Community Status Updates
demonicMC → Kamen Tantei Zura
Χουχουχου... imo απο τις καλυτερες σειρες... Το μεταφραζει μονη της ή σε καποιο group? Γιατι εγω μετεφρασα ενα επεισοδιο απο το Hajime Ni Ippo για την animeclipse και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα δυσκολο στην αρχη... αλλα παλευοταν.. btw να κανω μια υποθεση για τη σχολικη σου ζωη?
Jan 10 2011 17:43
Μπααα τιποτα τετοιο and also... you think too much. Απλη ειναι η ζωη μην την κανεις και πιο δυσκολη σε μας τους καημενους που δεν καταλαβαμε τι ειπες :D! Καλο ειναι το baseball (εχω και ροπαλο και γαντι και μπαλα, ετοιμος για το γηπεδο) αλλα κατ'εμε το American Football το ξεπερναει. Ακουσα εχετε δει με την αδερφη σου το Clannad, πως ητανε, σου αρεσε?
Jan 10 2011 17:16
Nighteyes → mono
Δεν είναι θέμα φύλου, αυτός το πήγε εκεί. Αν δεν θύμιζε προπαγάνδα αμερικάνικης ταινίας στην εποχή του ψυχρού πολέμου, ειδικά από κει που δεν το περιμέναμε, δεν θα χαμε κανενα πρόβλημα πιστεύω.
Όχι καλέ, ακόμα έχει καιρό. Ευτυχώς, έτσι υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πέρασα.:congrats:
Jan 10 2011 16:52
mono → Nighteyes
Τί να πεις, boys and their toys :hihi2:
Πώς τα πας εσύ? Βγήκαν τα αποτελέσματα των ιαπωνικών?
Jan 10 2011 16:36
Αχααααα.... Thank you... so you are a baseball fan or the character is just cool?
Jan 10 2011 15:57
Kamen Tantei Zura → Napster
Αλήθεια; :o Πως και δεν το έχεις διαβάσει ακόμη; Βαριέσαι :P
Lead, lead, lead, lead, lead.
Ε καλά όταν είσαι και με φίλους στάνταρ πέφτει γέλιο. Μόνος σου είναι διαφορετικά.
Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία. Αν και νομίζω ότι γι' αυτό πρέπει να έχουμε μιλήσει στο ELS chat.
Στην αδερφή μου όταν παίζαμε είτε Dynasty, Samurai Warriors είτε Warriors Orochi ότι βλακείες μας κατέβαινε λέγαμε. Αν και το χαρακτηριστικό είναι ότι φωνάζαμε η μία στην άλλη "έρχομαι να σε σώσω, περίμενε ". Όταν πήραμε το Dynasty Warriors Gundam, εκεί ήταν το γέλιο :P
Xaxa, μόνο αν ήσουν κολλημένος xD Τα μισά είναι και fillers λογικά, αν και δεν ξέρω τι παίζει. Από τα τρία μεγάλα shounen βέβαια με χίλια θα έβλεπα OP παρά τα άλλα δύο.
Κοιμήθηκες σε όλα τα επεισόδια με την Arabasta;
Δεν χάλασε η σειρά, απλά σιγά-σιγά έγινε battle-manga. Έχει φύγει το gag που έχει στην αρχή, έχει comic relief που και που. Αλλά εντάξει, πιστεύω θα σου αρέσουν οι μάχες και τα λοιπά. Και επειδή λογικά το διαβάζεις και πιο γρήγορα, ίσως να μη σου φανεί τόσο άσχημα. Ίσως σου χτυπήσει άσχημα το σχέδιο λόγω της ταχύτητας, δεν θα σου φανεί σαν μεταβατικό στάδιο κτλ.
Οκ το πέτυχα ότι θα σου άρεζε. Αφού στο έγραψα βέβαια ρώτησα και την sis για να σιγουρευτώ XD Λέω θα έχουν μιλήσει οπότε. Όντως έχει αρκετούς χαρακτήρες που είναι main, αλλά παίρνουν μέρος τουλάχιστον.
Το χαίρεται λογικά, να σου πω την αλήθεια όσο περισσότεροι main χαρακτήρες τόσο και καλύτερα. Εκτός αν είναι gag manga, που εκεί και 2 να σου βάλει ως κύριους :P
Jan 10 2011 15:33
Zoro → Robin-Chwan
Ναι, αλλά δεν είδα αυτήν να την ποστάρει (την pic) στο site. :P
Μπα, αν κάνω καινούριο σετ με βλέπω προς Rurouni Kenshin κάτι να βάζω, που παρακολουθώ αυτή την περίοδο (ως προς το ποιον χαρακτήρα λέω να βάλω όμως himitsu :P), αν και κι αυτό τελευταία δεν έχω τόσο χρόνο να το συνεχίσω, οπότε φαντάσου για σετ... θα αργήσω (α, το άλλο του OP έγινε postponed εδώ και αιώνες, να δω αν θα καταφέρω να το βάλω στο τέλος).
Καλά, παίζει και τον ρόλο της η σχολή δεν λέω, αλλά αυτές τις μέρες κάθε άλλο παρά αυτή μου έτρωγε τον χρόνο... γιορτές, τι τα θες! Που θα πάει όμως, συνεχίζω να κάνω διάφορα cameos προς το παρόν. :)
Jan 10 2011 14:00
Kain → legeon
Πήγαινα στο ΙΕΚ Όμηρος, στην πλατεία Κάνιγγος, στο τμήμα ΣΕΦ-Μαγειρική τέχνη. Ήταν αρκετά φτηνό, αλλά υστερούσε σε εξοπλισμό, δεν είχαμε αρκετούς καθηγητές (π.χ. δεν είχαμε οινολόγο οπότε δεν κάναμε οινολογία) και ήταν λίγο ανοργάνωτοι. Τουλάχιστον όμως δεν πέρασα άσχημα, και ούτως ή άλλως μαθαίνεις περισσότερα με τους τρεις μήνες πρακτικής το καλοκαίρι παρά με τα μαθήματα σε κάποια σχολή.
Jan 10 2011 13:55
Anelis → Strange Loop
[IMG]http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/01/500x_docwho.jpg[/IMG]
Jan 10 2011 05:47
didimakia → zoro77
xD
Για να πω την αληθεια ειμαι τετοιος τυπος που οταν κανει κατι θελει πολυ να τον πενευουν :P
Jan 10 2011 03:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed