo d'Oro, καμια εμπειρια? Αν σου αρεσε το Clannad τοτε θα σου αρεσει και το Ef: A tale of Memories. Αν δεν το εχεις δει δεστο ευχαριστω για τις προτασεις. Εκτεταμενες αν θες θα σου στειλω μαλλον αυριο γιατι ειμαι καπως λιωμα απο τη βολτα. Edit: Χααα το ειχα βρει ηδη το Tokyo Majin αλλα μετα το format το εχασα και δεν το θυμομουνα Edit2: Και το Mouryo no Hako... Great minds think alike
Jan 09 2011 00:24
Photo

rahxephon → johntheo95

Για παρτυ σου και μονο ανεβασα σημερα μερικες φωτογραφιες απο την συλλογη μου.Κοιτα το ebay ειναι το καλητερο μαγαζι.Αλλα αν δεν θες να μπλεκεις με online παταγγελιες τοτε [URL="http://www.figuresworld.net"]www.figuresworld.net[/URL] [B][/B]
Jan 09 2011 00:10
Photo

Napster → Kai

lol. xD (το MAL οντως δεν κανει update την list) xD /ακυρος :P Να το δεις και 'συ! xD Ωραια σειρα, αμα σου αρεσει το Baseball ή αμα θες να μαθεις 2-3 πραγματακια γι' αυτο, δες το. Επισης οι χαρακτηρες του Baseball ειναι cool! Shoma, Tajima, [B]Yamamoto[/B].....! Ξες ε?...Την ωρα που παω να αναψω την λαμπαδα, εμφανιζετε [B]Ο θεος[/B]...! [SPOILER][IMG]http://img.mydramalist.info/people/93.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jan 09 2011 00:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Μα το παιδί [B]νήμα[/B] δεν έβγαζε, σε λέω. [B]Νήμα[/B] δεν έβγαζε.
Jan 09 2011 00:05
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

OK, ;) οποτε θες θα στο στειλω, δεν εχω prob. (εδω εγω δεν τα εχω διαβασει ακομα) :hahaha: Lead? xD Νταξ, οταν παιζω με φιλαρακια μου παντα τους κανω να γελανε [I]ή τους κοροιδευω. [/I]xD Ααα σε παρακαλω! Οχι και κλεφτρονια. xD Αυτη ειναι η καλυτερη τεχνικη. :P (σιγουρη νικη εχεις!) Χεχ, το παραξενο θα ηταν να ημουν ξυπνιος σε ολα τα επεισοδια του OP. xD Τα μισα ειναι πολυ~~~ βαρετα. xD Οσο για την Arabasta, ας μην μιλησω καλυτερα. xD I see....δε πιστευω ομως να [I]χαλασε[/I] η σειρα οταν εγιναν σοβαροι, ε? :P Δυστηχως ή ευτυχως τα manga δεν τα διαβαζω γρηγορα, μ' αρεσει να χαζευω για πολυ ωρα τις εικονες. :P Ναι, ο Gokudera τα σπαει! Πραγματικα απιστευτος χαρακτηρας. Παντως πλακα-πλακα πολλους main χαρακτηρες εχει το Reborn! o.O Μπραβο στην mangaka που τα βγαζει περα με τοσους main characters. :D
Jan 08 2011 23:59
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Πήγα να γράψω σ' εσένα και τα έγραψα στον Napster, και δε θα έβγαζε και νήμα το παιδί. Βαριέμαι να τα ξαναγράψω, θα σου πω όταν έρθεις.
Jan 08 2011 23:59
Photo

Kai → Napster

Αλλού πηγαινε XD Μα με την ευκαιρία, κοίτα ν' ανάψεις πολλέεεεεεεεες λαμπάδες για το Kaiji και ίσως σου κάνουν τη χάρη κάποια στιγμή. XD
Jan 08 2011 23:56
Photo

Kai → Napster

Μου έχει πει και η φίλη μου καλά λόγια, το έβλεπα και έλεγα "Θααααα το κοιτάξω κάποια στιγμή..." τώρα με τόσα chapters που έχουν μαζευτεί δεν ξέρω πότε θα το πάρω απόφαση να το πιάσω. Εν τω μεταξύ, η μικρή τελιώνει το Oofuri κι έχει αρχίσει από τώρα πρίξιμο "να το δεις κι εσύ", "να το δεις να σχολιάσουμε", "είναι πολύ ωραία, θα σ' αρέσει κι εσένα" XD Τι πάθατε όλοι τώρα τελευταία και το βλέπετε;
Jan 08 2011 23:53
Photo

iristella → Hanzo

[quote].Μαθε πρωτα εσυ και μετα πιασε και τιποτα mono,iristella και στρωστες και αυτες[/quote]Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα πραγματοποιηθεί, we will kick your asses και θα κλαίτε μετά και θα καταριέστε την ώρα που πιάσαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Πάντα έτσι γίνεται... :P Cause we are that awsome. Also χτες δεν μου έστελνε αυτά που μου έλεγες μsn. Τα είδα σήμερα με χρονοκαθυστέρηση. Pointless conv is pointless indd. XD My msn sucks donkey dicks.
Jan 08 2011 23:52
Photo

Napster → Kai

Ετσι. ;) Παντως δε λεω, την ανοιξη σιγουρα καλυτερα anime θα βγουν (για μενα) και ειναι 2-3 που περιμενω παρα πολυ. Ααα και λεω να παω το Πασχα στην Εκκλησια να προσευχηθω μπας και βγει την 2η season του Kaiji φετος. Also, πολυ ωραιο το Gamaran. 1-2 κοριτσια να ειχε αυτο το manga θα ηταν super. :P
Jan 08 2011 23:47
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Λες να είναι καμία κωμωδία πάλι; Πάντως αυτό το τελειώσαμε πολύ γρήγορα! Έπρεπε να δούμε και το Ookiku μαζί Τ^Τ Θέεεεεεεεεεεεεεελω να σχολιάζω τα επεισόδια. Πραγματικά δεν μεν πειράζει να το κάνω rewatch :3 (ποια λίστα; δεν σου περνάει τα επεισόδια;)
Jan 08 2011 23:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Α, λογικά αυτό που είπες θα είναι. Οκ, όταν ξαναμπώ msn θα σου πω αν είναι :3 Φαίνεται ενδιαφέρον, όχι τίποτα άλλο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Lead? EPIC! Πω, σαν την αδερφή μου και εσύ! Το ίδιο πράγμα κάνετε και οι δύο. Κλεφτρόνια :P :P Me too :P Τρία επεισόδια στην σειρά τουλάχιστον τα είχα χάσει, στην arabasta κιόλας. Όταν εμφανίστηκε ο Crocodile ξύπνησα *_* Ε μα αυτό είναι σίγουρο! Χαίρομαι που το λες και εσύ :D Επίσης το είχα πάθει στο Kamen no Maid Guy xDD Hai~! Όντως, έχει ακόμη μέχρι να ξυπνήσει. Στην varia δηλαδή πρέπει να φτάσεις στο 15 volume I think. Τα κοστούμια τους κάνουνε όλους σοβαρούς, πραγματικά :D Καλά η αδερφή μου κολλημένη με το Reborn από το 2006 είναι. Κόλλημα όμως, δεν την έχεις φύγει. Όταν κολλάει με μια σειρά, κολλάει τελείως. Αλλά κυρίως σε shounen :P Ωωωω, φαντάσου δηλαδή να προχωρήσεις την σειρά. Περίμενα ότι θα σ'αρέσει ο Gokudera, για τους άλλους Guardians δεν ξέρω. Ίσως αργότερα ο Lambo. Και όντως ο Gokudera ειδικά στην αρχή τα έσπαγε. Χαχαχαχα XD
Jan 08 2011 23:40
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

=.='' Ποιο θα είναι το επόμενο anime που θα δούμε μαζί, τα άλλα έτσι κι αλλιώς με ρυθμούς χελώνας πάνε. (Το MAL δε λέει να κάνει update τη λίστα εεε...)
Jan 08 2011 23:39
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Όχι εγώ mihashi :3 Γι' αυτό έγραψα και chance. Ας κάτσει και αιώνες εκεί, κάποιος θα το βρει! Μη γράφεις :3 Αν γράψεις κατευθείαν θα μας κράξουν ότι τα λέμε η μία στην άλλη πότε βάζει η μία free και ποια manga βάζει οι άλλοι. Υπάρχουν και καχύποπτοι εδώ μέσα. Πήρα το chance γιατί βοήθησα να βρεις το προηγούμενο manga ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αλλιώς θα βαριόμουν. Όσο για το manga, όλο και κάποια θα το έχει διαβάσει, αποκλείεται.
Jan 08 2011 23:33